❤︎ Alles is Liefde


 VRIJWEL IEDEREEN DIE INCARNEERT VERGEET DAT ZE EEN SPIRITUEEL DOEL HEBBEN | 27-03-2022 | SAUL VIA JOHN SMALLMAN

 

Liefde is alles, alleen is er NIETS! Liefde is ALLES, en ALLES is pure energie in overvloed, grenzeloos, grenzeloos en in oneindige overvloed, rijkelijk voorziend in al je behoeften en verlangens. Als mensen die de droom/illusie van scheiding ervaren, lijkt dit geen geldige verklaring te zijn, omdat in vorm grenzen normaal zijn, in vorm zijn is in een staat van beperking zijn. In feite zijn in de wereld van vandaag de limieten endemisch, wijdverbreid, ingrijpend, en velen vragen zich af hoe het leven op aarde zal worden gehandhaafd als je de belangrijkste tegenkomt die uiteindelijk verdere expansie voorkomen, zoals de vraag naar schoon water, vers voedsel en energie Het lijkt inderdaad heel snel jullie vermogen te overtreffen om nieuwe reserves te vinden om jullie menselijke aardse behoeften te bevredigen.


WAKING UP FROM THE DREAM THAT IS YOUR LIFE
Maar aangezien je leven in vorm gewoon een droom is waaruit je ontwaakt, zijn er werkelijk geen grenzen, ze zullen oplossen met de droom als je ontwaakt in de Realiteit van oneindige overvloed. Het is heel moeilijk voor je om te geloven dat dit mogelijk is omdat je al generaties lang het verhaal van tekort en beperking hebt gekregen, en het is diep geworteld in de collectieve psyche, het is onbewust als een geloof in dat het lijkt te een wetenschappelijk bewezen feit zijn. En gezien vanuit je geconditioneerde, verwarde en beperkte bewustzijn is het feitelijk waar. Naarmate het collectieve bewustzijn zich echter uitbreidt, wordt het heel duidelijk dat er veel andere manieren zijn om met deze schijnbaar grote en hardnekkige problemen om te gaan, die je zeer praktische middelen zullen bieden om ze op te lossen.

SOURCE IS EVERYTHING | SOURCE IS UNCONDITIONAL LOVE
We komen daarom terug op die eerste uitspraak in het boek 'Een cursus in wonderen': “Niets echts kan worden bedreigd, niets onwerkelijks bestaat, hierin ligt de vrede van God.” Niemand is onwerkelijk! Het leven is eeuwig in vrede met Zichzelf in een staat van constante creatieve vreugde. De staat van scheiding, de droom of illusie waarin het lijkt alsof je bent ondergedompeld totdat de dood je menselijk bestaan ​​beëindigt, was een poging van de zoon van God om te bewijzen dat hij volledig vrij kon leven van enige verbinding met de Bron, zijn Vader. Maar aangezien de Bron ALLES is dat bestaat, is onafhankelijkheid of scheiding duidelijk onmogelijk, en de schijnbaar zeer reële ervaring van die staat is totaal illusoir.


EVERYTHING IS A CHOICE SO MAKE THE LIGHT ONE UHM RIGHT ONE
Ondertussen, terwijl je je bezighoudt met die onwerkelijke staat, er volkomen en volledig in gelooft zoals zovelen nog steeds doen, kun en ervaar je, door je eigen vrije wil keuzes, angst, angst, pijn, lijden en de gevoelens en emoties die het lijkt echt. Natuurlijk ervaar je ook vreugde en geluk, maar je focust je vooral op de negatieve aspecten van het leven in vorm, en besteedt veel tijd aan het proberen te verlichten of weg te nemen. Dat is hetzelfde als proberen 'omlaag' te verwijderen met behoud van 'omhoog', tegenstellingen moeten worden geïntegreerd - één worden - omdat ze volledig onderling afhankelijk zijn. Als ik je kon vernietigen, en dat deed, zou ik ook onvermijdelijk mezelf vernietigen, want jij en ik zijn natuurlijk één. Oorlogen en conflicten zijn gewoon pogingen om dat te doen, en natuurlijk mislukken ze omdat jij/ik tegenpolen zijn en alleen kunnen worden geïntegreerd omdat de vernietiging van alles wat echt is onmogelijk is. Reïncarnatie, wat onwerkelijk is, is slechts een aspect van het leven in vorm binnen de droom/illusie, wat betekent dat zolang je ervoor kiest om de illusie te behouden en ermee om te gaan, je zult reïncarneren om het karma van vorige levens in vorm aan te pakken. . Je hoeft dat niet te blijven doen, schijnbaar eindeloos gedurende duizenden levens in vorm, in plaats daarvan kun je ervoor kiezen om te ontwaken. Velen doen dat nu, en dat is de reden waarom de illusie tot een staat van sluiting aan het komen is, en het menselijk collectief ontwaakt. Het leven is goed!


MAKE TIME FOR YOU | FOR YOUR HIGHER SELF

Wanneer je aan je absoluut essentiële dagelijkse reis in jezelf begint, terug naar de Bron voor een paar momenten van revitalisering, concentreer je dan op het wonder, het wonder van het leven en van het volledig bewuste bewustzijn dat je daar ontdekt. Als je jezelf toestaat lang genoeg diep in jezelf te blijven zodat je geest pauzes heeft tussen gedachten, om jezelf momenten van vrede te gunnen als er niets aan de hand is, zul je merken dat je fysieke energie veel hersteld is, zodat je door kunt gaan met de dagelijkse bezigheden van mens zijn wordt minder veeleisend. Tijd voor jezelf maken is essentieel, vooral nu er steeds meer ‘dingen’ in ieders bewustzijn opkomen en aandacht vragen. Voordat je incarneerde, wist je dat je deze keer een heel moeilijk leven zou hebben om mee om te gaan, waardoor wat er voor je opkomt in het huidige moment van de illusie erg problematisch zou zijn. Maar voordat je incarneerde, wist je ook dat je volledig ondersteund zou worden door degenen die ook in vorm waren met wie je interactie zou hebben - zelfs als op het moment dat die interacties conflicten veroorzaakten - en ook door degenen die over je waken vanuit de spirituele rijken op wie u kunt 24/7 bellen.

"MAAR praktisch VERGEET iedereen die incarneert dat ze een spiritueel doel hebben, dat ze zich op een spiritueel pad bevinden dIE ze zeer zorgvuldig voor zichzelf hebben uitgestippeld met de meest wonderbaarlijke goddelijke leiding en wijsheid"