Members


De Galactische Federatie van Werelden werd meer dan 4,5 miljoen jaar geleden opgericht om te voorkomen dat interdimensionale duistere krachten deze melkweg domineren en exploiteren. Op dit moment zijn er iets meer dan 200.000 sterrenstaten, confederaties of vakbonden lid. Ongeveer 40% zijn mensachtigen en de rest zijn verschillende vormen van voelende wezens. De meeste leden van de Galactische Federatie van Werelden zijn volledig bewuste wezens. We hopen dat deze informatie je zal helpen om eventuele ervaringen die je met sommige van deze wezens hebt gehad, te identificeren of te valideren. Ons doel is om goodwill en begrip te kweken van de sterrennaties die gehoor geven aan de oproep van de Spirituele Hiërarchie van de Aarde om ons te helpen bij ons ascensie / transformatieproces.

Pleiadians

Plaats van herkomst: de Pleiaden-sterrenhoop.

Dimensionale perspectieven: Bestaan ​​van 3D tot 9D.

Uiterlijk: Lijken erg op bijzonder mooie aardse mensen, met perfecte lichamen en aangenaam symmetrische kenmerken met een helderheid die hun hogere dimensionale frequentie weerspiegelt. Sommige Pleiadiërs hebben een blauwe huid omdat ze een hoge spirituele trillingsenergie hebben.


Evolutie: Miljoenen jaren geleden geëvolueerd als een van de vroege rassen van wat we de mensheid zouden noemen en het ziet eruit zoals wij. Dit formulier is in het hele universum gemodelleerd. Pleiadiaans DNA is gebruikt om veel mensen in dit universum te ontwikkelen, inclusief die van ons zonnestelsel op Venus, Mars, Maldeck en de aarde. Er bestaan ​​nog steeds nieuw ontwikkelde 3D-planeten in de Pleiaden, maar de Pleiaden die met ons communiceren zijn meestal 6D en 9D. Dit zijn dimensies waar ze goed in werken en van waaruit ze in contact komen met andere werelden. Ze hebben lichtlichamen, maar net als andere hoger dimensionale ET-wezens kunnen ze verschijnen in een vorm die projecteert waaruit ze zijn geëvolueerd. Ze hebben veel meer tijd om te evolueren dan wij, hebben hun aard verfijnd en zijn intens spirituele en gevende wezens.

Eigenschappen: Intuïtief, gevoelig, fantasierijk, stralend, communicatief, empathisch, rustgevend, koesterend, mystiek, ingetogen creativiteit, genezers, counselors, afgestemd op natuurlijke werelden.


Vaardigheden: Pleiadians zijn genezers op veel niveaus. Ze kunnen zich inleven en alle pijn verzachten met hun gevoelige communicatie en overdracht van licht. Ze communiceren door middel van lichtoverdracht. Deze wezens hebben een natuurlijke uitstraling die voortkomt uit hun mystieke kennis van hoe ze Bronlicht kunnen verbinden en delen.


Specialiteiten: Pleiadiërs worden opgeroepen om nieuwe werelden te zaaien met de essentie van de geëvolueerde menselijke vorm, en om te communiceren met het bewustzijn van een planeet en haar bestaande leven om op een koesterende manier nieuwe wezens en ideeën te introduceren. Ze belichamen het goddelijke vrouwelijke en laten zich vaak in vrouwelijke vorm zien om deze verfijnde kwaliteit uit te stralen.

Basisbehoeften: Vrede en delen. Pleiadiërs gedijen op plaatsen en staten van vrede en rust. Ze voelen zich het beste als ze hun verfijnde essentie delen.

Focus: Het overbrengen van hun gaven van uitstraling door het universum door het zaaien en communiceren van hun helende vibraties en mystiek bewustzijn met hun betrokkenheid bij de aarde: verschaft een genetisch en energetisch model voor vroege menselijke ontwikkeling. Ze zijn de ontbrekende schakel in onze evolutie naar onze huidige vorm. Ze waren gidsen voor Atlantis en Lemurië en zijn betrokken geweest bij het voeden van vele levensvormen op aarde die elders begonnen, zoals walvissen en dolfijnen. Ze zijn verantwoordelijk voor het doordringen van bewustzijn in de vele methoden van energetische genezing die door de jaren heen door mensen zijn ontdekt. Ze spelen een belangrijke rol bij het nieuw leven inblazen van ons geloof in de mystieke elementen van onze kennis en helpen ons open te staan ​​voor hemels contact op niet-bedreigende manieren. Ze stralen licht en rustgevende energie uit die we kunnen voelen vanwege onze genetische link.

Sterzaden: Er zijn vele miljoenen Pleiadische zielen geïncarneerd op aarde en dat zijn ze sinds Lemurië. Deze zielen zijn hier om ons te herinneren aan onze goddelijkheid en onze verbinding met het Bronbewustzijn. Ze komen als genezers en inspireren ons om onze geest en die van de planeet te koesteren. Deze zielen zijn gevoelig en meestal buitengewoon intuïtief. Ze verlichten ook de kamer als ze binnenkomen en hebben de neiging te genezen zonder het te weten. Ze communiceren goed met anderen en zijn goede empathische luisteraars. De meesten verlaten hun aanwezigheid met een nieuw gevoel van vreugde en dankbaarheid. Deze menselijke sterzielen hebben vaak fysieke schoonheid en de meesten zijn geïncarneerd als vrouwtjes en stralen vrouwelijke kracht uit. Ze kunnen overweldigend zijn voor sommige menselijke mannelijke aardzielen, omdat ze zo'n diepe vrouwelijke mystiek uitstralen. Het zijn vaak watertekens die stromen van emotie en passie en verbinding met het bloed van Gaia. Pleiadische zielen maken gemakkelijk verbinding met de natuur. Dieren houden van ze en worden kalm in hun aanwezigheid. Deze sterzaden kunnen ook de essentie van de ziel van een persoon naar de oppervlakte brengen en kunnen hun doel weerspiegelen en hun missie aanmoedigen. Ze worden vaak aangetroffen in beroepen van spiritueel meesterschap, genezing, psychologie, communicatie, kinderopvang en velden die verband houden met ecologie en zorg voor de aarde. Ze doen vaak vrijwilligerswerk voor goede doelen en geven veel van zichzelf.

WIE ZIJN DE PLEIADIERS EN WAAR KOMEN ZE VANDAAN?
Pleiadians komen van de planeet Erra nabij de ster Taygeta en zijn buitenaardse wezens die het meest op mensen lijken. De Pleiadiërs werden voor het eerst 130 keer genoemd door een vrouwelijke Pleiadische Alien genaamd Samjese. Billie Meiers contact met deze Pleiadische vrouw resulteerde in een wereldwijd fenomeen om meer informatie te ontdekken over wie deze Pleiadiërs waren en waar ze vandaan kwamen. Tegenwoordig weten we meer informatie over hun oorsprong en hun thuisplaneet. Door verschillende contacten (met Pleiadiërs en andere buitenaardse rassen) weten buitenaardse enthousiastelingen hoe Pleiadiërs eruitzien, waar ze vandaan komen en wat hun eerdere interactie met mensen betekent voor ons ras terwijl we onze ontwikkeling in de spirituele wereld beginnen, zodat we onze weg kunnen vinden. door de hogere gebieden van hemelse wijsheid en sluit je aan bij de Arcturiërs en Pleiadiërs. Er wordt gezegd dat mensen gemeenschappelijke fysieke eigenschappen delen met de Pleiadiërs, die terug te voeren zijn op zowel de Pleiadische als de menselijke voorouders van Lyra.


VOOROUDERS KWAMEN VAN LYRA
Vanwege woeste oorlogen werden Lyrans gedwongen het mysterie van de melkweg in te gaan. Al snel vonden de Pleiaden hun nieuwe thuis in de Pleiaden. Dit sterrenstelsel is een kleine cluster van zeven sterren in het sterrenbeeld Stier de Stier, dat 500 lichtjaar van de planeet Aarde verwijderd is. Sinds de oorlogen op Lyra blijven de Pleiadiërs op Erra op zoek naar de manieren die hun vrienden, de Arcturiërs, onderwezen. Er zijn zeven sterren in de Pleiadencluster, die zijn: 1) Taygeta 2) Maya 3) Coela 4) Atlas 5) Merope 6) Electra 7) Alcoyne. De Pleiadiërs zijn een heel oud ras van mensachtigen. Ze ontdekten de aarde vele jaren geleden (225.000 v.Chr.) En hebben een grote rol gespeeld in onze oude evolutie, maar zijn sinds hun vertrek in 10 n.Chr. Stille toeschouwers van onze planeet gebleven. De Pleiadiërs bekleden momenteel voorzitters in de raad die toezicht houdt op de hogere waarheden van het universum en een vreedzaam ras van buitenaardse wezens blijft. Hoewel ze de hoogten van hun vrienden, de Arcturiërs, nog niet hebben bereikt, blijven ze de mentale vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om uiteindelijk hun doel te bereiken; hun gemoedstoestand heeft hen echter in staat gesteld het vermogen te ontwikkelen om in en uit onze dimensie over te gaan.

INTERGALACTIC
Sommigen speculeren dat hun hele beschaving onze ruimte en tijd heeft overschreden en buiten ons begrip bestaat. Hun belangrijkste transportbron zijn hun intergalactische ruimteschepen die ook bekend staan ​​als Beamships. Deze Beamships hebben een soortgelijk uiterlijk en gevoel als de grijze buitenaardse UFO's die vaak worden geïdentificeerd tijdens waarnemingen. Sinds Billie Meiers contact met de Pleiadische vrouw zijn er veel boeken en artikelen opgedoken die licht werpen op dit ras van buitenaardse wezens waarmee we ons heel nauw lijken te identificeren. Terwijl onze tocht ons meeneemt naar de leringen van hogere spiritualiteit, ontdekken we dat veel beschavingen buiten onze wereld de voordelen van het één worden met de oneindige machten van het universum al onder de knie hebben en begrepen hebben.

 

Er zijn er wel over 200.000 'bekende' soorten dus hoogst waarschijnlijk veel meer, in een oneindig Universum. Wil je nog meer leren? Dan raad ik je dit boek aan! 

Andromedanen

Naam lid: Andromedan Star Nations.

Geaccepteerd in de Galactische Federatie: ongeveer 3,5 miljoen jaar geleden.

Locatie: Het sterrenbeeld Andromeda.

Afstand tot de Aarde: ongeveer 150 tot meer dan 4.000 lichtjaren.

Levensvorm: Humanoïde.

 

Fysieke verschijning: Humanoïden lijken qua uiterlijk op mensen op Aarde. Ze dragen meestal de traditionele veelkleurige springpakken van de Galactische Federatie. Andromedanen bestaan ​​uit drie fundamentele aardse mensentypes: De eerste is een blanke die varieert van een zogenaamd 'noords' type (blond haar, blauwe ogen en bleke huid) tot een 'mediterraan' type (licht tot donkerbruin haar, grijze tot bruine ogen, gebruinde huid ). De tweede is een typische Oriëntaals, met donker haar, donkere Aziatische ogen en een huidskleur die varieert van heel bleekbruin tot een donkere tint bruin. De ogen van alle Andromedanen zijn iets groter dan die van aardse mensen. De lippen zijn dun en bijna lichtroze gekleurd, terwijl de oren iets lager aan de zijkant van het hoofd zitten en iets kleiner van formaat zijn. De handen en voeten zien er delicaat uit met lange vingers en tenen.  De derde is een mensachtige race met een lichtblauwe huid en blond haar met verschillende tinten haarkleuren. Sommige Andromedanen zijn vetgedrukt. Ze komen van het Zenetae-sterrenstelsel en mogelijk van de planeet Tishtae.  De mannen variëren in lengte van 5 voet, 7 inch tot bijna 7 voet (1,7 tot 2,12 meter). De vrouwen variëren van 5 voet, 4 inch tot bijna 6 voet, 4 inch (1,63 tot 1,93 meter) hoog. Andromedaanse vrouwen staan ​​bekend om hun verleidelijke energieën en hun vrij rondborstige figuren. 

Speciale eigenschappen en vaardigheden: Andromedanen staan ​​in de Galactische Federatie bekend om hun beheersing van alle vormen van wetenschappelijk streven. Gemiddelde hoeveelheid slaap nodig: ongeveer 2 uur per dag. Taal: Andromedanen spreken een taal waarvan de dialecten variëren van een Spaans- of Italiaans-achtige klank tot een meer tonale en keelklank in zijn intonatie. Moederschip en ander vaartuig: Andromedaanse schepen variëren in vorm van hun traditionele sombrero-vormige verkenningsschepen met een doorsnee van zo'n 50 tot 65 voet (15 tot 20 meter) tot lensvormige kleine atmosferische commandoschepen met een lengte tot een halve mijl ( 805 meter) lang.