THE Golden Age


Ik ben de Paarse Vlam. Ik ben hier om door te gaan, door te gaan met wat begonnen was - niet jaren geleden, maar levens geleden, hier op deze planeet met jullie allemaal. Jullie allemaal die hebben gewerkt, voorwaarts gegaan, voorwaarts in bewustzijn, leven na leven, en komen in het volgende leven, en je hier en daar kleine stukjes herinnert, maar tot het punt in dit leven bereik je het einde. Het einde van dit tijdperk en het begin van het volgende. Het begin van de nieuwe gouden eeuw van Gaia. De Gouden Eeuw van Gaia waaraan u zult deelnemen, neemt deel. U brengt dit tot stand. En jullie moeten allemaal begrijpen dat jullie hier samen zijn om dit te doen. Ja, u bent zeker individuen. Je hebt je eigen individuele leven, je eigen individuele behoeften, wensen en verlangens. Maar je weet ook dat je deel uitmaakt van het collectief. Je maakt deel uit van het groepsbewustzijn, het collectieve bewustzijn van deze planeet. Je hebt je niveaus, of je cirkels, zoals eerder vermeld, van je groepsbewustzijn dat zich steeds verder uitbreidt.


OF ENLIGHTMENT
Maar terwijl je doorgaat met het toestaan ​​van je bewustzijn om zich te verspreiden om meer en meer van het collectieve bewustzijn van deze planeet op te nemen, dan kom je steeds dichter bij je eigen ascensie. Want om te ascenderen, moet je uit de realiteit van alleen jezelf gaan en het begrip en het weten van wat er buiten jou is, aannemen. Van alles dat is. Dat is alles. Wanneer je naar dat niveau van bewustzijn bent verhuisd, ben je klaar om alle verschillende gehechtheden die je hebben tegengehouden volledig los te laten. Wanneer je het volledige bewustzijnsniveau hebt gerealiseerd dat je bent, dat je als de collectieve jij bent, dat alle multidimensionale zelven van jou omvat, evenals alle verbinding met het bewustzijn van de hele planeet, en zelfs de zonne-energie. systeem. En je kunt zelfs verder gaan als je het collectieve bewustzijn van de melkweg overneemt, enzovoort.


CONCIOUSNESS OF GAIA
Iemand noemde eerder het bewustzijn van Gaia. Het immense bewustzijn van Gaia. En ja, ze heeft een enorm bewustzijn. Denk eens aan het immense bewustzijn van de zonnelogos van dit zonnestelsel, en dan aan het bewustzijn van het galactische bewustzijn, en daarbuiten, en daarbuiten, enzovoort. Je begint dan de eenwording te begrijpen van Degene die jullie allemaal zijn. En ja, dit is erg esoterisch als begrip. Maar je driedimensionale bewustzijn kan dit niet begrijpen. Maar je bent niet langer alleen in je driedimensionale bewustzijn. Velen van jullie, zo niet jullie allemaal, zijn van tijd tot tijd verhuisd / verschoven, van moment tot moment, jullie zijn uit dat driedimensionale bewustzijn verhuisd.