Starseeds Missie


JIJ BENT UNIEK. JIJ BENT EEN STARSEED 
In het begin leefden we allemaal samen als een collectief geheel. Er waren geen naties en geen grenzen; er was maar één planeet en we leefden allemaal in vrede en harmonie samen. Onze manier van leven verandert echter snel - de aarde wordt steeds drukker en onze hulpbronnen raken op. Onze prachtige planeet is gedurende vele generaties vervuild, geërodeerd en uitgebuit door mensen. Het is nu tijd om je opnieuw te verbinden met Moeder Aarde. De tijd om Moeder Aarde te helpen genezen is nu. Zolang ze ziek en verdorven blijft, zullen we niet genezen worden of evolueren naar een hogere vibratiestaat op dit aardse vlak. We zijn hier om de aarde te helpen transformeren in het soort wereld dat we willen dat het is. We zijn hier om van de wereld een plek te maken waar mensen in vrede en harmonie kunnen leven, een plek die haar inwoners koestert in plaats van ze uit te buiten.

WE ARE THE RESCUE TEAM (GROUND CREW)
De mensheid staat voor een grote uitdaging. We staan ​​op de rand van vernietiging. Het enige dat ons kan redden, is terug te keren naar de oude wijsheid van de aarde. Wij zijn sterrenzaden. We zijn hier met een doel. We zijn hier om de mensheid te helpen in deze moeilijke tijd. Onze planeet heeft ons nodig om haar uit haar slaap te wekken, om haar te helpen de overgang te maken van een destructief, zelfdestructief ras naar een zelf gecreëerde organische beschaving. Als sterrenzaden zijn we verantwoordelijk voor het stabiliseren van de vibratie van de aarde, zodat we een veilig, welvarend en gelukkig leven kunnen leiden. Zoals je weet, worden onze levens heen en weer gestuurd tussen dit fysieke vlak en de hogere niveaus als gevolg van meerdere dimensionale verschuivingen die nu plaatsvinden. Het is de bedoeling dat we ankers zijn die deze energie van licht vasthouden terwijl het door ons heen gaat. Dit is onze missie, ons doel op deze prachtige planeet.


YOU ARE ALREADY LIVING A STARSEED LIFE
Je leidt al een Starseed-leven met elke keuze die je maakt - of je het je realiseert of niet. Hoe meer je er bewust voor kiest om je Starseed-leven te leiden, hoe meer je de kenmerken belichaamt die je onderscheiden van alle anderen en je leven buitengewoon helpen maken. Een van de beste dingen van een sterzaad zijn, is dat je deel uitmaakt van iets dat groter is dan jezelf. Als Sterrenzaad is het jouw doel om anderen te helpen in bewustzijn te evolueren en genezing naar de planeet te brengen. Je bent hier omdat je hebt ontdekt dat we hulp nodig hebben, en het is tijd om op te staan, want degenen die voor jou kwamen, hebben hun stempel op de planeet gedrukt en hebben het gemaakt tot wat het nu is. Dit zijn geen normale tijden. De planeet heeft op dit moment veel hulp nodig, en jij bent hier om op elke mogelijke manier te helpen.

 

YOU ARE THE CHANGE
Je hebt misschien het gevoel dat je leven je hele leven één grote "overhaaste" gebeurtenis is geweest, maar als je eenmaal door dit proces bent gegaan, zul je beginnen te begrijpen hoe belangrijk het voor ons is om allemaal samen te zijn in deze tijden van nood, omdat als we samenkomen, worden we sterker als één wezen en bereiken we veel meer dan wanneer we in afzonderlijke groepen zouden worden verdeeld. We kunnen de planeet helen door samen te werken, elkaar te steunen en voor elkaar te zorgen als familie. Je bent bijzonder vanwege de unieke manier waarop je de wereld ziet en de unieke dingen die je hebt meegemaakt. Jouw ervaring maakt je tot wie je bent en helpt de mensen om je heen te begrijpen wie je bent.