Wie zijn de Pleiaden?


DE PLEIADEN | THE PLEIADIANS
De Pleiadians zijn een collectief van buitenaardse wezens uit het sterrenstelsel Pleiaden. Dit stersysteem van de Pleiadiërs is een kleine cluster van zeven sterren in het sterrenbeeld Stier, 420 lichtjaar van plant Aarde. 

DE NAMEN VAN DE 7 STERREN IN HET PLEIADEN-ZONNENSTELSEL
Taygeta - Maya - Coela - Atlas - Merope - Electra - Alcyone


WE LIVE ON TERRA THEY LIVE ON ERRA
De Pleiadians wonen op de planeet Erra, die bijna net zo groot is als de aarde, een van de tien planeten die om hun zon cirkelen, Tayget. Andere Pleiadiërs zouden op de planeten Semjase, Ptaah en Quetzal leven.


OORSPRONG
Rond 225.000 v.Chr. Ontdekten de Pleiadiërs een klein zonnestelsel met een planeet genaamd Aarde tijdens een van hun verkenningsmissies weg van de Pleiaden. De Galactische Federatie stond de Pleiadiërs toe om een ​​incarnatiecyclus met mensen op aarde binnen te gaan. De plaatsen die voor hen waren aangewezen om dit te doen, waren Bali, Hawaii, Samoa en India. Beschavingen kwamen en gingen op aarde met vele oorlogen, vreedzame cycli en natuurrampen, tussen 196.000 v.Chr. en 10 n.Chr.


THEY HAVE BEEN HERE BEFORE
De Pleiadiërs bleven tot 10 na Christus bij de mensen op aarde en probeerden verschillende beschavingen te helpen ontwikkelen, zoals Lemurië, Maya's, Inca en een beschaving in Machu Picchu. Ze probeerden mensen ook naar een meer spiritueel pad te leiden. Omstreeks 10 n.Chr .; de laatste Pleiadische leider, Plejas genaamd, verliet de aarde voorgoed, omdat de Pleiadiërs eindelijk vrede bereikten thuis in de Plejaden.


AND THEY WILL COME AGAIN
Ze vonden dat het tijd was voor mensen om op eigen kracht te evolueren
Voordat de Pleiadiërs de aarde verlieten, verlieten ze een spirituele leider genaamd Jmmanuel, die later bekend stond als Jezus. Jmmanuel was een zeer ontwikkelde ziel, wiens vader Gabriël van het Pleiaden-systeem was en Maria die van Lyraanse afkomst was. De aarde bleef op zichzelf evolueren zonder direct Pleiadisch leiderschap tot in onze huidige tijd. In de zeer nabije toekomst, als de aarde de fotonenband binnengaat tegen het jaar 2022, zullen de Pleiadiërs helpen om alle mensen op aarde naar het licht te brengen.


BESCHRIJVING
Het volgende is een korte beschrijving van de Pleiadische cultuur op de thuisplaneet Erra. Er wonen ongeveer 400.000 mensen op Erra, wat volgens de Pleiadiërs het ideale bedrag is voor het welzijn van hun planeet. De mensen van Erra zijn telepathisch en hebben daarom geen telefoons nodig. Hun manier van reizen rond de planeet wordt gedaan door een buizensysteem. De Pleiadiërs zijn voornamelijk vegeterianen, maar eten af ​​en toe wat vlees. Ze hebben geen medische problemen, want ze beheersen hun gezondheid door hun eigen mentale krachten te gebruiken. De gemiddelde leeftijd van een Pleiadiër is 700 jaar. Hun huid is witter en gladder dan die van ons.


HOE LEVEN ZE
De Pleiadiërs hebben geen valuta zoals wij die kennen; ze delen de bronnen van hun planeet met alle mensen. Alle materiële goederen worden vrijelijk aan de mensen gegeven, op basis van hun bijdrage aan hun samenleving. Wanneer kinderen in de Pleiadische samenleving worden geboren, wordt hun de eerste tien jaar geleerd het doel van hun leven te begrijpen. De kinderen brengen vervolgens de volgende zestig tot zeventig jaar door met onderwijs in verschillende beroepen.