Aura Protection Spray


Aura Protection Spray van Awakening Worldwide helpt je om je aura te reinigen en te beschermen tegen negatieve invloeden zoals bescherming tegen entiteiten en negatieve energie. Het heeft nog veel meer werkingen, als je hieronder de wel uitgekozen ingrediënten leest. Het is een kleine glazen verstuiver die je makkelijk mee kan nemen in je tas. Omdat het een duurzaam product is kan je hem hierna nogmaals vullen, en eventueel je Etherische olie of Edelsteen veranderen naar keuze.

* Was hiervoor met Amethist

GEBRUIKSAANWIJZING
Schud de fles voorzichtig voor elk gebruik.
Spray rond je lichaam en/of overal waar je salie zou verbranden om je huis/ sacred space te reinigen. Er zijn slechts 1-2 sprays in elk gebied nodig. Roep na het spuiten een persoonlijke intentie op of roep simpelweg liefde en licht de ruimte in. Kan ook worden gebruikt voor het opruimen van negatieve energie in kristallen.

Wat zit er in de Aura Protection Spray?

De grootste % is Heilig Florida Water uit Peru. Dit heeft een ontsmettende werking, word gebruikt om je aura mee te beschermen en te reinigen, maar kan ook gebruikt om  je edelstenen mee te reinigen of je huis/omgeving. Als je door de spray heen loopt, hou je er dan wel rekening mee dat dit product niet voor inname is : van de mond/ogen/neus, al mag je natuurlijk wel de geur heel goed in je opnemen omdat het je kalmeert en in een NU bewustzijnstaat brengt.

INGREDIËNTEN

100% Agua Florida Murray de Perù 

2 Edelsteentjes (Blauw Plastic = Angel Aura / Paars Plastic = Blauwe Calciet) 

2 Druppels Etherische Olie : Lavendel

2 Druppels Etherische Olie : Salie

& een sprankeling Roze Himalaya Zeezout

PROTECT & CLEANSE YOUR AURA