Het Hogere Doel


 Waarom de Angst voor Covid een Hoger Doel dient.

Allereerst wil ik beginnen met een paar opmerkingen over waarom het verplichte vaccin niet zal gebeuren. NOOIT. Een van de belangrijkste ingrediënten in een vaccin is afgebroken foetaal weefsel. POTUS heeft het gebruik van foetaal weefsel in vaccins verboden. Wie schafte het afgebroken foetale weefsel aan? Gepland ouderschap. POTUS trok financiering uit Planned Parenthood.

WIE HELPT BIJ HET ONTWIKKELEN VAN DE VACCINS? DE WHO
POTUS trok financiering van de WHO. En wat is een van de belangrijkste componenten bij het ontwikkelen van vaccins? GELD. Wie heeft er nog meer geld? Bill Gates. Wie is verreweg de meest gehate man op aarde! Gefeliciteerd, Bill, er is veel voor nodig om dit stadium van vijandigheid te bereiken. We wachten ongeduldig op je film "Kill Bill 3". Als een vaccin is ontwikkeld, moet het worden getest. Dit is waar dierproeven een rol spelen. POTUS heeft het martelen van dieren als illegaal verklaard. Dus zonder foetaal weefsel, zonder geld, zonder dierproeven en een hele soort die vraagt ​​om de arrestatie van Bill Gates of Hell, kunnen ze geen vaccins meer maken, zelfs niet als ze ons ermee doen schrikken. Eenvoudige wiskunde: 2 + 2 = 4 (behalve voor politici, voor hen 2 + 2 = 5)

DUS WAAROM MAKEN ZE ONS BANG?
Hoeveel mensen ken je die wakker zijn geworden sinds we bang zijn geworden door een virus en op slot zijn gezet met letterlijk niets anders te doen dan onderzoek? Nu laten ze ons de hele zomer uit. Ze zullen bedrijven heropenen. We zullen in ieder geval teruggaan naar een beetje vertrouwde "normaliteit". En dan? BAM. Ze zullen ons vertellen dat het onze schuld is, we zijn weggegaan, we hebben ons vermengd en nu is het virus terug, erger dan voorheen.

HET IS GAME OVER VOOR DE CABAL
Het is al een tijdje geleden. Zij weten. Maar ze willen niet verlaten wat ze beschouwen als hun planeet, en in zekere zin hebben ze wel een punt. Maar volgens het decreet van de Galactische Federatie is hun aanwezigheid op aarde niet langer toegestaan. Ze waren al ondergronds verboden. Daar komen de ondergrondse tunnels vandaan. Maar hun heerschappij en bestaan ​​op deze planeet zijn teniet gedaan.  Het zijn dus eigenlijk gewoon heel boze, kleine sociopathische monsters die ons het leven zo moeilijk mogelijk willen maken voordat hun laatste zinnen worden uitgesproken. Velen zullen worden geëxecuteerd en anderen zullen de rest van hun dagen in de gevangenis doorbrengen. Sommigen zullen zelfmoord mogen plegen terwijl hun onaangetaste reputatie intact blijft als een geschenk van vrijgevigheid in ruil voor het op de juiste manier uitdelen van hun slechte metgezellen. 


HAAL DIEP ADEM EN HERHAAL: WHERE WE GO ONE WE GO ALL!
Want als je je hebt afgevraagd hoe lang deze show gaat duren, gaat het door totdat we allemaal wakker worden en eindelijk beseffen dat we allemaal in hetzelfde schuitje zitten. Het is de mensheid tegen de reptielen. Wij winnen. Wij zijn de kinderen van god.
God = liefde. God wint altijd. Liefde wint altijd. Liefde en zegeningen van oneindig licht voor jullie allemaal,