Your Yourney


Dierbaren, het gaat zo goed met jullie op weg naar Ascentie. We zijn er nu. Wij houden van u. Wij zijn u, vanuit uw toekomst, om u op uw pad te helpen. Het gaat er echt om wat je in jezelf voelt en van daaruit manifesteert alles zich in je huidige holografische realiteit. Je kunt kiezen wat je wilt voelen, waar je ook bent of wat je doet, als je liefde in je hebt voor jezelf en voor de hele schepping kun je gelukkig zijn door alles te doen en gelukkig te zijn waar je ook bent. Dierbaren, we willen dat je dit begrijpt, want dit is waarvoor we hier zijn om je te helpen en voor te bereiden op je ascentieproces. Om een ​​innerlijke ruimte te creëren; een heilige ruimte in je waar je je dagelijkse relaties met jezelf hebt met je dierbaren met wat je je lichaam voedt, waar je naar kijkt, wat je voelt, wat je doet en hoe je het doet, waar er helemaal geen scheiding is.


DE REIS NAAR BINNEN
Hoe meer je dieper naar binnen reist, des te meer zul je in staat zijn om deze oneindige vreugde en overvloed van de goddelijke zelfbron te ervaren. De vreugde van het creëren van je eigen leven; Medescheppers zijn en een integraal onderdeel zijn van wat het betekent om in verbinding met bronbewustzijn te zijn. De reis is nu naar binnen waar alles ligt waar alle geheimen verborgen zijn en je kunt leren hier bij ons te leven daar zijn we daar zul je ons ontmoeten en daar komt mooie magie vandaan en kun je hier en nu met ons in contact komen en ontdek deze magische dimensie en je aangeboren gaven. We zien jullie allemaal en we zijn zo blij dat velen van jullie precies dat doen door de diepste aspecten van deze goddelijke innerlijke ruimte te verkennen en je bewustzijn te veranderen en uit te breiden en door jullie het collectieve bewustzijn door jullie goddelijke trillingsfrequentie te activeren en te delen. essence.

 

LEARN TO RAISE YOUR VIBRATION
Je vibraties zijn uniek en je geschenk is hoe je jezelf uitdrukt en dat maakt jou en iedereen een uniek aspect van de bron, dat maakt je supergelukkig en geeft je eeuwige vreugde en gelukzaligheid van binnenuit. Elke ziel bezit deze gaven in zich en het is aan jullie mijn liefste mijn geliefden om je lang verborgen gaven en talenten te verkennen, te channelen en te koesteren. Om te beseffen en te begrijpen dat je speciaal op je manier bent in de manier waarop je de werkelijkheid in de kleine dingen ziet op de manieren van het hart ..... Observatie en oefening is de sleutel en hoe meer je het doet en je gaven meer gebruikt, je zult in staat zijn om op elk moment toegang te krijgen tot een compleet andere manier van zijn en leven.