Belangrijke Ascentie Punten


Liefste Starseeds en Lichtwerkers, Ik wil schrijven over een paar dingen die momenteel worden "verdraaid" of verzwegen in de Lightworker-gemeenschap. Ik heb het opgesplitst in het volgende:

- Spiritualiteit en ego
- De oude ziel en spiritueel werk
- Drugs
- Geld
- Eetpatroon
- Wie gaat ons redden
- Hoe onderscheidingsvermogen te gebruiken

Er zullen triggers in deze post zijn, maar ik bied niets aan dat niet voortkomt uit mededogen en begrip voor alle zielen die op dit moment op aarde zijn, werkend vanuit het beperkte kader dat mens-zijn wordt genoemd en dat komt met de moeilijke beperkingen waarin leven in een lichamelijk lichaam in een overgangsbewustzijn bevrijdt ons elke dag. Er zijn onderwerpen die niet aan de orde komen in de spirituele gemeenschap, omdat er mensen zijn die te bang zijn om deze kwesties zelfs maar te bespreken, omdat ze weten dat alle zogenaamde lichtwerkers uit het houtwerk zullen komen en ze in vlammen zullen neerschieten voordat ze het zelfs maar hebben geuit. een woord. Dat is geen gemeenschap waar liefde en mededogen heersen. Dat is een gemeenschap die opkomende spirituele mensen houdt opgesloten in een donkere kamer omdat ze bang zijn voor vervolging door de mensen naar wie ze opkijken. De meeste mensen willen deze problemen om die redenen niet aanpakken. Ik ga ze allemaal aanspreken.

1. Spiritualiteit en Ego

De ene is 5D en hoger, de andere is 3D. Ik zie veel spirituele mensen en lichtwerkers in de gemeenschap die een vleugje spiritualiteit en ascensie krijgen en besluiten dat ze belangrijker zijn geworden dan degenen die ontwaken of niet ontwaakt zijn en op hun beurt moeten demoniseren, kritiek zonder oplossing gebruiken en degenen die niet werken oordelen. naar hun mening zou de juiste tijdlijn of toepassing van spirituele oefeningen die ze gebruiken moeten zijn. Eén schoenmaat past niet allemaal. We hebben allemaal verschillende maten en vormen, dit zal op zijn beurt ons pad beïnvloeden.

 

Het ego heeft geen plaats in spiritualiteit en de bevrijding van elke ziel in zijn of haar ascensie-tijdlijn is volledig uniek voor hen en dient op dit moment zijn eigen doel voor Gaia. Alleen het universum en de schepper kunnen zielen beoordelen. Dat is het. Dit is de laatste tijd zo erg geworden dat zelfs de Arcturiërs en Pleiadiërs nu aan het channelen zijn over de nieuwe brigade van ego-lichtwerkers en de disharmonie die ze verspreiden met hun projectie van negatieve emoties op anderen. Degenen die oordelen hebben niet hun eigen schaduwwerk gedaan en projecteren hun eigen interne problemen op anderen. De meesters die op aarde rondliepen, gingen niet rond met wijzende vingers en veroordeelden iedereen. Dat is nooit gebeurd. Ze leidden met liefde, mededogen en door voorbeeld. Voordat je om wat voor reden dan ook een andere lichtwerker vastlegt, keer terug naar jezelf en controleer nogmaals of er niet meer zelfwerk is dat je vandaag niet zou moeten doen.

2. De Oude Ziel en het Spirituele Werk

We zijn de laatste tijd een nieuw tijdperk ingegaan waarin de lichtwerker steeds verlegen wordt om het werk te doen dat op dit moment nodig is. Waarom vraag je dat? Ik zie op mijn persoonlijke pagina dat de berichten die ik deel allemaal liefde en licht zijn en dat alles wat je wordt overhandigd, het meest wordt gerespecteerd en gedeeld.De berichten die ik van de Arcturianen kanaliseren en die aangeven dat er werk nodig is, worden het meest genegeerd en het minst gedeeld. Ik zie dit op youtube en ook op andere pagina's.


Waarom vraag je je misschien af? Daar is een heel goede reden voor en het is volkomen begrijpelijk. In een oude energie (en in vorige levens), ongeacht wat de oude ziel deed, werd de energie op je teruggeduwd en was het moeilijk om iets te bereiken. Daarna, als je te vroeg of te veel sprak, was je bang om opgehangen, vermoord of zelfs levend verbrand te worden omdat je je capaciteiten had getoond. Opgebouwd in het Akasha-DNA in veel zielen, is het een verslag van vervolging en constante strijd. Dit is gedeeltelijk de reden waarom zielen die spiritueel worden, anderen blijven oordelen omdat ze antwoorden op wat conceptualiteit is die naar boven komt voor ontslag en genezing, maar omdat het schaduwwerk niet is gedaan, wordt het dan toegebracht aan degenen om hen heen.Dus je zou kunnen zeggen dat het in dat opzicht niet hun schuld is. Op vrijwel dezelfde manier blijven mensen neigen naar gewelddadige relaties omdat ze het hun hele leven hebben gedaan. Ze kunnen het op een bepaald niveau niet helpen. Daarom moet het werk nu worden gedaan.

Lichtwerkers willen niet de dupe worden van de harde discipline van spiritueel werk en schrikken ervoor terug omdat ze ergens diep in hun ziel tegen zichzelf zeggen: WAT IS HET PUNT! Ik deed het keer op keer en er waren geen resultaten. Dit komt in dit leven zelfs voor bij sommigen die twee voeten in beide energieën hebben gehad. Ik vraag jullie, lieve lichtwerkers, om het verleden te helen en het nu te vergeten. De vlinder kijkt niet met depressie en wrok naar de rups terug, hij kijkt terug met een gevoel van voldoening dat je van een donkere energie naar het licht bent gegaan. Je ging van kruipen naar vliegen, ook al kunnen velen van jullie dat nog niet zien. Jij zal. De manier waarop de energieën zijn uitgelijnd is dat de wind nu voor het eerst in je zeilen zit !! Neem gewoon een sprong in het diepe.

3. Medicijnen

Ik werk met een X Special Forces-persoon. Een man van begin vijftig die veel mensen heeft vermoord (in oorlog en tijdens missies) die zwaar hebben geleden onder alle dood en oorlog die hij is tegengekomen en die cocaïne gebruikt om zichzelf te helpen de pijn weg te nemen. Soms in grote hoeveelheden. Hij wil wanhopig spiritueel zijn en spiritueel advies krijgen en kwam naar me toe en zei: "Alex, je leek de enige volledig niet-oordelende spirituele persoon te zijn die ik heb gevonden en ik ben wanhopig op zoek naar hulp" Hij legde me uit dat hij zich tot 2 andere leraren in het veld had gewend en werd afgewezen omdat "ze niet werken met drugsverslaafden". Oordeel lost NIETS op. Zie je hier een patroon? Hoeveel sterrenzaden zijn er die de pijn maskeren van het op aarde zijn met drugs? Veel is het antwoord. Ik heb geweldig werk met hem gedaan en we maken kleine stapjes en het brengt bijna een traan in mijn ogen als ik kijk naar de prachtige kleine stapjes die we samen doormaken. Anderen zouden hem gewoon als verloren hebben gezien omdat ze nooit de tijd zouden nemen om zijn individuele zielsreis te begrijpen, omdat ze daarvoor veel te "spiritueel" waren. Mijn nicht is een ander voorbeeld hiervan. Ze is een kristalkind (hoewel ze het nog niet weet) en ze rookt veel wiet en doet in het weekend niets goeds en doet dingen die tieners doen. Ze is eigenlijk veel meer paranormaal begaafd en telepathisch dan ik! Verschijningen zijn niet wat ze lijken in een nieuwe energie. Nogmaals, oordeel, achterdocht en een gesloten hart verblinden je gezichtsveld en daar kom ik aan het einde op terug.

4. Geld

Geld heeft geen bewustzijn. Daarom kan het niet slecht zijn. Het is een levenloos object dat in een digitaal systeem uit papier of uit cijfers bestaat. Kristallen hebben het vermogen om meer kwaadaardig te zijn dan geld, omdat ze programmeerbaar bewustzijn kunnen vasthouden (om dingen in perspectief te plaatsen). Geld is gebruikt, verdiend en verzameld op slechte manieren in een oude energie, maar het is ook welke faciliteiten genezingscentra openen en betalen voor behandelingen die mensen over de hele wereld met terminale ziekten helpen en die het mogelijk maken om waarde toe te voegen aan iemands tijd en energie. Als spirituele mensen zeggen dat (bekwame en ervaren) metafysische mensen al hun tijd voor niets moeten weggeven, geven ze ook aan dat al die ervaring en hard werken van die persoon in niets wordt gewaardeerd dat hun hulp waardeloos is. Als dit het geval is, waarom zou u dan hulp zoeken bij iemand die niets te bieden heeft omdat hun tijd waardeloos is? Wat is het resultaat hiervan? Alle ervaren spirituele mensen beschuldigen en werken tegenwoordig onder een mantel van geheimhouding. Het is belachelijk.

Hoewel geld niet bestaat in andere sterrenstelsels, wachten we nog steeds op de komst van GESARA en kwantumgeldstelsels. De banken en financiële systemen die in 3D zijn, hebben ons allemaal met onze handen achter onze rug gebonden. Dit plaatst iedereen die een dak boven zijn hoofd wil, eten op tafel en een warme douche in een hoek, want in de nabije toekomst zul je, tenzij je naar een ander sterrensysteem gaat, nog steeds met deze problemen te maken krijgen, inclusief kredietscores en andere problemen. waardoor u bijvoorbeeld geen huizen meer koopt of andere grotere aankoopartikelen. Ik ben getuige geweest van zoveel spirituele mensen die hun hele leven geld voorbijgingen met als resultaat dat ze de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt en op het punt staan ​​dakloos te worden. Werk MET de energie van geld, niet ertegen, terwijl we nog steeds gedwongen zijn om het te gebruiken. Voortdurende weerstand zal uw leven alleen maar moeilijker maken totdat we geen geld meer hebben. op dit moment wordt de 9-5 kantoorbaan als normaal beschouwd, maar wat is normaal? Over 500 jaar zullen spirituele diensten (authentieke) als even belangrijk worden beschouwd als bankieren. We zijn er nog niet, dus koester degenen die het nu doen. Er zijn er op dit moment niet genoeg op de planeet. Geen van hen kan één brood in 1000 broden veranderen zoals Jezus deed. We moeten het nog maken of de ingrediënten kopen om het te bakken.

5. Dieet

Nogmaals, dit is gekoppeld aan meer oordeel. Naarmate het lichaam van nature opstijgt, zal het minder dicht voedsel nodig hebben, afhankelijk van of het het juiste moment voor die persoon is. Luister eerst naar het lichaam, want alleen het weet echt wat het nodig heeft en de timing waarop het het nodig heeft. Terwijl de energieën omhoog en omhoog gaan, zullen mensen van alles laten vallen, maar laat ze het in hun eigen tijd doen. Spirituele mensen vergeten dat ze niet in het lichaam van iemand anders leven. Dus hoe konden ze hun bloedgroep, Akasha-dieet en het dieet dat ze elk leven hebben gegeten dat zich opnieuw afspeelt in deze incarnatie, hun DNA, hun trillingsniveau en medische en voedingsbehoeften, inclusief hun tekortkomingen, begrijpen? Ervan uitgaande dat iedereen ineens van de ene op de andere dag vegan of vegetarisch kan worden, is nieve. Ik heb het geprobeerd en ik werd erg ziek en kreeg bloedarmoede. Ik zit momenteel op een gelukkig medium dat werkt voor mijn lichaamstype, namelijk het mediterrane / pescatarische dieet (vis en groenten)

Ik neem nu ijzer B6 en B12 om de laatste 30 jaar rood vlees in te halen waar mijn lichaam nog steeds van afhankelijk is nadat ik het 5 jaar geleden heb opgegeven, anders krijg ik ijzer en andere problemen, net als mijn vriendin die haar hele leven vegetarisch is geweest . Sommige bloedgroepen kunnen het nog niet aan, maar ze zullen het op tijd doen als er meer DNA-upgrades komen. Dus geef het en geef ze de tijd. Van sommige vrouwen wordt verwacht dat ze TERUG gaan naar rood vlees of deze supplementen gebruiken als ze zwanger worden, want dit is hoe het menselijk lichaam in zijn huidige vorm al duizenden jaren bestaat. Je kunt dit eenvoudigweg niet van de ene op de andere dag veranderen, omdat je een spiritueel moment hebt gehad zoals verwacht dat elke ziel op aarde gewoon het voorbeeld volgt dat past bij de idealen van liefde en licht.