De Bron Zal je Nooit Straffen


20 MAART 2022 DOOR JOHANNES KLEINMAN

Hier in de spirituele of niet-fysieke rijken zijn we ons heel goed bewust van jullie zorgen en angsten terwijl chaos en verwarring lijken te escaleren op jullie prachtige planeet Aarde. Maak er een punt van om je dag te beginnen door diep in jezelf te gaan, naar je heilige innerlijke heiligdommen, en dan je hart te openen voor Liefde, die daar permanent verblijft, geduldig wachtend, klaar en zeer bereid om je te omhelzen en te troosten wanneer je ervoor kiest en je herinnert om het uit te nodigen. Je bent nooit onbemind, of zonder Liefde. Zo'n toestand is onmogelijk omdat Liefde je ware aard is, zoals je diep van binnen wel weet; en het is altijd bij je, jij bent het. Het lijkt je echter vaak toe dat je zonder Het bent, onbemind en verlaten in een onherbergzame wereld leeft. En toch weet je dat dit niet het geval is, dat het alleen zo lijkt vanwege jouw keuze om de illusie binnen te gaan en het spel van scheiding te spelen, een spel dat, terwijl je het speelt, HEEL echt, ZEER serieus lijkt, en HEEL belangrijk. Dat was je bedoeling toen je het collectief construeerde, en omdat je de kracht en creatieve vermogens van je innig liefhebbende Vader hebt, die je op het moment van je schepping werd geschonken, was je inderdaad in staat om een ​​onwerkelijke omgeving te construeren die verbazingwekkend echt lijkt te zijn .


YOU HAVE TO GO INSIDE
Door een dagelijkse routine op te zetten om diep in jezelf te gaan, op het tijdstip waar jij je het prettigst bij voelt - want de dag op die manier beginnen werkt niet voor iedereen - en jezelf open te stellen en Liefde uit te nodigen om je te omhelzen, versterk je heel effectief je diepe innerlijke weten dat het menselijk leven dat je ervaart onwerkelijk is, naarmate je gevoeligheid voor het voelen en bewust zijn van de Realiteit van de Aanwezigheid van Liefde groeit. Liefde is altijd aanwezig omdat Het ALLES Is, overal, Nu, eeuwig, zonder onderbreking, en Het wil dat je het voelt en je ervan bewust bent, en het in je hart verwelkomt, zodat je voelt en je verheugt in Zijn liefdevolle en troostende omhelzing.


FEEL THE LOVE THAT SURROUNDS YOU
Velen van jullie voelen zich echter onwaardig om in Zijn Aanwezigheid te zijn, en hebben diepgewortelde overtuigingen die dit bevestigen op een niveau onder jullie niveau van bewust gewaarzijn. Daarom is het essentieel dat je jezelf er dagelijks aan herinnert dat deze schadelijke overtuigingen onjuist zijn, ongeldig zijn. In het begin zullen je ego's je waarschijnlijk proberen af ​​te leiden door je aandacht te vestigen op het ongemak dat je voelt wanneer je tegen jezelf zegt dat je Gods Liefde waard bent, en tegen die tijd te suggereren dat mensen alleen onwaardig kunnen zijn door je aandacht te vestigen op de schade die je collectief aanricht en voortdurend elkaar en de planeet veroorzaken. En dat is natuurlijk een geldige observatie van wat er gebeurt in het spel/de illusie waarin je scheiding ervaart. Maar dat maakt het nog niet echt!

SEPERATION IS AN ILLUSION
Er is GEEN scheiding. Jullie zijn allemaal eeuwig Eén, levend in perfecte en ononderbroken harmonie met de Bron, en je BENT volkomen en volledig waardig om in de Aanwezigheid van Liefde te zijn. Los daarom die ongeldige overtuigingen op door jezelf eraan te herinneren wanneer ze zich voordoen dat ze ongeldig en onwaar zijn en vervolgens te weigeren ze te accepteren. Dit kan even duren, omdat je overtuigingen vaak heel diep geworteld zijn. Terwijl ze blijven opkomen, maak er dan een punt van om jezelf er keer op keer aan te herinneren – herhaling is essentieel – dat ze ongeldig, onwaar en leugens zijn, negeer ze dan en nodig Liefde uit om je te omhelzen, wat natuurlijk zal gebeuren.


CHANGE THE NEGATIVE THOUGHT INTO POSITIVE ONES
Velen van jullie zijn toegewijd aan heiligen en heilige mensen van wie je gelooft dat ze een bijna onberispelijk leven leidden terwijl ze God en anderen liefdevol dienden. Desalniettemin hadden ook zij sterke overtuigingen over hun ontoereikendheid of onwaardigheid die hen er vaak toe dreven om totaal ongepaste persoonlijke offers te brengen vanwege de culturele en religieuze omgeving waarin ze opgroeiden. Zonde, schaamte en onwaardigheid verstrikt in de hardheid van de protestantse arbeidsethos, maakten oordeelsvorming voor velen van hen een belangrijk aspect van het leven. Door zichzelf negatief te beoordelen, anderen negatief te observeren en te beoordelen, en soms die anderen te veroordelen, werden ze verder aangemoedigd om een ​​sober leven te leiden door strenge, liefdeloze en pijnlijke disciplines te volgen in pogingen om aan God te bewijzen dat ze echt van Hem hielden, alles voor Hem zouden doen, en om aan anderen te laten zien wat zij geloofden dat God van ieder mens verlangde.

AND HEAL THE WORLD
God wil echter nooit dat een van Zijn geliefde kinderen offers brengt om te bewijzen dat ze van Hem houden, dat zou inderdaad krankzinnig zijn! Niemand wil een ander van wie ze echt houden om hun liefde te bewijzen door offers te brengen. God ook niet. Liefde is het volkomen en totaal onvoorwaardelijk accepteren van alles, want dat is de aard van liefde. God is Liefde, die eeuwig van Zijn scheppingen houdt en van al Zijn bewuste, bewuste en volkomen liefhebbende kinderen. Liefde houdt van, punt uit! Dus die heiligen en heiligen behaagden God niet door zichzelf zo liefdeloos te behandelen! En vaak, diep in zichzelf, ontkend en verborgen voor hun bewustzijn, lag een niet-erkende bitterheid en wrok, omdat het leven hen zo oneerlijk leek te behandelen, terwijl 'zondaars' vrij leken te leven genietend van het leven, zonder straf voor hun zondigheid.