Starseeds & IncarnatieS


Mijn onderzoek op het gebied van hypnose heeft me op onvoorstelbare reizen door tijd en ruimte gebracht om de geschiedenis van het verleden en de mogelijkheden van de toekomst te verkennen. Toen ik voor het eerst met mijn onderzoek begon door middel van therapie uit vorige levens, dacht ik dat ik alleen mensen zou vinden die zich levens op aarde herinneren, want dat was natuurlijk alles wat we wisten. Mijn geloofsMsysteem is de afgelopen veertig jaar echt uitgerekt en uitgebreid. Naarmate mijn werk vorderde, kreeg ik veel informatie over het begin van het leven op aarde. Mij ​​werd verteld dat dit de tijd is om deze kennis naar voren te brengen. We gaan naar een nieuwe wereld, een nieuwe dimensie, waar deze informatie zal worden gewaardeerd en toegepast.

EVERYTHING IS ENERGY
Tijdens mijn werk heb ik veel gehoord over alles dat uit energie bestaat; de vorm en vorm worden alleen bepaald door de frequentie en trilling. Energie gaat nooit dood; het verandert alleen. Mij ​​is verteld dat de aarde haar vibratie en frequentie verandert en zich voorbereidt om naar een nieuwe dimensie te stijgen. Er zijn voortdurend talloze dimensies om ons heen. We kunnen ze niet zien, want als hun vibraties versnellen, zijn ze onzichtbaar voor onze ogen. Het is belangrijk voor ons om meer te weten over deze verschuiving naar een nieuwe dimensie, omdat we er nu middenin zitten, en het hoogtepunt komt binnenkort.

DEAARDE IS EEN LEERSCHOOL
De aarde is een school waar we naar toe gaan en lessen leren, maar het is niet de enige school. Je hebt op andere planeten en in andere dimensies geleefd. Je hebt veel, veel dingen gedaan die je je niet eens kunt voorstellen. Veel van de mensen met wie ik de afgelopen jaren heb gewerkt, zijn teruggevallen naar levens waarin ze lichtwezens waren die in een staat van gelukzaligheid leefden. Ze hadden geen reden om in de dichtheid en negativiteit van de aarde te komen. Ze boden zich op dat moment aan om de mensheid en de aarde te komen helpen. Ik ben tegengekomen wat ik beschouw als drie golven van deze nieuwe zielen die op aarde leven. Ze zijn op dit moment gekomen omdat de meeste van die mensen die hier leven na leven zijn geweest, mensen zijn geworden die hier leven na leven zijn blijven steken in karma en niet vooruitgaan. Ze hebben hun doel van het leven op aarde uit het oog verloren.

MEERDERE INCARNATIES HIER
Mensen die talloze levens op aarde hebben geleefd, hebben de herinneringen aan deze ervaringen in hun onderbewuste geheugenbanken. Onbekend bij de bewuste geest van het individu, zijn deze verborgen herinneringen essentieel om hen te helpen hun weg te vinden door het moeras van het leven als mens. Zonder een of andere achtergrond zouden ze niet kunnen functioneren. De pasgeboren baby lijkt fris binnen te komen en heeft niets te maken met totdat hij wordt onderwezen door zijn ouders en de samenleving.

GESCHREVEN DOOR DOLORES CANNON