Dna-Transformatie voor Starseeds


Veel mensen weten in hun hart dat ze van een andere plaats dan de aarde komen. Ze weten ook dat ze hier zijn met een doel dat een missie omvat. Maar om die missie te voltooien, moeten ze hun DNA veranderen of transformeren van koolstof naar kristallijn. Dit vereist een behoorlijke emotionele opruiming, aangezien emotionele opruiming de manier is waarop we de sporen van ons DNA wissen die door ons en onze voorouders zijn achtergelaten … zowel aards als galactisch.

3-DELIG PROCES
Voordat ik verder ga, moet ik het DNA-proces uitleggen. Ik gebruik de term DNA-transformatie om alle drie de onderdelen van het proces van DNA-verandering te beschrijven. Opmerking: alle onderdelen zijn etherisch gedaan om ons niet uit ons lichaam te blazen.

 

Deel 1: Herschikking - het opnieuw uitlijnen van de 10 slapende strengen (ons "junk-DNA"). Deze herschikking vindt plaats aan de kruin van het hoofd.

Deel 2: Herverbinding – de 10 strengen opnieuw verbinden door ze te verbinden met de 12 kruinchakra-kristallen.

Deel 3: Activering – het activeren van de energiestroom door de strengen. ("het sap aanzetten")


ADDITIONAL MESSAGE
Aangezien ik beperkte tijd en ruimte heb (geen woordspeling bedoeld) met deze wekelijkse berichten, wil ik alleen zeggen dat we worden aangetrokken door specifieke DNA-processen op basis van onze genetica van sterrenzaad. Wat dat betekent is dat op basis van het type lichaam dat je op je thuiswereld hebt en de veranderingen die je sterrenzaadfamilie moet maken, je misschien moet beginnen met een van de 3 delen van DNA-transformatie. Dat is de reden waarom, als je bent aangetrokken tot een DNA-transformatieproces, het meestal voor slechts 1 van de 3 delen is. U moest een voorbereidende stap zetten om u voor te bereiden op een volledig 3-delig proces.

 

DNA-HERCODERINGEN
DNA-hercodering is het 3-delige proces dat de Nibiruanen (degenen die de 10 strengen hebben losgekoppeld) gaven om ze opnieuw te verbinden. Dit proces zorgt niet alleen voor de herschikking, herverbinding en activering, maar ontsleutelt ook de strengen. Dit proces omvat ook een ander zeer uniek kenmerk: de activering van de multidimensionale component van de thymus. Op dat niveau treedt de thymus in werking en een verbranding, waarbij elke emotie met een lagere frequentie, zoals woede, schaamte of schuld, wordt omgezet in mededogen. Het vernietigt in wezen deze emoties door ze te transformeren in de frequentie van mededogen. De frequentie van mededogen is hetzelfde als de Leegte.