Aura Reinigen


We zijn allemaal met elkaar verbonden en onze aura's, of het menselijke energieveld, staan ​​constant in wisselwerking met het energieveld van andere wezens en de omgeving. Als je je bijvoorbeeld uitgeput of overweldigd voelt in grote menigten of met bepaalde mensen, dan heb je deze onderlinge verbondenheid ervaren. Je aura, je energieveld, pakte de energie van anderen op. Ons energieveld wordt dus beïnvloed door interacties met andere wezens en ook door onze fysieke omgeving - elektromagnetische vervuiling, luchtkwaliteit, waterkwaliteit, voedsel dat we eten en ook onze eigen emotionele toestand. Net zoals we voor ons fysieke lichaam zorgen, moeten we regelmatig voor ons energielichaam zorgen. Voor veel genezers maakt aurareiniging deel uit van een dagelijkse routine. Er zijn veel manieren om de aura te reinigen - het drinken van veel vers, schoon water per dag is een manier om je energieveld te laten neuriën. Tijd nemen voor jezelf, mediteren, kunst beoefenen en alles wat je ziel voedt, helpt ook je energieveld. 

Hier zijn 4 Manieren


1. AURA REINIGEN MET BEHULP VAN DE ENERGIE VAN DE AARDE
Een van mijn favoriete manieren om mijn aura te reinigen, is door de energie van moeder Aarde te gebruiken. Ik breng veel tijd door in de natuur en minstens twee keer per week maak ik lange boswandelingen. De aarde is een levend, ademend, pulserend organisme dat haar eigen energie afgeeft. Je kunt deze energie gebruiken om je energetische veld te reinigen, de trillingsfrequenties van je chakra's in balans te brengen en om je subtiele lichaam in evenwicht te brengen. Gewoon in de natuur zijn, weg van elektromagnetische vervuiling, zal helpen bij het reinigen van je aura. U hoeft verder niets te doen. Vertragen, aanwezig zijn, de aarde, de bomen, de uitgestrektheid van de lucht voelen en diep ademhalen via de buik zal helpen om je aura te reinigen.

Meer manieren om de Energy van de Aarde te gebruiken? Een boom knuffelen - mijn ogen sluiten en de aura van de boom voelen, zodat hij kan versmelten met mijn eigen aura. Ik knuffelde ook een boom als ik eenzaamheid voelde. De energie van eenzaamheid is een herinnering uit mijn kindertijd, toen ik lange tijd alleen werd gelaten, en door verbinding te maken met de boom in het huidige moment, in het hier en nu, verdween de energie van eenzaamheid. Blootsvoets op gras lopen - aanwezig zijn, mijn voeten op de grond voelen, de temperatuur voelen, de zachtheid, zich nestelen in de rust en het neuriën van de energie van de aarde. Door de energetische frequentie van de aarde te laten versmelten met mijn eigen frequentie, reinigt ik heel snel verontrustende energie. Mediteren onder een boom, mijn auraveld voelen, de energie van de natuur voelen, de grenzen van het lichaam voelen versmelten met de energie van de aarde tot eenzijn. 

2. AURA REINIGEN MET EEN SMUDGE STICK
Sjamanen, genezers en veel spirituele leraren reinigen hun aura dagelijks met Smudging. Smudging wordt ook gebruikt als onderdeel van een ritueel om genezingsceremonies te beginnen of af te sluiten. De sjamaan of de genezer zal voor dit proces een veer gebruiken. Een smudge is een bundel gedroogde kruiden, ook wel een "smudge stick" genoemd. Je kunt zelf een smudgestokje maken of je kunt er een kopen in een metafysische winkel. De meest gebruikte kruiden om mee te smudgen zijn: salie - ceder & zoet gras. In plaats daarvan kan elk kruid worden gebruikt. Een vriendin van mij gebruikt soms rozemarijn omdat het overvloedig in haar tuin groeit. Eerst laat ze het drogen en bindt ze vervolgens de takken aan elkaar tot een stevige stok. Het stokje wordt zo verbrand dat het rook produceert in plaats van een vlam of vuur.

⋰ Spray en vergelijkbare producten (Mercy) 


3. MET EEN AURA SPRAY
Zo kan je makkelijk en snel je aura reinigen en beschermen! Waar en wanneer jij voelt dat je het nodig hebt.