Jij bent de Wegwijzer


JE BENT EEN PIONIER DIE EEN WEG BEREIDT VOOR EEN NIEUWE INTERPRETATIE VAN DE WERKELIJKHEID
Je leeft en bloeit temidden van een zeer complex web van massa-overeenkomsten die het aardse bestaan ​​zoals je het kent, ondersteunen en definiëren. Binnen dit raamwerk van massale overtuigingen heb je de vrije wil om je gedachten te kiezen en ideeën na te streven die het beste aansluiten bij je persoonlijke waarden. Je ervaringen in de buitenwereld komen rechtstreeks overeen met je innerlijke wereld van gedachten, gevoelens en verlangens, wat de subtiele persoonlijke activiteiten zijn waarop je overtuigingen zijn gebouwd. U zult op het juiste moment op de juiste plaats zijn als dat uw overtuiging is, en alles komt goed - als dat uw overtuiging is. Geloven in uw eigen persoonlijke veiligheid en dat u in een welwillend multiversum leeft, is zeer nuttig als u in vrede en harmonie wilt leven. Wanneer je een situatie in het dagelijks leven tegenkomt, projecteer je in feite je percepties op de gebeurtenis, waarbij je alles wat je wilt zien door middel van geloof inkleurt.

THEY TRIED TO BURY US, BUT THEY DIND'T KNOW WE WERE SEEDS
Je interpreteert altijd de werkelijkheid. Eigenlijk ben je een pionier die een pad voorbereidt voor een nieuwe interpretatie van de werkelijkheid, en zoals een scheut van een zaailingen zijn weg naar het zonlicht vindt door lagen en lagen dichte materie, duw je tegen een onzichtbaar versterkt plafond van onwetendheid, waar beperking heerst en negatieve overtuigingen zijn onbetwistbare feiten geworden. Terwijl miljarden mensen de aard van het bestaan ​​in twijfel beginnen te trekken door de geconditioneerde glamour van het leven op aarde te doorzien, zal deze massale heroverweging het vernisje van beperkende overtuigingen wegnemen die jou of je cultuur niet langer ondersteunen. En, zoals je je kunt voorstellen, zet dit onverschrokken nieuwe bewustzijn een enorme druk op het heersende paradigma van overtuigingen die je leven beheersen.

ACTIVEER JE BEWUSTZIJN
Je bent doordrenkt met bewustzijn, dat wil zeggen het vermogen om bewust te zijn, maar dit betekent niet noodzakelijk dat je je bewust bent van alles wat je creëert. Overtuigingen zijn lastig; in wezen zijn het overeenkomsten over de werkelijkheid die u zonder twijfel accepteert en hooghoudt. Als je jezelf confronteert en je overtuigingen ontmoet, kunnen gedachten en gevoelens loslaten als oude verflagen, of je zult merken dat je door interne zwarte gaten reist en naar de andere kant reist, door delen van jezelf waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Nogmaals, je gerichte aandacht is een persoonlijke goudmijn, en als je leert deze inherente rijkdom te waarderen en te gebruiken, kun je jezelf versterken voor reizen naar zowel de innerlijke als de uiterlijke wereld. Waar en hoe u uw energie besteedt, is buitengewoon belangrijk om te begrijpen hoe u uw leven creëert. Ben jij de aanvoerder van je aandacht of altijd gewoon mee voor de rit? Concentreer jezelf voor een paar ogenblikken met je ademhaling en visualiseer gouden spiralen van energie die je lichaam doordringen terwijl je je aandacht diep in je innerlijke wereld richt.

YOU MAKE CHOISES BASES OF INFORMATION - WHAT IF THAT INFORMATION IS WRONG?
Bedenk, terwijl je in een gecentreerde stilte zit, dat je het eerst moet onderzoeken om je leven krachtiger te maken. Het leven is rijk en kabbelt met symbolische betekenis, en het toekennen van een respectvolle betekenis aan alle ontmoetingen in het leven zal je geest helpen verruimen en je identiteit en doel integreren.Hoeveel aandacht heb je je hele leven besteed aan de kracht van je overtuigingen? Overtuigingen zijn krachtig, en of ze nu bekend of onbekend zijn, ze vormen nog steeds de basis voor het uitkomen van je ervaringen. Weet u eerlijk gezegd echt wat u gelooft? Heb je zelf gekozen en bewust je overtuigingen in je psyche geplant, zoals je doelbewust een tuin zou planten? Welke overtuigingen heb je geërfd als dierbare familiestukken? Welke gemeenschappelijke patronen stromen door de genen van uw familie? Welke specifieke problemen hebben leden van verschillende generaties van uw familie allemaal gemeen? Welke specifieke situaties worden voor altijd herhaald voor u en uw gezin? Hoe vaak ben jij de tragische ster van de show? Welke gedachten en gevoelens heb je als je 's ochtends wakker wordt? Wat vind je van je dromen? Wat vind je van je slaapkamer en waar gebruik je hem voor? Welke gevoelens komen naar boven wanneer je voor jezelf zorgt, bijvoorbeeld je wast je lichaam, Wat is je lichaam je waard? Heeft u een goedaardige of nadelige invloed op uw lichaam? Waar gebruik je je lichaam voor? Wat vind je van eten en de rol die het in je leven speelt? Wat betekent "thuis" voor jou? Welke invloed heeft uw gezin bij het bepalen van uw gedrag? Wat zijn uw gevoelens met betrekking tot lachen en plezier? Wat denk je dat je mogelijk kunt bereiken in dit leven? Wat denk je dat je verdient in het leven?

GRAB A NOTEBOOK
Met deze gedachten in gedachten, noteer de komende dagen minstens een dozijn persoonlijke overtuigingen die een verscheidenheid aan onderwerpen omvatten. Schrijf de overtuigingen op als uitspraken, een persoonlijke litanie van uw zogenaamde feiten over de werkelijkheid. Zorg ervoor dat u uw opvattingen over gezondheid, rijkdom en geluk vermeldt. Wacht een week en bekijk deze proclamaties dan eens goed en eerlijk. Wat vind je van wat je hebt geschreven? Is jouw leven een weerspiegeling van dit script? Dienen uw overtuigingen uw leven en verbeteren ze uw welzijn? Met hoeveel van uw overtuigingen bent u tevreden? Hoeveel zou je willen veranderen? Hoe laten ze zien hoe je de vitale energie van het bestaan ​​gebruikt om je leven te creëren? De volgende stap is het onderzoeken en evalueren van de geschiktheid van deze ideeën die je over jezelf en de wereld in het algemeen hebt, want door dit filter van overtuigingen creëer je de versie van de wereld die je ontmoet.

 

KARMIC PATTERS
Binnen dit niveau van de werkelijkheid ervaar je een reeks overtuigingen van je genetische lijn, evenals een hemelse en vormende afdruk van karakter vanuit de positie van de planeten bij je geboorte. Je hebt ook herinneringen die in gelijktijdige tijd worden overgedragen aan problemen en gebeurtenissen. En dan ben je natuurlijk onderworpen aan de culturele conditionering, van de samenleving, het gezin en de religie, die je vanaf de geboorte beïnvloedt en helpt om de aard van je persoonlijke realiteit te definiëren. De informatie of overtuigingen die u worden opgedrongen, vertegenwoordigen niet het hele beeld van de werkelijkheid; daarom leef je vaak je leven op één manier van bestaan, terwijl je al die tijd een groot aantal onnoemelijke kansen misloopt, want het accepteren van beperkende overtuigingen is als het dragen van een dwangbuis gedurende je hele leven. 


WE CAME TO BREAK AND HEAL THEM
Uw diepste kernovertuigingen bepalen de richting van uw leven; ze worden dagelijks uitgespeeld en verspreid door middel van uw gedachten en attitudes. Mensen die de weg van angst kiezen, zien geen andere splitsing in de weg - hun overtuigingen functioneren letterlijk als oogkleppen, die elke andere mogelijke en waarschijnlijke optie, pad of oplossing overschaduwen en elimineren. Je overtuigingen conditioneren en kwalificeren de ruimte om je heen en creëren een elektromagnetische afdruk die uiteindelijk dient om al je levenservaringen aan te trekken.

WAT JE DACHT TE WETEN MOET JE VERGETEN
Gedachten zijn echt in die zin dat ze een eigen leven leiden als je ze eenmaal hebt gecreëerd. Meestal heb je echter geen idee, zoals je zegt, over hoe je je versie van de wereld in beweging hebt gezet. Je leert dat er veel manieren zijn om naar elke situatie te kijken, en in het grotere geheel zou je kunnen zeggen dat de consensuele realiteit momenteel een ineenstorting van overtuigingen ervaart. 

DE PLEIADEN GECHANNELD DOOR BRABRA MARCINIAK