Bericht uit Telos


Wij in Telos zijn allemaal klaar om bezoekers van de oppervlakte te ontvangen. We bidden voor deze tijd dat we onze deuren kunnen openen voor iedereen die ervoor kiest om hier te komen. Want in werkelijkheid zijn we allemaal broeders en zusters die gescheiden zijn door de aardlaag. Dus, als je moe bent, concentreer je dan op je broeders en zusters in Telos en put je kracht uit ons. Want we zullen binnenkort naast je aan de oppervlakte werken, je begeleiden en je alles laten zien wat er kan zijn. We doen onze deuren 's nachts niet op slot, noch hebben we een systeem van sloten en grendels of mensen die in onze straten patrouilleren. Het is inderdaad heel veilig hier in Telos, aangezien we elkaar allemaal kennen als Kinderen van God. We hebben dus niet de apparaten en systemen nodig voor bescherming die u aan de oppervlakte nodig heeft. Wanneer de hele mensheid zich realiseert dat de hele mensheid uit dezelfde bron komt en dat we allemaal broeders en zusters zijn, dan zal de behoefte aan beschermende apparaten verdwijnen en zullen uw straten weer veilig zijn. Houd tot die tijd je veiligheidsvoorzieningen intact, want er is gevaar aan de oppervlakte dat hier in Telos niet bestaat.

OUR MESSAGE IS: GO INSIDE
Besteed tijd aan het mediteren in uw huis en concentreer u op het Licht dat in uw vorm stroomt. Jullie zijn allemaal Lichtwezens, hier op een reis door het leven en stoppen op aarde voor slechts een kort moment in de eeuwigheid. Binnenkort zullen we bij jullie aan de oppervlakte zijn en jullie helpen en leren wat we weten. Met of zonder veiligheidsvoorzieningen, je bent allemaal veilig in de handen van God, of je het nu beseft of niet. Want in werkelijkheid kan je nooit iets overkomen, want je ziel is onsterfelijk en je bent op een eeuwige reis door het leven. Dus wees gerust in uw onsterfelijkheid en wees in vrede in uw hart. Ik hou van jou. Weet dat het hier in Telos vroeg in de ochtend is, terwijl het Licht zachtjes naar binnen sluipt.

AND SEE & FIND THE LIGHT
Wij ontwaken voor ons Licht van de dag, net zoals jullie aan de oppervlakte ontwaken voor jullie Licht van de dag. We ontwaken voor hetzelfde Licht van de dag, het Licht van de Schepper, dat vanuit de hemel boven en beneden neerstroomt. Want Licht komt echt van binnenuit, waar je ook bent op de planeet. Licht is de grote kracht van de Schepper, en het is onze afstemming met de Schepper die deze grote Lichtkracht genereert. Telos verschilt niet van het oppervlak. Ons Licht is niet helderder dan jouw Licht, alleen dat misschien onze harten verder worden geopend voor de Bron van de hele Schepping, en we erkennen deze Bron misschien bewuster dan jij. Het is dus ons bewustzijn van waar Licht vandaan komt dat het verschil maakt, om zo te zeggen, in onze levensstijl.