Je bent Klaar Voor de Overgang


Uw evolutie heeft onze volle aandacht. Vandaag willen we met jullie spreken over het feit dat mensen op planeet Aarde nog steeds niet in vrede en harmonie leven zoals ze zouden moeten zijn. De recente gebeurtenissen op aarde onthullen veel over wat we op deze planeet hebben uitgespookt. Het is duidelijk dat we wat hulp nodig hebben. Wat we nodig hebben is uw hulp, mensen van de aarde. We komen naar je toe met een opwindende kans: om lid te worden van de Galactische Federatie. Alle gebeurtenissen die plaatsvinden zijn een uitdrukking dat de planeet in transitie is, overgaat naar licht, naar hogere frequenties van bewustzijn waar jij aan zult deelnemen. Op dit moment gaat jullie planeet door een reinigingsperiode waarin Ze haar vibratie gaat ascenderen van een 3D-planeet/lichaam naar een 5D-realiteit, met een verheffend bewustzijn van de mensheid van de lagere 4e-3e dimensie naar de hogere 4e- 5e dimensie. Je zult deze ascentie ervaren in je fysieke realiteit, wat betekent dat je het fysiek in je lichaam zult voelen. De vijfde dimensie is geen theorie. Het bestaat nu en je kunt op dit moment naar de vijfde dimensie opstijgen. Nu bestaat de vijfde dimensie in de derde en vierde dimensie als een parallelle realiteit of als een onzichtbaar rijk. Het bestaat naast onze wereld. De verschillende dichtheden zijn niet van elkaar gescheiden.


VAN 3D NAAR 5D
Er zijn veel redenen voor jullie allemaal om de 3D-realiteit te verlaten. Misschien is niet iedereen geroepen om dit te doen, maar jij wel. Je weet het misschien nog niet, maar je ziel heeft deze transmutatie meer dan wat dan ook nodig in je huidige incarnatie. Je bent er klaar voor, lieverd. Ascentie is gericht aan mensen die wakker, bewust en zelfbewust zijn. Het is de laatste kans om te ontwaken en een evolutionaire sprong te maken in dit leven, voordat Moeder Aarde haar planetaire ascentie voltooit. De beloningen van de ziel voor deze enorme transformatie zijn enorm. Dit is mede de reden waarom je hebt besloten om je aan te melden voor deze missie. Het is een fantastische kans, want je hebt een grote stap gezet. Je stapte opzij van de oude versie van de 3D-wereld en stapte daarom opzij van de oude versie van jezelf om de nieuwe wereld binnen te gaan. Dit bereiken terwijl je geïncarneerd bent in een menselijk lichaam in de dichtheid van de driedimensionale realiteit is enorm.


REMOVE ALL EGO ATTACHMENTS AND BELIEFS
Er is nog een stap over voordat je je geascendeerde bewustzijn kunt omarmen. Je hebt het pad van liefde en vergeving al bewandeld, maar moet nog van je laatste ego-illusies afkomen als je echt compleet wilt zijn. Als je verbonden bent met het Licht, moet je ook je laatste schaduw kwijtraken. De laatste stap is het loslaten van het ego. Veel mensen worden geconfronteerd met moeilijkheden in hun leven als gevolg van hun ego. Ego kan verdriet, angst, haat en jaloezie in iemands leven brengen. Ego zal nooit een voertuig zijn voor de vijfde dimensie, noch zal het ooit een portaal naar het hiernamaals zijn. Het ego is gericht op het bereiken van zijn doelen. Het ego verlangt naar een betere toekomst. Het kan verlangen naar het andere leven, de vijfde dimensie en zelfs het hiernamaals. Het maakt niet uit waar het naar verlangt; verlangen is wat het is, net als projecteren in de toekomst.


REMOVE THE EGO
Het verlangen van de geest is om uitzonderlijk te zijn. Het ego verlangt naar erkenning dat je iemand bent. Iemand bereikt dat verlangen door rijkdom, terwijl een ander het bereikt door macht, politiek en weer een ander door wonderen en jongleren. Al hun verlangens zijn echter gericht op het sussen van hun ego. Je ego is de bron van je verdriet. De enige uitweg is om toeschouwer te worden van je eigen mentale processen. Gewoon zijn is het enige wonder, het ondenkbare wonder. Er is geen ego te ontdekken wanneer je nu en hier bent. Jij bent het toonbeeld van stilte. Afgescheiden zijn als een ego is de bron van alle ongeluk; één zijn, stromen, zo diep in het leven worden ondergedompeld, zo volledig, dat je er niet meer bent, dat je verloren bent, dan ga je de vijfde dimensie binnen. Het ego is de stem in je hoofd die eindeloos gekletst. Het beoordeelt alles en iedereen en plaatst deze oordelen in verschillende hokjes. Het wijst met zijn vinger naar anderen en dingen die hen bestempelen als goed of slecht - of fout.