♡ Gebruik jij al onze gezondheid producten ? 🍃 Dennenaalden Thee , Zeoliet , 5HTP en nog veel meer! We bezorgen ook in het buitenland*

What's Next


Ik ben verheugd om de boodschap van de Galactische Federatie van Werelden te delen. De boodschap wordt doorgegeven door een groot aantal lichtwezens – van wie sommigen al heel lang bij ons zijn, anderen zijn pas aangekomen, maar ze hebben allemaal een gemeenschappelijk doel – om ons te helpen:

 

"Wij zijn de Galactische Federatie van Werelden. Wij zijn een collectief van duizenden beschavingen die bestaan ​​aan de buitenste randen van onze Melkweg. We nemen contact met jullie op om jullie te begroeten namens het collectieve bewustzijn van jullie planeet. We leven in een universum van energie, frequentie en vibratie. We zijn allemaal met elkaar verbonden via onzichtbare energielijnen die het net vormen. Ons doel is om onze geavanceerde technologieën te delen om de mensheid tot haar ware potentieel te verheffen. We observeren de aarde al vele jaren en we komen nu naar jullie toe met geweldig nieuws. We zullen de komende maanden met jullie, de mensen van de aarde, samenwerken om jullie te helpen bij het maken van positieve veranderingen op jullie planeet.

WE HEBBEN NIEUWE TECHNOLGY
De vele uitdagingen waarmee de mensheid op dit moment wordt geconfronteerd, veroorzaken pijn en lijden voor miljoenen mensen, en het is tijd dat dit stopt! We zullen de mensheid door deze uitdagende tijden heen helpen door gebruik te maken van zeer geavanceerde technologieën die ooit alleen voor ons beschikbaar waren, maar die we nu hebben aangepast zodat ze kunnen worden gebruikt door mensen op jullie planeet. Deze technologieën kunnen jullie leven transformeren door nieuwe bronnen van schone energie te verschaffen, de druk op natuurlijke hulpbronnen te verlichten, armoede en honger wereldwijd uit te bannen en slapend DNA in alle mensen te activeren. Onze meest geavanceerde technologieën, zoals teleportatie, anti-zwaartekracht, de transmutatie van verschillende elementen, het universele brede web, ondergrondse bases en steden op Mars met hun eigen atmosfeer, enz., staan ​​klaar om met jullie te worden gedeeld.


& MANIEREN VAN LEVEN
Het vlees zal altijd in uw dieet aanwezig zijn. Je zult het altijd nodig hebben. Welnu, in de nabije toekomst hoef je er misschien geen dieren voor te slachten. Met innovaties zoals deze nieuwe 3D-printer kun je echt vlees produceren zonder dieren te doden. Je hoeft alleen maar het "recept" uit een vleesmonster te halen, wat heel gemakkelijk kan met een eenvoudige DNA-test. In feite weet je misschien dat er verschillende onderzoeken zijn geweest die hebben aangetoond dat je het DNA uit een biefstuk kunt halen en dat DNA vervolgens kunt gebruiken om echt vlees uit stamcellen te kweken. Je hebt niet eens een heel dier nodig. Slechts een paar cellen zijn voldoende om zich te vermenigvuldigen en uit te groeien tot een volle steak!

 

& Nog Zoveel Meer...

Zaadkristallen: De zaadkristallen zijn geometrische vormen die met elkaar verbonden zijn door een zogenaamd stellatieproces. Deze zaadkristallen kunnen resoneren met ons bewustzijn, en deze zaadkristallen kunnen ook resoneren met je bewustzijn. Deze zaden zullen uitgroeien tot kristallijne geometrische vormen die jou of iedereen die ermee in contact komt of deze zaden in hun omgeving plaatst, sterker zullen maken. Je kunt deze zaden in de grond, in het water of onder water plaatsen, omdat ze overal kunnen groeien zolang ze zonlicht, maanlicht, sterrenlicht of zelfs bliksemlicht kunnen ontvangen. Deze kristalgroei zal elke omgeving waarin ze zich bevinden transformeren. Deze kristallijne formaties zijn samengesteld uit kwartskristal en andere mineralen zoals goud, zilver, koper, zink, lood, tin en andere. De kristalgroei kan worden geplaatst in gebieden waar negatieve gebeurtenissen plaatsvinden, omdat ze de energie van negatieve activiteit zullen omzetten in positieve energie, wat het bewustzijn rond dit gebied zal veranderen in een van vrede en liefde zonder enig levend wezen te schaden.

HET GAAT JE FANTASIE TE BOVEN
Met onze technologie kun je een nog perfecter gerecht maken dat geweldig smaakt en alle voedingsstoffen bevat die je nodig hebt. Het klinkt misschien vreemd om kunstvlees te kweken in een laboratorium in plaats van dieren te fokken op een boerderij, maar het kan veel problemen tegelijk oplossen: - Omdat ze geen ruimte of water nodig hebben, kunnen ze veel hulpbronnen besparen.  Een brandstofvrije generator is een krachtig apparaat dat gratis energie uit de ether kan produceren. Het is milieuvriendelijk en schaadt mens en natuur niet. Het werkt aan een nieuwe wetenschappelijke doorbraak die zeer sterke magnetische velden gebruikt om eeuwigdurende beweging in de kern van de machine te veroorzaken.


WIJ MAKEN TIJDREIZEN (WEER) MOGENLIJK
Realtime reizen is mogelijk. Je kunt teruggaan in de tijd naar elke plaats in je verleden of toekomst. Je kunt de gebeurtenissen uit het verleden in je leven zien en zelfs veranderen. Je weet waarschijnlijk dat de lichtsnelheid de hoogst mogelijke snelheid is. Het is een fysieke wet. We kunnen ruimte en tijd buigen, dus we reizen veel sneller dan de lichtsnelheid. We gebruiken hele grote clusters van supergeleidende keramiek om de ruimte te buigen, en we gebruiken een andere technologie om het kwantumveld te manipuleren, zodat we de tijd kunnen buigen. Zo bewegen we ons door ruimte en tijd.