De 2 Soorten Mensen


"Hartelijk groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We maken graag contact met jullie allemaal. We zijn zo onder de indruk van hoe jullie allemaal met jezelf omgaan in tijden van tragedie en trauma. Het is alsof je er veel mee hebt geoefend, wat natuurlijk ook zo is. Je hebt alles meegemaakt wat je je kunt voorstellen en meer sinds je begon te incarneren in fysieke lichamen, en degenen onder jullie die het momenteel het moeilijkst hebben om samen te leven met je medemensen, zijn degenen die ermee instemden om het meeste op je te nemen voor het collectief omdat je ervan houdt om van dienst te zijn.

YES YOU ARE READY - you changed

Je bent zo klaar, zo klaar voor de taak, maar je realiseert het je niet altijd. Je ziet jezelf niet altijd als de sterke en krachtige wezens van licht en liefde die je werkelijk bent, omdat zo weinig mensen zichzelf en anderen op die manier zien. En zoals je weet, helpt het om rolmodellen te hebben; het helpt om voorbeelden voor je te hebben van wat je kunt bereiken, van wie je kunt worden. Dus als jij een van degenen bent die het momenteel niet erg moeilijk heeft daar op aarde, raden we je aan om te zoeken naar mogelijkheden om mentor te zijn en leiding te geven. Zoek naar manieren waarop u een voorbeeld kunt stellen en anderen een sjabloon kunt geven om in uw voetsporen te treden, en doe dit terwijl u tegelijkertijd respecteert waar alle anderen zich bevinden. Weet dat velen die nu worstelen, een lange weg zullen moeten afleggen om te komen waar je bent. Het zal niet zo eenvoudig zijn als je met je vingers knipt of ze uit hun hypnose schudt.

no They aren't ready - they Didn't Shift Yet

Je moet geduld hebben met je medemensen, en weten dat degenen die het meest worstelen ook het meeste werk aan zichzelf doen, of dat ze zoveel op zich hebben genomen voor hun medemensen. Jullie kunnen allemaal op verschillende manieren van dienst zijn, en op verschillende momenten in je leven zul je dienstbaar zijn op een manier die heel anders is dan hoe je eerder van dienst bent geweest. Maar er is altijd een manier om te helpen; er is altijd een manier om iemand uit het gat te halen waar ze zichzelf in hebben gegraven.