Manifestatie - Ritueel


WAT IS MANIFESTATIE?
Manifestatie is een proces waarbij je je ideeën, concepten, visies en dromen van je innerlijke wereld naar je uiterlijke wereld brengt, zodat je ervan kunt genieten met je fysieke lichaam. Wat je je misschien niet realiseert, is dat je de hele tijd dingen manifesteert zonder er zelfs maar over na te denken. Kijk om je heen. Alles in je omgeving was ooit een gedachte in je hoofd voordat het zich manifesteerde in je realiteit. Je huis, je bedrijf, de maaltijden die je kookt, je klanten (of gebrek aan klanten), je partner, de vakanties die je doorgaat, evenementen die je bijwoont - je hebt het allemaal gemanifesteerd! Je combineerde een visie met actie en manifesteerde die visie in realiteit!


“MET ONZE GEDACHTE MAKEN WE DE WERELD” ~ BOEDDHA
Gerichte, consistente, positieve en heldere gedachten brengen je op één lijn met de wet van aantrekking. Om dingen naar een hoger niveau te tillen en jezelf af te stemmen op manifestatie, hoef je alleen maar superduidelijk te worden over wat je wilt, te zien en te voelen hoe het zou zijn om het te hebben, een sterke intentie hebben en voila! Je kunt net zo gemakkelijk manifesteren wat je wilt als je de lasagne die je gisteravond hebt gegeten. Je hoeft alleen maar te geloven dat als je eenmaal de visie hebt en de juiste actie toepast, het tot wasdom zal komen. Zoals Dr. Wayne Dyer zegt: "Je zult het zien als je het gelooft" (in tegenstelling tot het meer gebruikelijke gezegde: ik geloof het als ik het zie.) Ik heb de kracht van manifestatie ervaren in mijn eigen leven – professioneel, financieel en persoonlijk. Hier is een ritueel dat ik met je wil delen en dat ik heb geleerd toen ik nog vrij jong was. Het werkt elke keer!

 

MANIFESTATIE
Bij het manifesteren van een verlangen zijn er verschillende dingen die je in gedachten moet houden. De nieuwe maan is de perfecte tijd om nieuwe intenties in te stellen en volle maan is altijd een krachtige tijd voor rituelen en magie. Misschien wilt u belangrijke of gunstige tijden in de maancyclus, astrologie of spirituele kalender bekijken. Respecteer altijd de regel "Niemand schaden". Wat je manifesteert, mag niet iets zijn dat aan een ander toebehoort en mag niet een bepaalde persoon zijn, omdat je altijd de vrije wil van een ander moet respecteren. Wees niet te beperkt in uw verlangen. Als u bijvoorbeeld geld manifesteert, is het beter om niet om $ 100.000 te vragen, maar eerder om $ 100.000 of meer of om zes cijfers, wat het bereik verbreedt. Je wilt jezelf niet beperken. Ook, manifesteer alleen wat je denkt te kunnen manifesteren - omdat energie reageert op gedachten en emoties. Als je de intentie hebt "Ik ga land- en gemeenschapsleven manifesteren", maar je gedachten zijn "dit gaat niet werken" of "gaat dit echt werken?", dan zal het niet werken. Zorg er ook voor dat u zich helder voelt voordat u begint. Laat alle spanning en angst los met ademgeluid en beweging en gebruik EFT om eventuele geblokkeerde emoties of angsten aan te raken (Emotional Freedom Technique).

 

1. CREER JE RUIMTE
Zoek een ruimte die voor jou heilig en vredig aanvoelt. Ruim alle rommel op en zet een altaar voor je neer met een paar kaarsen en wat je maar wilt. Een witte kaars is perfect omdat het kracht, bescherming, manifestatie, positiviteit en creatie vertegenwoordigt. Een rode kaars kan ook goed zijn om te manifesteren, omdat het staat voor gezondheid, kracht, passie en bescherming. Als je het leuk vindt om wierook te branden of essentiële oliën te verspreiden, doe dat dan. Als u een meer traditionele, op Wicca geïnspireerde cirkel van bescherming in uw ruimte wilt plaatsen, zijn er online veel instructies om dit te doen. Volg anders gewoon je eigen intuïtie en doe wat goed voelt. Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat waar je ook kiest om het ritueel uit te voeren, een heilige ruimte voor je symboliseert en je rituele tijd scheidt van het alledaagse. Ik ga graag naar buiten onder de maan of naar het strand of naar het bos. Ik vind het ook leuk om beelden of afbeeldingen op te nemen die relevant zijn voor wat ik manifesteer, maar zoals ik al zei, doe wat goed voelt voor jou. Zet nu de toon voor je ritueel met het volgende gebed: “Ik ben klaar, bereid en in staat om het leven van mijn dromen te leven. Ik co-creëer met het Universum. Ik ontvang vriendelijk. Ik ben liefde." ~ Meg Sylvester

2. WEES DUIDELIJK OVER WAT JE WILT
Vertel het universum niet alleen dat je 'overvloed' wilt. Wees duidelijk over wat je wilt, waarom je het wilt en tegen wanneer. Denk eraan, zorg ervoor dat je gelooft dat het mogelijk is en beperk jezelf niet. Wil je overvloed, of wil je zes cijfers op je bankrekening? Wil je geluk, of wil je juist een nieuw huis? Wil je eindelijk liefde vinden, of wil je echt een toegewijd, diep intiem partnerschap? Als je iets zo graag wilt dat je bijna alles zou doen om het te krijgen, je gelooft dat het kan gebeuren en je weet dat je het verdient, dan zul je je verlangen manifesteren! Maak er een prioriteit van! Steek de tijd en moeite die nodig zijn om samen met het universum te creëren. Je kunt ook wat salie aansteken en oude energie wegvegen die niet in overeenstemming is met wat je manifesteert.

 

3. ZIE HET VOOR JE / VISUALISEREN
Stel je voor wat het is dat je wilt manifesteren. Concentreer je erop en stel je duidelijk voor hoe het zou zijn om het te hebben. Wat doe je? Waar ben je? Hoe voel je je? Mediteer hier een tijdje over en houd het helder in je geest. Speel nu het nummer Ek Ong Kar, dat op mijn Mystical Awakening Playlist op Spotify staat. Dit is een Kundalini-gezang speciaal voor manifestatie. Terwijl je naar de heilige woorden luistert, geef je een duidelijk beeld en een gevoel aan wat je wilt. Het zien. Beoordeel de beelden niet, laat ze maar komen - je zult misschien verrast zijn. Ontvang eenvoudig de afbeeldingen. Hoe zou je leven eruit zien als je dit had? Welke actie moet je misschien ondernemen om samen met het universum te co-creëren?

⋰ Foto Unsplash (Free)

4. ZEG HET! IN TEGENWOORDIGE TIJD
Maak een IK BEN-bevestigingsverklaring op basis van uw visie. Deze verklaring helpt je om je gedachten en emoties positief te houden en je te concentreren op wat je manifesteert. Onthoud dat affirmaties je vibratie verhogen en je helpen om snel en krachtig te manifesteren. Het is makkelijk. Begin met de woorden 'Ik ben' en voltooi de zin door te beschrijven wat je wilt. Dit is je intentieverklaring, dus je wilt het in zijn positieve uitdrukking schrijven. Bijvoorbeeld, in plaats van te zeggen "IK BEN geen schulden", schrijf "IK BEN financieel zeker". Zeg het alsof het er al is.