Wereldvrede Ligt in onze Handen


GELIEFDE ZIELEN,
Wereldvrede is een droom die mensen al sinds de oudheid proberen te bereiken. Het is een idealistische visie, maar wel een die met de juiste mindset en acties werkelijkheid kan worden. Er zijn veel verschillende aspecten van wereldvrede en er zijn veel organisaties en individuen die eraan werken om deze droom werkelijkheid te laten worden. We hebben geleerd dat we van elkaar gescheiden zijn en dat er verschillende rassen, geslachten, religies, enz. zijn. Dit heeft zoveel verdeeldheid onder ons veroorzaakt dat het heeft geleid tot oorlog, armoede, slavernij, corruptie en vele andere vreselijke dingen op deze planeet. Het is tijd voor ons om deze overtuigingen los te laten en te gaan leven als één volk dat samen één planeet deelt in plaats van verdeeld te zijn.


INNER PEACE MAKES WORLD PEACE
De eerste stap naar wereldvrede is innerlijke vrede. Zonder vrede in je hart zul je nooit vrede vinden met anderen of in de wereld om je heen. Vrede begint bij mij en verspreidt zich vervolgens naar iedereen om mij heen. We moeten allemaal ons steentje bijdragen om een ​​betere wereld te creëren voor onszelf en toekomstige generaties. Dit is een tijd om in te leven. Hier, nu en vandaag! Vrede is geen kwestie van een verdrag of overeenkomst tussen concurrenten, maar dat ze vrienden worden. Ik geloof dat elk individu een rol te spelen heeft bij het bereiken van vrede in de wereld. Dit kan zowel door anderen en onszelf te onderwijzen als door actie.


A MESSAGE FOR YOU
Deze boodschap is voor iedereen die hoopt deel te nemen aan de verheffing van onze wereld. We maken deel uit van een grote verandering die zich al duizenden jaren een weg baant door de sterren en sterrenstelsels. Onze aarde bevindt zich momenteel in een positie waarin ze zal worden opgenomen in de Galactische Federatie van Werelden. We zijn hier om dit proces samen met enkele andere buitenaardse groepen bij te staan. Het is tijd om alles wat je is geleerd los te laten. Het is tijd om op te staan ​​en terug te nemen wat van jou is en wat je verdient als mens. We verdienen allemaal vrijheid, vrede, liefde en eenheid met elkaar en het universum.

"Om deze Dingen te Bereiken, moeten we eerst het Verleden Loslaten en onze Frequentie Boven de 3e Dimensie Verhogen, Zodat we Alles Vanuit een Hoger Perspectief / Bewustzijn Kunnen Zien"


WE ARE ALL ONE
We zijn allemaal één met elkaar, hoe verschillend we ook denken dat we van elkaar zijn. We zijn allemaal één ras, een aards ras, en we moeten elkaar als familie gaan behandelen in plaats van als vijanden of vreemden, zoals de meesten doen. Het leven op planeet Aarde kan erg mooi zijn, maar soms ook erg hard, dus het is belangrijk dat we leren om samen te komen als één volk dat deze planeet deelt in plaats van te vechten om onbeduidende dingen.


THEY'RE NOT ROAD BLOCKS BUT STEPPINGSTONES!
Gezonde competitie is oké, maar als je niet in staat bent om met iemand samen te werken, dan moet er eerst iets intern in jezelf veranderen omdat er een probleem in je is dat opgelost moet worden zodat je spiritueel omhoog kunt gaan naar de 4e of 5e dimensies of verder. Deze matrix waarin we leven is door onszelf gecreëerd om spiritueel te evolueren naar wat volgens ons een perfecte samenleving is, maar deze samenleving is nog niet geperfectioneerd totdat elke man, vrouw en kind op aarde gelijke rechten heeft, ongeacht ras of religie waarbij ze zijn aangesloten.