♡ Gebruik jij al onze Dennennaalden Thee ? 🍃 Nieuw in het assortiment Nattokinase & 5-htp 🌿 we bezorgen ook in het buitenland*

Soorten & Gebruik


Werken met Generatoren

Generatorkristallen zijn specifiek geslepen kristaltorens met 6 gelijke zijden die taps toelopen naar een punt. Ze zijn de batterij van de kristalwereld, gebruikt om andere kristallen en sieraden op te laden en om de kracht van andere kristallen te versterken. Terwijl de energie zich aan de basis verzamelt, wordt deze naar de punt gericht, gaat naar de hemel en wordt vervolgens terug naar beneden gekanaliseerd naar de bodem van het kristal. Deze beweging creëert een cirkel van energie die op zichzelf rondloopt, waardoor een draaikolk van energie ontstaat die kan worden gekanaliseerd en gericht op een specifiek doel. Generatoren kunnen op elk heilig plat oppervlak worden geplaatst om energieën van genezing of een ander metafysisch doel vast te houden, te verhogen en te sturen. Kwartsgeneratoren houden alle energieën vast, verhogen en vergroten ze.

 

Werken met Torens & Punten

Deze kunnen lang (torens) of kort (punten) zijn en worden over het algemeen gebruikt om intenties te versterken. Kristallen torens concentreren de energie van het kristal die je vervolgens kunt richten. Ze zijn geweldig voor het instellen van intenties en het kanaliseren van energie.

 

Werken met Spheres

Bollen zijn ongelooflijk belangrijke spirituele hulpmiddelen omdat ze de energie uitstralen van de steen waaruit ze zijn gemaakt rond de hele 360 graden - boven, onder, naar de vier windrichtingen, naar de aarde en de Geest. Een generator verhoogt een lineaire stroom van energie die krachtig is wanneer hij van de ene richting naar de andere gaat - bijvoorbeeld van genezer naar cliënt. Maar een bol creëert een stroom van energie door een hele ruimte. Dus als je de vibes in je huis probeert te verhogen, heb je een bol nodig. Als je liefdesenergie in je huis verhoogt, heb je een bol rozenkwarts nodig. Als je beschermingsenergieën probeert te verhogen, heb je een bol van Zwarte Toermalijn, Obsidiaan of Shungite nodig. Plaats op een standaard voor de veiligheid, zodat je mooie bol niet wegrolt.

 

Werken met Dubbeleinders

Dubbeleinders zijn mijn favoriete magische speelgoed! Ik zou niet zonder hen kunnen! Dubbeleinders hebben punten aan beide uiteinden, en dus channelen ze hulpmiddelen, sturen en ontvangen ze energie van jou naar een ander, van Bron naar jou, van jou naar Bron, van jou naar Gaia, Gaia naar jou, van je voorouders naar jou, van jou naar je voorouders, en ga zo maar door. Je kunt je de mogelijkheden voorstellen! Stel je voor dat je de lengte van je kwartsstok vult met een helder wit licht dat de essentie en magie van de Bron en je lijn van voorouders, moederlijk en vaderlijk, evenals hun gaven en hun liefde voor jou vastlegt. Pure, mooie energieën die je zullen voeden. Stel je dan voor dat je die energie van jou naar de Aarde richt en haar op elk niveau op elke frequentie geneest. Stel je vervolgens voor dat je die energie van jou naar de Bron leidt en diepe dankbaarheid uitdrukt voor de geschenken die je hebt gekregen. Zorg ervoor dat je een moment neemt om al die ongelooflijke energieën ook te ontvangen.

 

Werken met Palmstenen

Palmstenen zijn handige magie - klein genoeg om in je handpalm te passen en overal mee naartoe te nemen, en toch krachtig genoeg om alle metafysische en magische eigenschappen van de steen waarmee je werkt vast te houden. Ik heb echter een speciaal gebruik voor palmstenen (of zorgstenen - hetzelfde, alleen met een inkeping in het midden) in mijn praktijk waar je misschien nog nooit van hebt gehoord! Ik gebruik palmstenen zoals stukken zeep, en ik stel me voor dat ik de energie van de steen op mijn lichaam 'wrijft' of schuim, in een opwaartse beweging om de energie dichter bij mijn energieveld te brengen, of naar beneden weg van mijn lichaam, waarbij energieën of gifstoffen in mijn veld worden verwijderd. Het enige verschil is de motie en mijn intentie. Probeer het! Houd je palmsteen in je rechter- of ontvangende hand en stel je voor dat je de palmsteen naar je hart beweegt om de energie van vergroting en expansie op te roepen, of stel je voor dat je de palmsteen naar je voeten beweegt om de energieën van je weg te sturen, naar het centrum van de aarde waar ze kunnen worden vastgehouden,  getransformeerd en omgezet in bruikbare frequenties. Obsidiaanpalmstenen kunnen worden gebruikt om gaten in de aura te verwijderen en te repareren door een palmsteen gemaakt van Obsidiaan weg te wrijven van je hart, naar de onderkant van je voeten.

 

Werken met Piramides

Is een symbool in de Heilige Geometrie en kristallen piramides worden gebruikt om energie te concentreren en te versterken via hun punten. Ze zijn uitstekend geschikt voor het manifesteren van je intenties door ze naar het universum te sturen, vragen de kosmos in te sturen en als het middelpunt van kracht verhogende kristallen rasters.