Update Tijdlijn


- Nieuwe Aarde - Nieuwe Tijdlijn -
De Aarde is het Aquariustijdperk binnengegaan en de gebeurtenissen versnellen.

THEY ARE PANICKING
De Archoten produceerden de afgelopen weken een enorme hoeveelheid nieuwe entiteiten die specifiek waren ontworpen om zich aan de uitvoerende macht te hechten, zodat het fysieke deel van de cabal haar huidige pesterijen van de bevolking in termen van COVID met grotere kracht kan afdwingen. Dit is de reden waarom (niet alle) delen van de politie momenteel zo hard optreden als het gaat om het naleven van restricties en lockdowns. De Lichtkrachten zijn bezig deze entiteiten op de etherische gebieden uit te blussen, maar wat nog belangrijker is, de poging van de Cabal om opnieuw verbinding te maken met de oude nazi-tijdlijn van de vorige eeuw is verpletterd. Tijdens een operatie slaagden de Lichtkrachten erin om verschillende occulte hoofdrolspelers van de Duisters van het bord te verwijderen, spelers die al verantwoordelijk waren voor de manifestatie van het 3e Rijk. Dus het uiteindelijke doel van deze tijdlijn zal zich niet meer manifesteren, zelfs als het er eerder andersom uitziet, maar het fysieke gebied heeft altijd een korte tijd nodig voordat het de hogere rijken inhaalt.

WE ARE LOCATED ALL OVER THE WORLD
Ondertussen groeit de weerstand aan de oppervlakte en zijn een paar commandanten van de Lichtkrachten in bepaalde Avatars geplaatst, voornamelijk om meer mensen wakker te schudden en een aantal andere missies te volbrengen tijdens deze belangrijke periode ... en hoewel we het hier over Light Warriors hebben, en natuurlijk weten sommigen van hen hoe ze zichzelf fysiek moeten verdedigen, ze zijn hier niet om een ​​escalatie van geweld teweeg te brengen waarbij de normale bevolking betrokken is. Veel van deze commandanten zijn zich niet bewust van hun oorsprong in het dagelijks leven (dus ze konden de herinneringen om verschillende redenen niet meenemen), ze vervangen ook geen reptielachtige nepleiders en de meesten van hen zijn ook niet in het openbare leven, maar er zijn enkele uitzonderingen (dus ja, er zijn er een paar die in bepaalde landen op tv / reguliere media zijn geweest).

WE ALL HAVE OUR OWN PURPOSE OUR OWN PART IN THE GALACTIC PLAN
Sommige commandanten zijn echter alweer vertrokken omdat hun missie bijvoorbeeld was om bepaalde Sleutellichtwerkers aan de oppervlakte met elkaar te verbinden. En als we het hebben over verbindingen en verklaringen dat Telegram een ​​valstrik zou zijn voor de cabal: Persoonlijk zou ik dat niet zeggen. Allereerst is elke boodschapper op de een of andere manier hackbaar, dat is bij Telegram niet anders, maar de dienst verdient momenteel de voorkeur voor veel Lichtwerkers en waarnemers, omdat de censuur nog niet zo sterk is als bij de meeste andere diensten. Wat betreft de DNA-database, de Duisters zijn natuurlijk gretig naar DNA. DNA is een van de belangrijkste handelswaar op intergalactisch niveau en het zou natuurlijk goed voor hen zijn om te weten wie uiteindelijk specifiek genetisch materiaal draagt ​​van bepaalde rassen van sterrenzaad, van bepaalde bloedlijnen, enz.


MASSA MEDITATION
De meditaties op 21 december waren echter zeer succesvol en hebben belangrijke positieve dingen teweeggebracht, omdat het een extreem grote hoeveelheid Licht toestond die uit de Bron kwam en rechtstreeks op het oppervlak werd gericht. Veel Starseeds hebben deelgenomen, sommigen hebben bescherming gemaakt voor alle deelnemers, sommigen hebben geprobeerd een gat in het Grid te creëren en deze zo lang mogelijk open te houden, zodat er zoveel mogelijk Licht doorheen kan komen, terwijl tegelijkertijd de Lichtschepen uit hun operaties. En de energieën waren overweldigend als bijna nooit tevoren.