2ehands Altaar
Accessoires


Er liggen veel voordelen bij tweedehands dingen, het is goed voor het milieu want er word minder weggegooid.. en dus ook gemaakt.. het is goedkoper .. en daardoor makkelijker aan te komen.

Een altaar is meer dan alleen een plek om je magische gereedschappen op te slaan; het is een heilige ruimte voor meditatie, rituelen en verbinding met de Bron. Zie het als een plek waar je doelbewuste werk zich kan afspelen, uitbreiden en vorm kan krijgen. Een plek waar je heilige gereedschappen kunnen leven. Een plek voor toewijding, ritueel of beoefening, waar je je intenties kunt bepalen en ze ongemoeid kunt laten, zodat ze zich in de fysieke vorm kunnen manifesteren. Er is zoveel potentieel voor altaren: ze kunnen groot, klein, minimalistisch of groots zijn. Ze kunnen in een rugzak, op een tafelblad of in een vensterbank zitten. Het mooiste aan het creëren van je heilige altaar is dat JIJ kiest wat erop staat! Het is een persoonlijke ruimte waarin jij bepaalt wat er wordt gehonoreerd, net als in jouw praktijk. Je wordt alleen beperkt door je verbeeldingskracht.

 


Ik maak al jaren verschillende soorten altaren in me huis en ik wissel zovaak af van het formaat, thema en of producten dat ik hier mijn gereinigde tweehands magische spulletjes verkoop! Onderaan staan ook nog ideeën voor op jouw altaar met producten die nog helemaal nieuw zijn! 

Onze Voorraad : 


Nieuwe Producten Ideeën: