Aura's Zien


Het leren van aura's zien is eenvoudig. Je hoeft niet paranormaal begaafd of bijzonder gevoelig te zijn om te leren hoe je het menselijke energieveld kunt voelen en zien. In dit artikel laat ik je zien hoe je je aura, of aura van anderen, kunt zien en voelen. Zeer waarschijnlijk heb je de uitstraling van andere mensen al gevoeld, ervaren.  Kortom, als je je emotioneel aangeslagen voelde in de aanwezigheid van anderen of in grote menigten, dan heb je aura's gevoeld. Je energieveld, je aura en je zeven chakra's hebben informatie opgepikt uit de energievelden van anderen. Zodat u weet dat u dit kunt doen. Laten we eens kijken hoe we dit bewust kunnen doen.


EEN AURA VOELEN
Als je zoals ik bent, meer een kinesthetisch (waarnemend) persoon, zal het gemakkelijker voor je zijn om aura's te voelen dan om aura's te zien. In termen van paranormaal vermogen wordt dit heldervoelendheid genoemd, het vermogen om buiten het materiële rijk te voelen en waar te nemen.  De handen zijn het gemakkelijkste middel om subtiele energieën te voelen. Voor deze oefening heeft u een rustige ruimte en ononderbroken tijd nodig.

1. Begin door in een comfortabele houding te zitten met uw rug ondersteund door een stoel en uw voeten volledig geaard op de vloer. Sluit je ogen en maak verbinding met je ademhaling. Voel hoe je adem je lichaam binnenkomt, door het lichaam beweegt en het lichaam verlaat. Volg gewoon je ademhaling een tijdje.

2. Met gesloten ogen wrijft u de handpalmen stevig tegen elkaar, gedurende ongeveer 20-30 seconden.

3. Strek de handen voor u uit, ellebogen licht gebogen, handpalmen naar elkaar gericht, ongeveer 30 cm uit elkaar.

4. Beweeg uw handen heel langzaam dichter bij elkaar, zonder elkaar aan te raken.

5. Beweeg uw handen langzaam weer uit elkaar. Doe dit langzaam en let op wat je voelt, voelt, in de ruimte tussen je handen.

6. Herhaal het proces, trek de handen langzaam naar elkaar toe en trek ze langzaam uit elkaar. Ga verder met je ogen dicht. Als je je afgeleid voelt, maak dan weer verbinding met je ademhaling. De adem opmerken wanneer deze je lichaam binnenkomt, terwijl deze door het lichaam beweegt en wanneer deze het lichaam verlaat. Dit zal je weer aarden en je aandacht stabiliseren.

7. Herhaal het proces van het uit elkaar en dichter bij elkaar trekken van de handen. Het opmerken van alle sensaties, beelden, gedachten die door je heen komen. Wat merk je in de ruimte tussen je handen?

8. Hoe verandert dit gevoel als je de afstand van je handpalmen verandert?


Er is geen goed of fout aan deze oefening. Wat je ook ervaart, het is je realiteit, het is je perceptie van het subtiele veld, van je eigen aura. Door te oefenen zul je het menselijke energieveld met open ogen kunnen voelen.


HET LEREN ZIEN
Het zien van aura's kan worden ontwikkeld door te oefenen. Eerst begin je te leren hoe je je eigen aura kunt zien. In het begin zul je alleen de lagere lagen van de Aura kunnen zien, met tijd en oefening zul je het vermogen ontwikkelen om ook de hogere niveaus te zien. Voor deze oefening heb je een rustige kamer nodig met een witte muur, bij voorkeur in de schemering, wanneer het licht laag is en de ogen moeten overschakelen naar nachtzicht. Begin door tegenover de witte muur te gaan zitten. Uw rug moet volledig worden ondersteund door een stoel, uw voeten plat op de grond. Maak verbinding met je ademhaling en neem een ​​paar minuten om te ontspannen.


DE OEFENING
 Strek een arm uit, met de handpalm naar de muur gericht, vingers samen. Verzacht uw blik terwijl u naar uw hand kijkt. Houd deze zachte blik 30 seconden vast en je zult een energieveld rondom je hand beginnen te zien. Spreid je vingers langzaam uit elkaar. Ga door met de zachte blik en kijk naar je vingers en de ruimte tussen je vingers. Wat zie je? Na verloop van tijd en oefening zult u uw hand en uw vingers gaan zien en tekenen. In het begin kan het verschijnen als een hittegolf, een bijna kleurloos veld, later zul je verschillende kleuren van je aura gaan zien. Observeer geduldig. Er is niets om naar te streven. Gewoon hier zijn, in het moment, zachtjes focussen op de hand, op de vingers en de ruimte tussen de vingers. Door te oefenen, kunt u deze oefening bij daglicht of in andere lichtomstandigheden doen en eventueel zonder de witte achtergrond te gebruiken.