De Grote Evolutie is Nu


De Grote Evolutie is NU, niet na honderdduizend jaar of miljoenen jaren, maar NU. De Grote Evolutie ligt nooit in de toekomst. Het gebeurt altijd op dit moment, in jou en om je heen. Als je klaar bent om deze evolutionaire stap te zetten, dan zal de Grote Evolutie NU in je leven plaatsvinden. Ben je klaar om te groeien? Ben je klaar om te evolueren? Er is niets opwindender dan te weten dat deze evolutionaire verschuiving plaatsvindt, en het gebeurt nu in je leven! Jij bent de volgende fase van het menselijk ras. Een multidimensionaal mens. Je bent in staat om te reizen naar wat de Vijfde Dimensie wordt genoemd. In deze dimensie ervaar je meer van wie je werkelijk bent en kom je in je eigen absolute bekrachtiging. 


WE HAVE GALACTIC HELP
Laat ons je helpen deze evolutionaire stap te zetten. Je evolutie, de kleine verschuiving in je bewustzijn, kan een enorme impact hebben op het universum. Omdat je begrijpt hoe alles en iedereen in het universum met elkaar verbonden is. Alles wat zich in het universum afspeelt, is op de een of andere manier met elkaar verbonden. Alles is met elkaar verbonden, zelfs als je het niet kunt zien, horen of voelen. "Geen mens bestaat los van anderen." Alles wat bestaat, van de kleinste atomen tot de grootste sterrenstelsels, is met elkaar verbonden. De kleinste gloeiende gloeidraad op een ster, of de geladen atomen die vrij in de ruimte zweven, zijn allemaal onderdelen van iets groters.


WE ARE AN IMPOTANT LINK
De kosmos is een enkele entiteit, een verenigd geheel. Er is geen verdeeldheid. Alles is onlosmakelijk met al het andere verbonden. Het is een fantastisch gevoel van onderlinge verbondenheid. Je hebt een verbinding met de grond, bomen en planeten. Planeten zijn met jou verbonden, net zoals bomen, rivieren en bergen met elkaar verbonden zijn. Alles is met elkaar verbonden. Er bestaat niet zoiets als scheiding. Elke keer dat je ademt, is er een constante verbinding met het universum - je ademt in, je ademt uit. Als je inademt, neem je zuurstof op; als je uitademt, adem je koolstofdioxide uit. Er is een constante gemeenschap tussen de bomen omdat ze koolstofdioxide opnemen en zuurstof uitademen. Vandaag wordt de mango aan de boom een ​​deel van je lichaam en morgen wordt je lichaam mest en voedsel voor de boom. Het is een nooit eindigende uitwisseling. Elke beschaving heeft een inherente link met elkaar, de connectie gebaseerd op dezelfde energie die door hun hele melkwegstelsel stroomt. Je bent ook genetisch verbonden met andere beschavingen. Als een ster ook maar een klein beetje beweegt, verandert de positie van alle andere sterren. Het is een vlindereffect.

 

THE BUTTERFLY EFFET
Het vlindereffect is een term uit de chaostheorie: een kleine verandering in een toestand op een bepaald moment kan gedurende een ongelooflijke periode gevolgen hebben voor het hele universum. Alles in jullie zonnestelsel, of het nu een planeet, maan of ster is, heeft invloed op al het andere in het heelal. Als je je het universum voorstelt als een soort enorme schommelstoel, dan heeft elk van onze lokale schommelstoelen invloed op al het andere in de melkweg, omdat alle dingen in de melkweg via zwaartekracht met elkaar verbonden zijn. Kleine variaties in temperatuur of druk kunnen leiden tot dramatische veranderingen in de topografie of het weer. Als je de vijfde dimensie binnengaat en op een hogere frequentie trilt, ervaar je een verhoogde verbinding met het universum. Je zult je positiever en opgewekter voelen, en hierdoor zul je je dichter bij andere wezens in het universum voelen. Als je spirituele groei en een toename in vibratie ervaart, zullen je families in andere werelden worden beïnvloed en dezelfde voordelen ontvangen.