♡ Gebruik jij al onze Dennennaalden Thee ? 🍃 Nieuw in het assortiment Nattokinase & 5-htp 🌿 we bezorgen ook in het buitenland*

 Energie Update


We sturen je zegeningen van LIEFDE en LICHT, in dit NU-moment, en we nodigen je uit om je Hart te openen voor onze boodschap voor jou. De wereld ondergaat een enorme verandering. De scheiding tussen de "Matrix" (lager vibrerende derde dimensionale wereld) en de NIEUWE Goddelijke Aarde van de HOGERE Dimensie is begonnen. Het is NU aan elk individu in welke wereld u wenst te verblijven. Je hebt vrije wil om te kiezen.

Hoe ga je Bewust naar de Wereld van jou Keuze?

Uw focus en aandacht versterken uw realiteit. Uw gedachten, gevoelens, woorden en daden versterken uw realiteit. Je kunt kiezen welke stukjes je in je Realiteit wilt toelaten en welke stukjes je wilt weglaten. Misschien ervaar je een realiteit die minder plezierig is. NU kunt u zelf kiezen wat u denkt, voelt, leest, kijkt en over praat met anderen.
Elke keer dat je een keuze maakt, kom je ofwel dichter bij je gewenste Realiteit of verder weg. Als je in staat bent om consequent één richting te kiezen, zul je een krachtig momentum creëren. NIEUWE Oplossingen en Ideeën zouden uw wereld kunnen betreden omdat u in staat zou zijn om een ​​vibrerende match met hen te krijgen. Vóór je experiment zou je een vibrerende match zijn met de problemen waarmee je te maken hebt en zouden er meer problemen je realiteit kunnen binnenkomen. Maar NU zou je een vibrerende match ZIJN voor de oplossingen, ideeën en de Almachtige kracht van de Liefdevolle GOD, om je Alle Zegeningen te brengen waar je om vraagt. 

U kunt dit experiment zo lang als u wilt voortzetten. Voor velen is het een manier van leven geworden en wat een leven hebben ze geschapen, samen met alle liefdevolle GOD ... GENIET! WEET dat alles goed is, geliefden. Welkom thuis. We lopen naast je, bij elke stap. Dierbaren, u wordt boven de maat geliefd. Altijd.