In welke Dimensie leef ik?


De driedimensionale realiteit is wat we de matrix noemen. Deze matrix is een realiteit die is gebouwd onder de constructie van informatie. Deze specifieke matrix-realiteit is gebaseerd op een web van leugens, verkeerde informatie, desinformatie en het volledig achterhouden van informatie. Wat scheidt en verschillende dimensies creëert, is het frequentieniveau waarop ze trillen. Gevoelens creëren trillingen die van frequentie veranderen. Mensen hebben twee gevoelens: liefde en angst. Al het andere is een emotie die ofwel voortkomt uit liefde of angst. Liefde vibreert op een veel hogere frequentie dan angst. Wat is het verschil tussen mensen die trillen op een van deze twee frequenties? Een persoon die vibreert op de frequentie van liefde ervaart geen frustratie, depressie, pijn, trauma, ziekte, armoede, enz. En zelfs het verouderingsproces wordt in deze realiteit vertraagd. Maar de matrixrealiteit van onze driedimensionale wereld is gemaakt om te trillen op de frequentie van angst. De leiders van deze planeet hebben strategisch een overvloed aan technologische, psychologische, emotionele en fysieke metingen van frequentiecontrole geïmplementeerd. 


FREQUENTIE/ DIMENSIE / BEWUSTZIJN
Ze zijn er met succes in geslaagd dat elk mens op aarde vrijwillig het grootste apparaat voor mindcontrol in hun huis plaatste. TV is het grootste wapen van mind-control van de massapopulatie. Mind-controlerende tv vertelt een visie met één slinkse doel: gedachten beheersen en emoties creëren die een kunstmatig vastgesteld verhaal volgen dat de agenda dient van degenen wier macht over de mensheid ten einde loopt. TV, krant en radio zijn grotendeels verantwoordelijk voor het construeren van een valse realiteit die de geest van de menselijke soort is geïnfiltreerd. Binnen de 3D-realiteit worden mensen geregeerd door hun overtuigingen. Wanneer de geschiedenis vervormd, veranderd of verborgen is, blijf je als ras ongeïnformeerd en zonder informatie ben je niet in staat om je vibratie te veranderen. Als je de massa wilt beheersen, creëer je de illusie van scheiding. Verdeel en heers is de naam van het spel. Door mensen gemaakte religies, profeten en valse goden dienen verder de agenda om geloofssystemen te creëren die het ene ras van het andere scheiden. Informatie is licht. Zonder dat kan men niet evolueren en zit men vast in duisternis.


ACTIVEREN VAN HET CHRISTUS BEWUSTZIJN

Maar de hele mensheid draagt de goddelijke vonk van het Christusbewustzijn in hun wezen. En een bepaalde gebeurtenis kan deze vonk van goddelijkheid activeren. Zo komt er licht het lichaam binnen en verandert de frequentie. Via emoties krijgen we toegang tot het spirituele lichaam. Vaak kunnen emotionele ervaringen leiden tot spirituele ervaringen, die het geloofssysteem veranderen. Wanneer je de geestenrijken betreedt of gewoon aanraakt, begint een onvermijdelijke transformatie die niet te stoppen is. Een door de mens veroorzaakte ziekte bijvoorbeeld raast als golven over de hele planeet en bedreigt ons bestaan als soort tot in de kern. En aangezien we in een matrix leven die is gebouwd onder de constructie van angst, zullen de mainstream media-apparaten en de verkooppunten van massale mind control een verhaal creëren dat de gevoelens van angst tot ongekende extremen duwt voor de hele wereldbevolking. Maar de Moedergodin van de Aarde ascendeert, verschuift in frequentie en maakt een nieuw trillingsniveau van informatie toegankelijk voor degenen die klaar zijn om die lichtcodes te ontvangen die door deze nieuwe frequentie worden gedragen. En plotseling beginnen die individuen het verhaal in twijfel te trekken. In eerste instantie raken mensen in paniek, maar degenen die tijdens hun leven de minste spirituele ervaringen hebben gehad, beginnen zich al snel af te vragen of dit allemaal echt is en laten ruimte over voor de mogelijkheid dat het verhaal dat door de reguliere media wordt uitgezonden mogelijk verzonnen is om te dienen. een agenda. Wanneer iemand de wereldleiders, regeringen, de reguliere media en de gang van zaken in twijfel begint te trekken, zijn ze op weg om de matrixrealiteit te verlaten. Vragen vereisen onderzoek, en daarmee wordt nieuwe informatie benaderd en komt er meer licht het wezen binnen.  Er vindt een verschuiving op het trillingsniveau plaats die je naar de hogere frequentie van de vierdimensionale realiteit tilt.

 

4E DIMENSIE
4D biedt verschillende stadia van evolutie. In het begin verlies je jezelf. Je begint te begrijpen dat de overtuigingen waar je tot nu toe aan vasthield we je worden opgedrongen door je verkeerde informatie, desinformatie en het volledig achterhouden van informatie te bieden. Een ontwaken begint, en je begrijpt dat het niet is wat je werd geleerd te geloven. En terwijl je onderzoekt en jezelf verlicht met de waarheid, word je uitgezonden op een reis om jezelf eindelijk te vinden. Nu ontdek je dat je veel krachtiger bent dan toegestaan en gehersenspoeld om zelfs maar te durven denken. Maar wie in frequentie wil stijgen, moet eerst dalen. En dus, wanneer je het verborgen kwaad van deze wereld ontdekt, zal angst over je komen zoals je nog nooit eerder hebt ervaren. Als je eenmaal op dit punt in je individuele evolutie en ascensie bent aangekomen, moet je je niet aan angst onderwerpen. Ga de uitdaging aan en neem je geest in eigen hand. Accepteer de verantwoordelijkheid voor je keuzes en verhoog je bewustzijn. Begrijp dat jij en jij alleen nu de leiding hebben over je leven. In ons universum waar vrije wil de hoogste galactische codex is, ben je gemanipuleerd om in te stemmen met het machtsmisbruik van je heerser. Door niet op te geven en moedig genoeg te zijn om de waarheid onder ogen te zien en het kwaad van deze wereld in de ogen te kijken, trek je die toestemming in. Uw vermogen om licht vast te houden is recht evenredig met uw bereidheid om naar de duisternis te kijken. "Als er eenmaal licht is, is er geen weg meer terug"


5E DIMENSIE
En je bent getransformeerd naar een hogere versie van je vroegere zelf. Maar de vierdimensionale realiteit is een lastige toegangspoort tot 5D. Als je het gevoel van machteloosheid in je wezen toelaat en jezelf overweldigd voelt door de waarheid, dan is de kans groot dat je niet uit de driedimensionale matrix komt. En het dagelijkse drama, de frustratie en de depressie zullen doorgaan. Er is geen gelukkig einde mogelijk aan een leven dat wordt geleefd in angstmodus en bewusteloosheid.