Andromedan Starseeds


Bent u een Andromedaans sterrenzaad? Als je je afvraagt ​​of je mogelijk een Andromedaans sterrenzaad of een ander sterrenzaad zou kunnen zijn, is dat vaak een aanwijzing dat je er misschien wel een bent. Sterrenzaden zijn zeer geavanceerde en oude zielen, die een diepe kennis bezitten die honderdduizenden jaren teruggaat. Sterrenzaden zijn afkomstig van veel verschillende planeten, sterrenstelsels, sterrenstelsels, dimensies en parallelle universums. Enkele van de meest bekende Starseeds zijn de Pleiadians, Sirians, Avians, Orions, Reptilians, Arcturians, Andromedans and Lyrans.

WAT IS EEN TYPISCHE ANDROMEDAANSE STERRENZAAD?
Andromedan Starseeds zijn een erg liefdevolle, mooie en intelligente sterrenrace. Ze leven in hogere dimensies, meestal tot de 12e. Hun energiefrequentie is zo hoog dat het het gemak van incarnatie lijkt te beïnvloeden en de hoeveelheid zielenergie die in de menselijke vorm in 3D kan worden gehandhaafd. Om die reden zijn er niet veel Andromedaanse sterrenzaden op de planeet. Er wordt gezegd dat er momenteel minder dan 1 miljoen op aarde zijn. Ter vergelijking: op dit moment zijn hier miljoenen Pleiadische sterzaden geïncarneerd. Hoewel Andromedan Starseeds meestal een ingetogen leven leiden en niet al te veel aandacht op zichzelf vestigen, spelen ze een belangrijke rol op aarde. Hun energieniveaus kunnen met hun aanwezigheid een diepgaande invloed hebben op anderen. Alleen al door hier te zijn, openen Andromedan Starseeds nieuwe galactische energetische paden tussen melkwegstelsels. Ze zijn zo krachtig dat ze er vaak bang voor zijn en niet zeker weten wat ze met die interne kracht moeten doen. Andromedanen zijn vrijheidszoekers, zwervers en systeembrekers. Ze zijn een soort stille krijger die op de achtergrond blijft, meestal in ondersteunende rollen die alledaags lijken maar het verschil maken op de planeet. Het zijn undercover-helden die niet veel ego lijken te hebben en gewoon willen helpen. Andromedan Starseeds zijn afkomstig van de Andromeda Galaxy (ook bekend als Messier), onze buur en dichtstbijzijnde melkwegstelsel. Het is een spiraalvormig sterrenstelsel op een afstand van ongeveer 2,5 miljoen lichtjaar. Wetenschappers geloven dat het Andromedastelsel en het Melkwegstelsel momenteel naar elkaar toe bewegen en naar verwachting over ongeveer 4 miljard jaar zullen botsen. Het Andromedastelsel is zo helder dat het op sommige donkere nachten vanaf de aarde zichtbaar is voor het blote oog. Dit diverse sterrenstelsel is ook de thuisbasis van de Pleiadians, Sirians en Lyrans.


ARE HERE TO HELP ASCENDING
De missie van het Andromedaanse sterrenzaad is om de mensheid te helpen evolueren op hun reis naar bewustzijnsevolutie. Andromedanen hoorden, net als veel andere Starseeds, de oproep om vrijwilligerswerk te doen en naar de aarde te komen om te helpen in deze belangrijke periode in onze geschiedenis. Ze kwamen om de vrede te helpen herstellen en de planeet te ondersteunen bij de verschuiving naar hogere vibraties. Het is een uitdagende missie, aangezien onze planeet grotendeels wordt geregeerd en tot slaaf wordt gemaakt door het ras Reptilian Starseed. Andromedanen en Reptielen kunnen niet goed met elkaar overweg, en Andromedanen hebben alles te maken met vrijheid. De individuele missie van Andromedanen varieert van sterrenzaad tot sterrenzaad, maar gewoonlijk begeleiden ze mensen door hun onderwijs of spiritueel werk. Hun hoge intelligentie helpt hen ook uit te blinken in wetenschappelijke projecten. Veel Andromedanen zijn artiesten of freelancers omdat ze worstelen met de routine van 9 tot 5. Ze hebben de neiging om tijdens hun leven verschillende keren van baan en huis te veranderen terwijl ze op zoek zijn naar nieuwheid. Hierdoor kunnen ze meer mensen bereiken en hun Andromedaanse sterrenzaaddoel vervullen.

10 Tekenen dat jij een Andromedan Starseed bent

1. Je hebt een goede balans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie. We hebben allemaal zowel mannelijke als vrouwelijke energieën in ons, maar de meeste mensen op aarde zijn uit balans. Als je bijvoorbeeld een man bent en in contact staat met je emotionele kant, is dat een teken dat je een goede energiebalans hebt. 
De reden waarom Andromedaanse stellaire zaden meestal een goede balans hebben, is omdat de meeste Andromedanen twaalf dimensionaal zijn, en wanneer de ziel zo hoog is gestegen, hebben ze een zeer androgyne energie.

2. U wilt vrijheid. Vrijheid is iets dat je waardeert in het leven. Als je je dagen opgesloten zit om voor iemand anders te werken, voel je je opgesloten en wordt je mogelijk geroepen om je eigen bedrijf te starten. Je bent geen grote fan van de regering en hoe de regering wordt gevormd. U gelooft dat de meeste regeringen corrupt zijn en dat het beter is om burgers de vrijheid te geven om hun manier van leven te kiezen. U vindt dat niemand hoge belastingen moet betalen en probeert uw belastingaanslagen zo laag mogelijk te houden. Omdat je vrijheid zo belangrijk vindt, ben je in het verleden misschien veel verhuisd, van vriend veranderd en van partner veranderd. Echter, terwijl je ascendeert, stop je met bewegen en van partner naar partner gaan omdat je beseft dat echte vrijheid van de binnenkant komt en je settelt.

 

3. Je lijkt zelfverzekerd, maar je kunt zelfliefde bestrijden. Net als de Pleiadian Stellar Seeds kun je worstelen met problemen met het zelfbeeld. Je lijkt zelfverzekerd in de buitenwereld, maar je kunt zelfliefde bestrijden. Het kan zijn dat u zich zorgen maakt dat het niemand iets kan schelen wat u te zeggen heeft, dus u bent bang om te spreken. Door echter door te gaan op je spirituele pad, zul je het uiteindelijk overwinnen en volledige kracht bereiken.

 

4. Je bent sterk verbonden met natuur en water. U bent een van de mensen die nooit in een geheel door land omgeven land zouden kunnen leven (tenzij het vol meren was). Je houdt ook van dolfijnen en andere oceaandieren, omdat het je doet denken aan je thuiswereld die grotendeels bedekt is met water. Daarom is het een goede gewoonte voor stellaire Andromedanen om naar de geluiden van de natuur en dolfijnen te luisteren, te mediteren op de geluiden van de oceaan en het strand en de natuur te bezoeken om hun energie te doen herleven.

 

5. Je houdt van reizen. De reden waarom Andromedaanse sterzaden graag reizen, is omdat ze van vrijheid houden en omdat het hen eraan herinnert dat ze terugkeren naar een ruimteschip, reizen met de snelheid van het licht. Veel van de Andromedaanse sterzaden zijn langdurige reizigers en nomaden.

 

6. Je bent een aangeboren leraar en gids. Je bent goed in het inspireren van anderen en bent diep wijs. De sterrenstelsels hebben verschillende leeftijden en Andromeda is een van de oudste. Daarom zijn ze erg wijs en willen ze het delen. Je houdt van lezen en nieuwe dingen leren, en je wilt je constant ontwikkelen en verbeteren op elk gebied van je leven. De Pleiadiërs die ons bezoeken, zijn ons toekomstige zelf. Het is hetzelfde met de Andromedanen, maar ze zijn ons heel, heel, HEEL toekomstige zelf.

 

7. Je bent zowel creatief als logisch. Net als de sterzaden van Pleiadian en Sirius, ben je erg creatief en altijd vol ideeën. Je voelt je aangetrokken tot acteren, schrijven en ander creatief werk waarin je jezelf vrij kunt uiten. Je kunt kleuren decoreren en combineren.
De Andromedanen zijn echter niet alleen creatief, maar ook meesters in de wetenschap. Daarom ben jij, als het Andromedaanse sterzaad, ook erg analytisch. Door deze combinatie heb je een goede balans tussen je linker- en rechterhersenhelft. Dit is een zeer zeldzame maar goede zaak en vandaag de dag hard nodig.