⩓  Meditatie & de Engelen


Meditatie met engelen is een krachtige, en echt geweldige manier om je ziel, geest en lichaam te balanceren en te genezen. Dit soort meditatie bouwt een onzichtbaar ''kanaal'' op naar de spirituele wereld. Hoe meer je mediteert, hoe sterker dit kanaal word. Hoe meer je mediteert, hoe minder moeite het kost om de hulp van de engelen te ontvangen. De Engelen zullen je met plezier begeleiden in je dagelijkse meditaties, vooral als je de innerlijke barrières wilt opheffen die niet langer jou of je levensdoel dienen.  Er zijn talloze engelen om je te begeleiden op je reis door spirituele ontwaking en ontwikkeling. Maar er is slechts één speciale engel voor ieder van ons. Deze engel wordt meestal Beschermengel genoemd. Vanaf het moment dat je geboren bent tot de tijd dat je dit aardse bestaan ​​verlaat en terugkeert naar de geestenwereld, sta je onder de speciale zorg en bescherming van je Beschermengel. 


HELENDE MEDITATIE
Als je een helende meditatie nodig hebt, is de Vijfde Lichtstraal van Concentratie daar vooral geschikt voor. De belangrijkste Aartsengel van de Vijfde Straal is Aartsengel Raphael. Je kunt hem vragen om je zijn vlam van genezing en perfectie te sturen, zodat je je bewust kunt worden van de oorspronkelijke perfectie van je fysieke lichaam, de perfectie van je emotionele lichaam kunt voelen en altijd perfecte gedachten kunt denken. Vraag niet alleen om hulp. Kalmeer je geest, kalmeer je gevoelens, kalmeer je lichaam en wees erop voorbereid om de prachtige rustgevende energieën van de engelen te ontvangen. Vraag de engel om je een extra laag van bescherming en liefde te geven als je je meditatie afsluit. Voel de aanwezigheid van de Engel in je, in je hart. Voel de energie van de engel overal in je lichaam. Let op het tintelen of de warmte in je spieren en geniet van de gevoelens van veiligheid en vrede. Voel hoe opgefrist je bent geworden en loop uit je meditatie met de vrede van God in je hart en geest. Nogmaals, je moet om hulp vragen, omdat God en zijn engelen niet kunnen ingrijpen tenzij je hen toestemming geeft vanwege de wet van vrije wil. De enige keer dat ze kunnen ingrijpen zonder jou toestemming is als je je in een levensbedreigende situatie bevindt en waarschijnlijk vóór je tijd dood zult gaan.


ROEP EEN ENGEL AAN

  Roep de hulp van Aartsengel Michael op

voor meer geloof en bescherming.

  Roep de hulp van Aartsengel Jophiël op
voor verlichting en goddelijke wijsheid.

  Roep de hulp van Aartsengel Chamuel op
voor toewijding en viering van het leven.

⁂  Roep de hulp van Aartsengel Gabriël op
voor de opstanding van alles wat goed en nobel is in je leven.

⁂  Roep de hulp van Aartsengel Raphael op
voor genezing.

⁂  Roep de hulp van Aartsengel Uriël op
voor meer vrede en onzelfzuchtige dienstbaarheid.

  Roep de hulp van Aartsengel Zadkiel op
voor een gevoel van echte Goddelijke vrijheid.


BEGELEIDING
Als je tijdens een meditatiesessie begeleiding wilt van je beschermengel (of een andere engel), roep dan gewoon hun naam aan en vraag hen om hulp. Engelen zijn getraind om zich niet te mengen in de wil van de persoon die ze beschermen. Dus, om hulp vragen is een must.  De engel die je aanroept, zal er meteen zijn om je te helpen. Als je deze eenvoudige regel volgt, kunnen jij en je beschermengel de meest prachtige relatie van vertrouwen en liefde opbouwen. Je kunt om hulp vragen met alles wat je wilt, zolang het je meer dient en geen schade toebrengt aan andere mensen.