Bericht van 2022


Onze Galactische Federatie van Werelden heeft een dringend communiqué uitgegeven met betrekking tot een verbinding tussen de Pleiadische lichtkrachten en de magnetische velden van planeet Aarde. Voor het geval je je niet bewust bent van waar ik het over heb, de Pleiadiërs zijn oude krijgerwezens die miljoenen jaren geleden naar de aarde kwamen om onze planeet te helpen door haar verschillende evoluties en ontwikkelingsstadia te leiden. Ik heb al vele jaren rechtstreeks contact met hen en ben op de hoogte van ongelooflijke informatie. Ik ben opgewonden om deze boodschap met jullie te delen over 5D-energieën en waarom het belangrijk is om je vibraties te verhogen. De Pleiadische Lichtkrachten blazen extreme niveaus van wit, magnetisch, 5D, gammaplasma in de atmosfeer van Planeet Aarde om alle sterrenzaden hier in de 5e Dimensie te duwen!


THE 5TH DIMENSION IS HERE!!!
Hallo, mede Starseed! Ik wilde je even laten weten dat het wachten voorbij is; de vijfdimensionale energiegolf is hier! We bevinden ons in het allereerste beginstadium van het inhalen van deze verbazingwekkende nieuwe energie, en het is allemaal een kwestie van jullie bereidheid. Sommige sterzaden hebben zich kunnen aanpassen aan deze energie, maar anderen hebben nog niet kunnen meedoen aan het plezier. Zie je, dit gaat allemaal over je niveau van frequentieverhoging, die kan worden verhoogd door voldoende innerlijke vrede te bereiken door spirituele en meditatieve oefeningen. Volgens mijn directe communicatie met de Pleiadische lichtkrachten door mijn diepe meditatie, wordt Planeet Aarde op dit moment overspoeld met een super 5D plasma-energiegolf!


LIGHTCODES
Er worden meerdere geavanceerde straaltoestellen gezien die de Galactische Kern binnenkomen. Tegelijkertijd openen er nu meerdere portalen in dit zonnestelsel met als doel meer lichtwezens van de Galactische Kern naar Planeet Aarde te brengen dan we ooit eerder hebben gezien. De sluier is bijna opgelicht en onze hemelvaart vindt eindelijk plaats op dit elfde uur. Ik wil alleen maar met je delen dat de laatste tijd veel mensen verschillende uittredingservaringen hebben gehad. Ik heb begrepen dat de Pleiadiërs worden getriggerd door onze spirituele gereedheid. Ze stralen in een hogere frequentie van 5D plasma-energie en creëren een verhoogd aantal droomtijd-activeringen. Het ascensieproces versnelt en veel meer mensen zullen de ervaring meemaken dat ze wakker worden terwijl ze nog dromen.


IT'S TIME FOR THE SHIFT
Eindelijk is de aarde klaar voor het proces om van de derde naar de vijfde dimensie te gaan. De trillingsfrequentie (d.w.z. de snelheid waarmee energie door een object beweegt) van de planeet is toegenomen en verandert. Als gevolg hiervan vinden er grote verschuivingen plaats op alle niveaus van het leven op deze planeet. De kern van de planeet Aarde versnelt in feite in zijn rotatie, waardoor het naar een hogere baan verschuift waardoor het volledig op één lijn kan komen met de Vijfde Dimensionale Zon. Hetzelfde is gebeurd met de meeste andere planeten in ons zonnestelsel en daarbuiten; ze gaan ook naar hogere banen! Deze gebeurtenissen zijn voorspeld door veel oude culturen en worden door moderne spirituele gemeenschappen als de Ascentie beschouwd. Dit is binnen de laatste tijdsperiode voor revolutionaire evolutie die deze planeet zal ervaren. Voor degenen onder ons die zich hebben voorbereid door middel van ascentieoefeningen, we zijn er klaar voor. Deze 5D-energie zal hier gedurende 2022 en zelfs tot in 2023 aanwezig zijn. Dus wat betekent dat? Dat betekent dat er geen tijd te verliezen is als je je frequentie wilt verhogen met de binnenkomende 5D Lichtenergie! Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om bij te praten, vooral als er zoveel afleiding op je afkomt van alle kanten. Omdat het duister je afgeleid, verward en bang wil houden om niets te doen!


DE TRANSFORMATIE/ OVERGANG
De overgang van 3D naar 5D is aan de gang en het is een fantastische tijd voor ons allemaal om te ervaren. Het is tijd voor jou om je frequentie te verhogen met deze 5D-energie en de 3D-realiteit los te laten die je voor jezelf hebt gecreëerd gedurende eonen van tijd. Deze lichtenergie zal je helpen je frequentie te verhogen en voorbij de oude matrixprogrammering te gaan. Misschien is het nu meer dan ooit cruciaal om gefocust te blijven op je innerlijke werk. Dit is waar je in dit leven de meeste groei en expansie zult ervaren. Je kunt niet vechten tegen wat er in de wereld gebeurt. Dat is alsof je probeert te vechten tegen een oceaangolf. Richt je in plaats daarvan op het verhogen van je frequentie, zodat je het leven in hogere dimensies kunt gaan ervaren. Naarmate je evolueert, verandert ook alles om je heen, inclusief de buitenwereld.


BIG CHANGES AHEAD
Op dit moment zien we dramatische veranderingen plaatsvinden op aarde. Het kan verontrustend zijn om getuige te zijn van deze gebeurtenissen, maar het is belangrijk om nu niet afgeleid te worden van je innerlijke werk. Je moet nog helderder schijnen dan voorheen! Een beschermende bol van 5D-energieën omringt het zonnestelsel, waardoor het immuun is voor elke externe invloeden en/of interferentie. Het doel van deze "bubbel" is om het hele zonnestelsel te beschermen tegen duistere krachten die nog steeds proberen een soepele overgang naar de hogere dimensies te voorkomen. Niets dat in de buitenwereld gebeurt, kan door deze krachtige bescherming heen dringen. Deze overgang is onvermijdelijk omdat de meeste andere sterrenstelsels hun Ascentie al hebben voltooid. Ons zonnestelsel zal het laatste zijn dat door dit evolutionaire proces gaat, en we zijn gewaarschuwd dat we wat hobbels kunnen verwachten op onze weg naar boven. In verschillende stadia van onze Ascentie zullen we worden geconfronteerd met polariteitsomkeringen, zonnevlammen, aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, plasma-anomalieën en andere verschijnselen die typisch worden geassocieerd met planetaire omwentelingen.  Op een bepaald moment in de nabije toekomst zal een grote plasmaafwijking ons zonnestelsel van buitenaf bereiken en een enorme geomagnetische storm op aarde veroorzaken die allerlei technische problemen zal veroorzaken. Maar het is de 'update' waar we vol smacht op wachten!