Bericht van de Pleiaden


WIJ PLEIADIANEN HEBBEN ONWIJS VEEL LIEFDE VOOR JULLIE
Ik ben Kalighal van de Pleiaden, die zich rond jullie planeet bevinden. De wens om hier te komen en je wat informatie te geven is groot. Omdat we aan de andere kant van de sluier zijn, bevinden we ons aan de andere kant van de strijd; weer een strijd die je niet hebt gezien. Wij, niet alleen de Pleiadiërs, maar alle broeders die hier zijn, die het evenwicht bewaren van de energie van deze planeet, weten precies wat er aan deze kant gebeurt; en het zal natuurlijk nooit worden uitgelegd of gedemonstreerd door uw media. Velen zien onze schepen in de lucht. We worden elke dag extreem slim; zodat steeds meer mensen ons kunnen zien. Onze verschijningen zijn niet alleen bedoeld om te laten zien, maar ook om het menselijk ras te beseffen dat je niet alleen bent in het universum. We zijn allemaal hier om je heen. Ons dagelijks leven is, zoals u zegt, altijd vol verrassingen en nieuws. De gevechten zijn nog niet voorbij, maar hierheen komen en je vertellen dat wat er rond je planeet gebeurt, is behoorlijk eng, het zou geen goed doen. Het zou alleen maar meer angst en meer onzekerheid in je geest veroorzaken.

WE ARE PREPARED
We zijn hier al een hele tijd, we kennen alle trucs van de vijand. Er zijn geen verrassingen, hoe ze zich zullen gedragen; en we zijn altijd een stap voor geweest op wat ze van plan waren. Elke dag neemt hun aantal op de planeet af. Sommigen laten zich vangen, omdat ze hun leven willen veranderen, ze willen hun energie veranderen. En ze worden heel goed ontvangen en meegenomen waar de behandelingen worden gemaakt. Het veranderen van een ziel, gemaakt voor het kwaad, is niet gemakkelijk. Het is niet gemakkelijk voor hen, omdat alle gevoelens, opgeslagen in elk punt, van elke cel van hun lichaam, vernietigd, getransformeerd moeten worden in Licht. Er is dus behoefte aan bevrijding en een verlangen, heel groot van de kant van deze wezens.

THE GALACTIC BATTLE BETWEER LIGHT AND DARK
Velen gingen door dit proces, bleven lange tijd aan de kant van het Licht. Zij aan zij met ons vechten, tegen hun eigen broers. Vaak keren ze echter terug naar hun zielsessentie. We nemen niemand gevangen, die wil vertrekken, gaat. En we kunnen ook niet bevestigen dat al onze broeders, zelfs Pleiadiërs, zelfs Arcturiërs, Siriërs, Andromedanen, dat er geen broeders zijn die zich door niet-licht laten aantrekken. Het zijn zielen die op de een of andere manier niet volledig hebben geleerd wat je daar in de lagere dimensies ervaart. Er bleef iets binnen, dat niet goed werd verzorgd, dat niet goed werd behandeld; en zelfs geascendeerde zielen kunnen uitglijden en terugkeren naar lagere dimensies. We hebben dus ook onze broer en zussen. Het is heel triest dat we moeten vechten tegen een broer van ons, in dezelfde gedaante. Maar we zien energie, we zien de outfit niet. En als de energie van die broeder tegen dit hele proces ingaat, moet hij uit de strijd worden verwijderd; zodat het opnieuw kan worden behandeld en in de toekomst weer kan evolueren. Hier op je planeet zijn is niet saai of vermoeiend voor ons. De meesten van ons zijn krijgers en houden van veldslagen; zijn in de loop van de tijd verbeterd in oorlogsstrategieën, in zelfverdediging, en zijn dol op deelname aan alle soorten bevrijding. Dus we kunnen zeggen dat we een groot leger zijn. Niet specifiek hier gevormd, voor jullie planeet.

YOUR SOUL IS ETERNAL
Elk ras dat hier is, is een leger van strijdbare wezens, voor een lange tijd. Wij zijn geen wezens zonder ervaring, die hier kwamen om de strijd met de vijand te spelen. We kennen elke stap die we zetten, en daarom winnen we. Er is geen angst om dood te gaan, zoals u begrijpt, omdat we al begrijpen dat het grootste kostbare bezit dat we zijn onze ziel is. Het verliezen van de fysieke kleding is de ziel bevrijden, zodat deze lange tijd als energie kan leven. Totdat het er opnieuw voor kiest, zichzelf in een mantel te laten opsluiten.

A BREAK
Velen kiezen ervoor om lange tijd als ziel te blijven, zonder meer te incarneren. Dit is een recht van de ziel en als het voor het welzijn van het geheel is, en als deze beslissing voor haar groei en evolutie is; het is een gerespecteerde beslissing. De meesters van die ziel zullen weten hoe ze haar moeten leiden, zodat ze als ziel verder gaat, als wezen van licht van groot belang. Zie ons niet als eenvoudige bewoners van andere planeten, zonder ervaring en zonder intelligentie. We hebben bevel, want er is een doel en het doel wordt niet door ons gegeven. Het doel wordt gegeven door de grote commandanten van dit proces, maar ieder van ons is zijn eigen commandant. Vroeger hadden we dit commandant-label, omdat we verantwoordelijk zijn voor een schip. Het schip, waartoe ik deze commandant ben, is een van de Pleiadische moederschepen rond jullie planeet.

EVERYBODY HAS THERE OWN PASSION AND HOBBY'S
Niet iedereen voelt zich op zijn gemak, om te spreken, om met u te communiceren. Het is alsof ik gekozen ben om deze woordvoerder te zijn en hier ben ik dan. Ik heb die post niet gekozen, ik ben gekozen; en ik heb die superieuren bewezen dat onze prestatie zeer succesvol is geweest. Omdat we elke keer dat we de strijd aangaan, niet het gevoel hebben te winnen, de vijand te onderdrukken; we hebben niet het gevoel de vijand te vernietigen. Ons grote doel is om zielen te vangen, zodat ze worden meegenomen van het pad van niet-licht, naar het pad van licht. Natuurlijk verdedigen we onszelf, want we worden erg aangevallen. Maar de liefde die we in ons hart hebben, geeft ons de nodige zekerheid, om te weten hoe we onszelf op elk moment kunnen beschermen.

IT'S A GALACTIC WAR | BUT WE AT THE ENDGAME NOW
 Ik kan niet ontkennen dat we al slachtoffers hebben gehad; maar niet meer recent.
De slachtoffers vielen in de eerste veldslagen, die echt heel gewelddadig waren. We hebben al een tijdje geen soldaten meer verloren; omdat de troepen van de vijand opraken. De vijand is nog niet van je planeet weggevaagd. Er is nog veel te doen. Vooral omdat sommigen geïncarneerd zijn in leidersposities op jullie planeet. En dit is nu het grootste obstakel dat we snel moeten nemen. Vertrouw op wat er wordt gedaan. Je hoeft niet van ons te houden, we vragen je alleen om respect en veel dankbaarheid. We willen geen erkenning. Deze gevoelens maken geen deel uit van onze ziel. Daar zijn we lang geleden overheen; en vandaag stralen we alleen liefde uit.