♡ Gebruik jij al onze gezondheid producten ? 🍃 Dennenaalden Thee , Zeoliet , 5HTP en nog veel meer! We bezorgen ook in het buitenland*

Uitleg Edelstenen
A t/m Z


Edelstenen met een A

Abalone Shell ParelmoerMet betrekking tot de oceaan, dus dit brengt gevoelens van welzijn en ontspanning. Door ze vast te houden, voel je schoonheid, troost, zorgzaamheid, vreugde, liefde, troost. In China staat het bekend om het aantrekken van geluk en geluk. Brengt harmonie in alle relaties, vooral familie en moederschap. Stimuleert paranormale vermogens. Genezing – Versterkt immuunsysteem, spierweefsel en hart. Helpt de spijsvertering. Helpt artritis en gewrichtsaandoeningen, allergieën en huiduitslag.

Lees meer »

Edelstenen met een B

BismutEen steen van transformatie en verandering. Helpt te voorkomen dat je overweldigd raakt door alle verantwoordelijkheden en verhoogt tegelijkertijd je energieniveau. Verlicht gevoelens van eenzaamheid of isolatie. Stimuleert joint ventures door te helpen bij groeps- of relatiedynamiek. Genezing – Vermindert koorts, herstel van ziekte en operaties.

Lees meer »

Edelstenen met een C

Cacoxeniet (een van de super zeven kristallen) Verhoogt het spirituele bewustzijn van het menselijk ras. Het neemt de verschillende energieën aan volgens zijn gastheerkristal. Het besef dat iedereen een goddelijke vonk heeft. Bevordert het hoogste goed in alle situaties. Genezing – Helpt bij celaandoeningen, schildklier, hormonale onbalans, tumoren, wratten, moedervlekken en goed voor genezing van het hele lichaam.CalcietHet is een zeer actief kristal, dat de omgeving waarin het zich bevindt reinigt en opruimt. Verwijdert stagnerende energie. Bestrijdt luiheid en moedigt aan om verder te gaan. Goed voor het leegmaken van de geest en het deblokkeren van oude gedachten. Een studiesteen, vastgehouden of op je bureau gelegd als je wilt onthouden. Genezing – Reinigt organen, stimuleert calciuminname, versterkt het immuunsysteem en de skeletstructuur.

Lees meer »

** In Process, Meer Volgt **