We zijn allemaal Et's


ETS ZIJN NIET DE INDRINGERS, MAAR DE BESCHERMERS
Het lijkt misschien een beetje vreemd om UFO's en ET's te combineren met de Drie Golven van vrijwilligers en de komende dimensionale verschuiving naar de Nieuwe Aarde. Maar eigenlijk zit het best dicht bij elkaar. Dit komt omdat het hele onderwerp buitenaardse wezens of buitenaardsen vanaf het begin bedekt is met angst en wantrouwen. De meeste onderzoekers zoeken en ontdekken wat zij als slecht en afschuw beschouwen. Dit is allemaal gebaseerd op hun geloofssystemen; ze creëren precies datgene waar ze bang voor zijn. Ze hebben nooit gedacht aan het concept dat: dat wij zij zijn en zij wij zijn. Deze wezens hebben ons geschapen, dus ze willen hun kinderen geen kwaad doen. Vanwege de vrije wil en de wet van niet-inmenging kunnen ze alleen maar kijken en hun hoofd schudden over de domheid en het jeugdige gedrag van deze kinderen. 


THEY KNOW WHAT WIL HAPPEN
In de lichte trancetoestand zal de persoon verstrikt raken in de emoties en heerst angst. De ET's zijn zich bewust van het effect dat ze op mensen hebben, hetzij door hun uiterlijk of door hun acties, en ze willen liever dat de persoon geen enkele herinnering aan de ontmoeting heeft. Ze zijn hier met een duidelijk doel en het is er een die de mens, waarvan de herinneringen zijn gewist door wedergeboorte in het fysieke lichaam, niet zou begrijpen. Veel van de mensen mogen hun verbinding niet onthouden totdat het tijd is, totdat hun missie het juiste stadium heeft bereikt dat ze zullen kunnen begrijpen. Als de herinneringen te snel naar voren komen, kan het experiment in gevaar komen. "Ze" hebben gezegd dat de ideale situatie zou zijn dat de persoon nooit weet wat er gebeurt, dat ze ontmoetingen hebben. Ze willen het leven van de persoon niet verstoren. Maar vanwege de toevoegingen in ons voedsel, de vervuilende stoffen in onze atmosfeer, als de persoon drugs gebruikt (recreatief of medicinaal) of alcohol, verandert dit de chemie van hun hersenen.

THEY DELETE OUR MEMORY FOR OUR OWN GOOD
Dit zorgt ervoor dat ze elke ontmoeting (of het nu een feitelijke gebeurtenis of een droom is) op een vervormde manier onthouden. Het wordt gekleurd door hun emoties, zodat ze zien dat er iets vreselijks met hen is gebeurd, omdat het buiten het bereik van hun bewuste geest valt om het te begrijpen. Dit is waarom het beter is als het geheugen wordt gewist door de ET's. Angst is de sterkste emotie die een mens heeft. Als het iets niet begrijpt, brengt het angst met zich mee, waardoor het geheugen op natuurlijke wijze wordt vervormd. Bij de methode die ik gebruik, haal ik de bewuste geest uit de weg, zodat we kunnen communiceren met het onderbewustzijn (SC), het deel dat alle kennis heeft. Dan kunnen we het waargebeurde verhaal vinden, of zoveel van het verhaal dat de SC denkt dat passend is. Het weet waar de persoon zich bevindt op zijn reis en zijn opdracht, en weet hoeveel hij aankan. Ze geven de persoon nooit meer dan ze aankunnen, en dat moet ik respecteren als we een sessie doen. Als de SC zegt dat het geen informatie meer kan geven, of dat het geen tijd is om iets te onthullen, dan moet ik dat respecteren. De SC moet altijd met groot respect worden behandeld en ik heb een comfortabele werkrelatie opgebouwd met dat deel van de geest van de cliënt. Dit is de reden waarom ik informatie kan verkrijgen die de andere onderzoekers niet eens zouden proberen te vinden.

ALIENS AND THE 3 WAVES?
De reden dat het onderwerp buitenaardse wezens past bij de Drie Golven is dat deze vrijwilligers vaak afkomstig zijn uit andere dimensies, planeten of ruimteschepen. Zoals ik al eerder heb gezegd, zijn de vrijwilligers pure en onbezoedelde zielen die op dit moment naar de aarde komen om ons te helpen de overgang naar de Nieuwe Aarde te maken. De meesten van hen hebben nog niet eerder in een menselijk lichaam geleefd en zitten niet gevangen in het wiel van karma.