Gans-Patches


GAS IN ATOMIC NANO SOLID STATE

Gans is in essentie pure of onvoorwaardelijke liefde in de puurste staat. Het is een manifestatie van wat het dichts bij de Bron energie is.. in onze realiteit en als zodanig re-organiseert het zich zelf ten behoeve van wat diegene nodig heeft met wie het in verbinding staat. De Gans zal de herinneringen versnellen door het positioneren van de quantum-nano-sun-atomische structuur en deze in lijn brengen met datgene wat Waar, Heel en Organisch is. Dit proces helpt de verbinding van lichaam, ziel en geest met Source/bron te vernieuwen en begint zo met de subtiele energie samen te werken die op dit moment naar de aarde in al haar bewoners terugkomen. Daarom moedigen we iedereen aan om hierdoor geïnspireerd te raken en te beginnen met je Gans te werken en zo je hart, ziel en geest te openen in te stemmen met het proces van Herinneren binnen je bio-spirituele anatomie. Als je dit proces eenmaal toestaat te ontvouwen is het onstilbaar in het zelfde tempo aannemen dat jou helpt bij groei en ontwikkeling.

 

Deze Technologie is geïnspireerd door de nieuw plasma wetenschap en technologie via Mr Mehran Keshe. Bekijk zijn website www.keshefoundation.org. Deze (Moeder)Gans is gemaakt door Anke en Deborah van www.PlasmaLoveWave.weebly.com die de online lessen van Mr Keshe hebben gevolgd. 

 

Door de interesse van jullie en het zelf dagelijks gebruiken van mijn Gans Patch-es zijn we gaan samenwerken om dit voor iedereen toegankelijk te maken. Gebruik is altijd op eigen risico en we moedigen je aan om je eigen ervaringen hiermee op te doen en te experimenteren wat dit allemaal voor jou kan betekenen. 

Protection Field

Ik gebruik mijn Zielen Patch dagelijks bij mediteren en als ik ga slapen leg ik hem op m'n hoofd of tussen me kussensloop. Als ik naar buiten ga heb ik deze tussen m'n muts/pet ter bescherming van straling. Als ik pijn of klachten heb leg ik het op de desbetreffende plek en hou hem daar zolang nodig. 


- De CO2 Emoties Patch gebruik ik in afwisseling met de Zielen Patch voor de zelfde doeleinden, al werkt soms de Emotie Patch beter omdat mijn klachten vaak te maken hebben met m'n ‘gevoelens’ 

- De Koper heb ik nog niet gebruikt omdat ik nog geen klachten met m'n onderstel heb gehad*

 

Een Patch is Gans op een Servet gespoten in een afgesloten zakje. Dit energie veld is ONEINDIG goed, je zal nooit een nieuwe hoeven te bestellen/maken. Het energie veld word aangepast en vergroot door jou veld, waardoor hij letterlijk voor jou wordt. De bedoeling is om jou Gans Patch niet uit te lenen aan iemand anders.