Solo Strijder


WAAROM SPIRITUEEL GEVORDERDEN VAAK EENLINGEN ZIJN
Mensen die spiritueel ingesteld zijn, hebben de neiging om meer aan angst en depressie te lijden dan u denkt. Waarom? Omdat hun ogen (Ancient Eyes) openstaan voor een wereld die serieus moet worden gerepareerd. Ze hebben letterlijk een verhoogd vermogen. Je voelt de emoties van mensen om je heen. Je kent hun gedachten. Je weet dingen die je niet kunt weten. Je ziet dingen voordat ze gebeuren. U bent The Healers, The Mystics, The Wayshowers, The Shamans van de dagen die voor altijd zullen worden herinnerd. We moeten teruggaan naar de wegen van onze voorouders. Onze inheemsen proberen het ons al jaren en jaren te vertellen. Velen van ons zijn het populaire eenling-type. Ik ken veel mensen, en veel mensen kennen mij, maar ik ben altijd alleen. Dit komt doordat we in een systeem leven dat niet geschikt is voor de menselijke geest. We zien dingen die anderen niet zien. We maken dingen mee waarvan anderen zich niet bewust zijn. We kunnen je lezen als een boek, vooral als je liegt. JIJ beschikt ook over deze capaciteiten. Ze zijn voor jou verborgen. Dit is occulte kennis (verborgen), maar je moet je geest geloven en herprogrammeren. Jullie zijn letterlijke superhelden wiens DNA is gemanipuleerd. Je lichaam is het meest geavanceerde type technologie dat ooit bestaat, en het wordt 24/7 bewaakt.

ZEER KRACHTIGE GENEZERS
Tijdens mijn Awakening veranderde mijn lichaam in een computer die geavanceerder was dan welke kwantumcomputer dan ook op deze planeet en tot op de dag van vandaag voortduurt. Ik hou er echt niet van om over deze dingen te praten, maar ze moeten bekend zijn. En het kan me niet meer schelen wat mensen van me denken. Je wordt op dit moment bijgestaan door een onzichtbare kracht om het genoemde DNA opnieuw te verbinden. Maar terug naar de eenzame genezer. Omdat je dat bent. U bent hier om te helpen. Je hebt enorm geholpen en weet het niet eens. Je bent hier om te helpen op een manier die je je niet eens kunt voorstellen. Op een buitengewone manier om deze planeet te genezen. Als je de kracht van je intentie en je gedachten kende, zou je nooit meer een slechte gedachte bedenken. Jullie zijn zeer krachtige wezens. Als je zou kunnen geloven. Maak gebruik van die frequentie en word grenzeloos.

HEAL YOURSELF HEAL THE WORLD
Genees jezelf en je geneest de planeet. Ik ken de ondragelijke pijn die je elke dag doormaakt. Ik weet dat de constante bommen in je hoofd afgaan. Ik zie je. Ik ken de stemmen in je hoofd. Ik weet dat je moe bent. Ik heb gelijk met jou. Ik zie de psychische en fysieke aanvallen. Ik zie de haat die je ontvangt omdat je probeert liefde te verspreiden.   Deze visie wordt gegeven aan mensen met een zuiver hart en grote bedoelingen. We zijn getuige van de grootste show ooit in de kosmos. Ik zeg je nu ... Dit is jouw tijd. Je bent hiervoor gebouwd.