Suramine & Shikiminezuur


HET WAS LETTERLIJK WERELD NIEUWS
Het nieuws verspreidt zich dat dennennaaldthee een oplossing kan bieden tegen het "afstoten" of overbrengen van covid-vaccins, wat een fenomeen lijkt te zijn waarbij gevaccineerde mensen schadelijke deeltjes of stoffen verspreiden naar anderen om hen heen. Er is een potentieel tegengif voor de huidige besmetting met spike-eiwitten die Suramine wordt genoemd. Het wordt gevonden in veel bossen over de hele wereld, in dennennaalden.


DNA HERSTELLEN NA VACCIN & EN EIGEN DNA BESCHERMEN EN VERZORGEN

Suramine heeft remmende effecten tegen componenten van de stollingscascade en tegen de ongepaste replicatie en modificatie van RNA en DNA. Overmatige stolling veroorzaakt bloedstolsels, mini-stolsels, beroertes en ongewoon zware menstruatiecycli. Dennennaaldthee is een van de krachtigste antioxidanten die er is en het is bekend dat het kanker, ontstekingen, stress en depressie, pijn en luchtweginfecties behandelt. Dennennaaldthee doodt ook parasieten. Verse dennennaalden van geschikte bomen worden al eeuwenlang gebruikt als bronnen van vitamine C en andere fytochemicaliën die indianen gebruikten om luchtweginfecties en andere kwalen te behandelen.


WORD AL DUIZENDE JAREN GEBRUIKT

Vitamine C is een bekende remedie tegen scheurbuik, aangezien scheurbuik een ziekte is van vitamine C-tekort. Dennennaalden bevatten veel andere stoffen die de aggregatie van bloedplaatjes in het bloed lijken te verminderen, waardoor mogelijk bloedstolsels worden voorkomen die leiden tot beroertes, hartaanvallen en diagnoses van longembolie. Dennennaalden worden al duizenden jaren door inheemse bevolkingsgroepen over de hele wereld gebruikt als voedsel en als medicijn.

The Tree of Life

Veel mensen geloven nu dat dennennaalden bescherming kunnen bieden tegen covid-spike-eiwitten – die gemanipuleerde biowapens zijn die worden aangetroffen in covid-vaccins – evenals tegen covid-vaccin “afstotende” deeltjes, die ook biologische wapens lijken te zijn die zijn ontworpen om wereldwijde ontvolking te bereiken.


THEY USE IT

Dr. Judy Mikovits beweert dat globalisten zich er terdege van bewust zijn dat dennennaaldthee het antwoord is op wapens voor ontvolking door covid, en dat ze in het geheim dennennaaldthee gebruiken om zichzelf te beschermen tegen de pest die ze op de wereld hebben losgelaten, legt Mikovitz uit. Duiken in de wetenschap achter dennennaalden en covid: Als gepubliceerd laboratoriumwetenschapper besloot ik me met mijn laboratoriumkennis en -ervaring in deze vraag te verdiepen. Het koken van verse dennennaalden om thee te zetten is een extractiemethode die veel wordt gebruikt in de voedingswetenschap en in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM). Water werkt als een oplosmiddel en door hitte en tijd worden sommige fytochemicaliën in de dennennaalden in het water geëxtraheerd, waardoor een dennennaaldthee wordt gemaakt. (Zo wordt alle thee gemaakt.)


THIS IS HEAVY STUFF..

Toen ik het gepubliceerde wetenschappelijke onderzoek over dit onderwerp las, had ik twee primaire vragen:

 

1) Welke moleculen worden gevonden in dennennaalden en wat zijn hun functies met betrekking tot het stoppen van bloedstolsels of het beschermen van niet-gevaccineerden tegen covid-vaccinatie?

 

2) Wat is de beste extractiemethode om deze moleculen uit dennennaalden te trekken? Is er een low-tech extractiemethode die bijna iedereen kan gebruiken, zonder dat er een laboratorium voor nodig is?

 

Door onderzoek ontdekte ik dat dennennaalden niet alleen suramine bevatten, een grote molecule die wordt aangeprezen vanwege verschillende medicinale effecten, maar ook shikiminezuur. Shikiminezuur is de basis voor Tamiflu, en het is het molecuul dat wordt gevonden in het Chinese geneeskrachtige kruid Steranijs, dat plagen geneest

Nature's Remedy

Stel je mijn verbazing voor toen ik ontdekte dat dennennaalden shikiminezuur bevatten, hetzelfde molecuul dat wordt aangetroffen in het steranijskruid dat in de traditionele Chinese geneeskunde wordt gebruikt om plagen en aandoeningen van de luchtwegen te behandelen. De Boston Herald publiceerde in 2010 een verhaal dat onthulde dat onderzoekers extractietechnieken bestudeerden om shikiminezuur uit dennennaalden te oogsten om deze grondstof te leveren aan de farmaceutische industrie om antivirale, anti-griep en anti-pandemische geneesmiddelen op recept te vervaardigen.  Onderzoekers van de Universiteit van Maine in Orono zeggen dat ze een nieuwe en relatief gemakkelijke manier hebben gevonden om shikiminezuur - een belangrijk ingrediënt in het medicijn Tamiflu - te extraheren uit dennennaalden. Shikiminezuur kan worden verwijderd uit de naalden van witte dennen, rode dennen en andere naaldbomen door de naalden eenvoudig in water te koken, zei professor scheikunde Ray Fort Jr. Maar het geëxtraheerde zuur kan waardevol zijn omdat Tamiflu 's werelds meest gebruikte antivirale medicijn is voor de behandeling van varkensgriep, vogelgriep en seizoensgriep.

SAMENVATTING VAN HET SPIKE PROTEIN AND GRAPHENE OXIDE DETOXIFICATION PROTOCOL
Word – 548,2 KB 335 downloads