Dna Upgrades om te Ascenderen


Het is vele jaren geleden dat de Nibiruans me voor het eerst het proces gaven om DNA te upgraden. Vanaf het begin riep het meer vragen op dan ik kon beantwoorden. Ik moet toegeven dat ik het nogal verwarrend vond met de vele vragen die ik aan de Nibiruanen stelde, wat resulteerde in zulke gedetailleerde en technische antwoorden dat ik een tijdje stopte met vragen. Maar nu zovelen ontwaken en het proces moeten starten, is het tijd om te delen wat ik heb geleerd sinds ik het proces in 1996 heb voltooid. Eerst een kort overzicht van het DNA-hercoderingsprocesoverzicht. DNA-hercodering is een 3-delig proces dat de slapende 10 DNA-strengen opnieuw uitlijnt, samen met ze opnieuw te verbinden met de kruinchakrakristallen en ze vervolgens te activeren. De Nibiruans gaven dit proces de naam DNA Recoding omdat het letterlijk de DNA-codons die we allemaal hebben verandert door ze opnieuw te rangschikken. Het is eigenlijk technischer dan dat; dit is een zeer simplistische uitleg.

"MANTRA: Om Mani Padme Hum"

EMOTIONAL HEALING
Het proces vereist het gebruik van emotionele opheldering. Emotionele zuivering waarbij mededogen wordt bereikt, van het transmuteren van lagere chakra-emoties in mededogen via de thymus, verandert het DNA en verandert het deel van het DNA dat met het probleem is geassocieerd, van koolstof in kristallijn. Wanneer dit gebeurt, zal de verandering uiteindelijk de codons opnieuw rangschikken zodra genoeg van het DNA is gewijzigd. Een andere manier om het te zeggen is dat als we opruimen, de kwestie die we opruimen uit het DNA wordt verwijderd door middel van de frequentie, mededogen. Mededogen is de enige frequentie waarvan medisch bewezen is dat het DNA verandert van koolstof in kristallijn.

DE 7 SLEUTELS VAN MEDEDOGEN
Om mededogen te bereiken dat door de thymus komt, gaven de Nibiruans ons de formule van mededogen. Het opschrijven in de vorm van een boekje, samen met alle dingen die ik de afgelopen 15 jaar heb geleerd over het gebruik ervan, heeft echt geholpen en duizenden mensen hebben het gebruikt. De Nibiruans realiseerden zich dat veel problemen aanvullende kennis en technieken vereisen om ze op te lossen en hebben deze hulpmiddelen in een reeks van nog 6 boekjes geleverd. Samen met de Formule van Mededogen staan ​​ze bekend als de 7 Sleutels van Mededogen of (de Sleutels).


DNA ACTIVATIE SIGNALEN

Dus dat brengt me bij het volgende punt … dat van ascentie. Hoe beïnvloedt DNA-hercodering ascentie? Om dit antwoord te begrijpen moet men eerst begrijpen wat ascentie is. Ascentie gaat niet naar een utopische plek waar geen angst meer is, of geld nodig is, en iedereen gewoon van elkaar houdt. Het is eerder een verschuiving van onze overtuigingen (onze overtuigingen bepalen onze bewustzijnsstaat), van disfunctioneel en onevenwichtig naar functioneel en evenwichtig. Een andere manier om het te zeggen is dat we overgaan van op angst gebaseerd naar op compassie gebaseerd denken, en van slachtofferbewuste 3D-mensen naar schepper-godsbewuste multidimensionale mensen.


BEWUSTZIJN & FREQUENTIE VERHOGEN
Terwijl we ons bewustzijn verschuiven, reageren we op situaties en gebeurtenissen vanuit een sterkere positie. Als we dit herhaaldelijk doen, beginnen we een nieuwe realiteit voor onszelf te creëren. Als we dat collectief doen, creëren we een realiteit die de wereld omvat, en voordat we het weten hebben we een nieuwe wereldrealiteit. Een ander voordeel (dit is hard nodig tijdens ascentie) is dat van een tweede neuraal netwerk. Als we onze emotionele bagage opruimen, doen we dat door hogere dimensionale overtuigingen en bijbehorend gedrag te gebruiken. Wanneer we dit herhaaldelijk doen, creëren we nieuwe neurale paden in de hersenen.

 

VERANDERINGEN
Na verloop van tijd vormen ze een netwerk, net als ons bestaande netwerk. Maar omdat ze gebaseerd zijn op hogere dimensionale overtuigingen en gecreëerd zijn door liefdevolle, medelevende keuzes, vibreren ze in een hoger tempo. Je zult uiteindelijk 2 neurale netwerken hebben, de ene zal fysiek zijn, maar de andere zal etherisch zijn omdat het niet kan worden gezien vanuit 3D vanwege de hogere trillingssnelheid. Nog een voordeel is dat dit nieuwe neurale netwerk een groter paranormale begaafdheid mogelijk maakt.