Wil jij ook je Eigen Website?


Ik heb mijn Website(s) gemaakt via Jouwweb, ik ben hier heel enthousiast over omdat je hier gemakkelijk jou Website zelf kan maken.  Het mooiste vind ik dat je het uiterlijk van je gehele site in een klap kan aanpassen / veranderen naar wat jij (nu) wilt, dat veranderd namelijk nogal wel eens. Maar alle gespaarde informatie blijft beschikbaar.

Je hebt twee soorten Abonnementen bij Jouwweb (voor een webiste MET webshop) : 

1. De Pro - € 7,50 tot 9,00 per maand (Eerste 3 maanden gratis)

  • 1 domeinnaam
  • Webshop (10 producten)
  • 1 mailbox 

2. De Business - € 15,00 tot 18,00 per maand (Eerste 3 maanden gratis)

  • 1 domeinnaam
  • Webshop (onbeperkt)
  • 1 XL mailbox 


Dit is een abonnement van Jouwweb voor jou website, ik heb hier veder niks mee te maken :) https://www.jouwweb.nl/prijzen 


Waar kan ik wel mee Helpen?

*** Ik wil het zo goedkoop mogenlijk aanbieden maar er gaat veel tijd in zitten, en ik heb maar een bepaald aantal uren beschikbaar ***

(Begin-Optie) = ALL IN
Ik maak het account en de website voor je aan, en vul hem in met ontvangen informatie / kenmerken. Ik leg je uit hoe je de pagina's aanpast en waar je op kan letten. Als je de basis hebt geleerd kan je makkelijk zelf je website aanpassen. Wanneer je hem goedgekeurd hebt, kan je het wachtwoord wijzingen en kan ik niet meer bij de website. 
Mocht je dit liever allemaal zelf doen kan je de Start-Optie nemen.


AW - EENMALIG 150 €
JOUWWEB - MAANDELIJKS JOU GEKOZEN ABBONEMENT

(Start-Optie) = INVULLEN
Je hebt een account aangemaakt en bent begonnen met je website, maar je loopt tegen dingen aan, en zou graag met een ingevulde website veder gaan.

AW - EENMALIG 100 €

JOUWWEB - MAANDELIJKS JOU GEKOZEN ABBONEMENT

(Fine-Tune-Optie) = AFMAKEN

Je hebt een account aangemaakt en bent begonnen met je website, hij is zo goed als af! Maar hij mist nog het een en ander, en hij loopt niet helemaal gelijk op de computer VS telefoon. 

AW - EENMALIG 50 € 

JOUWWEB - MAANDELIJKS JOU GEKOZEN ABBONEMENT