∽ Vibraties


Ongeacht het (spirituele) niveau waarop je je bevindt, kan het begrijpen van vibraties ons helpen de waarde van onze spirituele reis te begrijpen, de lessen erover en hoe je een spirituele afstemming kunt behouden, kan je leven verbeteren.  Wanneer een persoon een beter begrip heeft van de mechanica en het doel van geest en ziel, kunnen zij het vermogen ontwikkelen om om te gaan met confronterende of verontrustende situaties die zich voordoen. Je kunt verschillende entiteiten en energieniveaus identificeren door beslissingen te nemen op manieren waardoor negatieve energie kan worden tegengewerkt, waardoor je een verhoogd zelfbewustzijn hebt. Dit is het ultieme doel waar we allemaal naar streven. Een persoonlijk begrip hebben van ons eigen huidige vibrationele niveau en wat nodig is om het op een hoger niveau te verbeteren en te ondersteunen.


JE BENT WAT JE DENKT

Wat jij denkt is een vorm van energietrilling. Elke gedachte die je hebt vibreert in het universum. Deze vibratie begint een reeks gebeurtenissen en uiteindelijk zal die gedachte of actie weer bij je terugkomen. Eén gedachte creëert een reactie die een nieuwe reactie creëert, zoals de spreekwoordelijke rimpel gemaakt door een steen die in een plas water wordt gegooid. Hoewel het mogelijk is om die oorspronkelijke gedachte met een andere gedachte tegen te werken, zal de eerste gedachte zich toch in iets manifesteren. In deze verklaring van energie en vibraties raken we alleen het topje van de ijsberg. Er zijn lagen op lagen die onder het oppervlak liggen bij het uitleggen van subtiele vibraties. Hoe dieper je graaft in de lagen en hoe meer je energetische trillingen en energetische kenmerken begrijpt, hoe meer je beseft dat de kracht van de kracht die sommigen vandaag nog steeds hardop uitroepen en verkondigen niet bestaat.


VERHOOG JE VIBRATIE
Misschien heb je nog nooit eerder aan je frequentie gedacht, maar het heeft invloed op elk aspect van je leven. Je creëert je eigen realiteit. Door de wet van aantrekking magnetiseer je of stoot je alle ervaringen, mensen en omstandigheden af ​​in je leven, zelfs degenen die toevallig of toevallig van aard lijken te zijn. Net als bij radiogolven die duidelijk zijn gehoord maar ongezien blijven, vloeit je vibratie frequentie voort uit je cumulatieve gedachten, emoties en bewustzijn en wordt je voortdurend uitgezonden in het universum. Deze uitzending trekt dan vergelijkbare ervaringen, mensen en kansen aan, goed of slecht. Een hoge oscillerende vibratie trekt meer hoogfrequente, spiritueel opbeurende of "positieve" ervaringen in het leven aan. Een lage vibratie trekt het tegenovergestelde aan.

''Denk positief, voel je gelukkig, en dat is wat je zult aantrekken''


I FLY HIGH
Hoge vibraties worden over het algemeen geassocieerd met positieve eigenschappen en gevoelens, zoals liefde, vergeving, mededogen en vrede. Aan de andere kant worden lage vibraties geassocieerd met donkere eigenschappen zoals haat, angst, hebzucht en depressie. Hieronder zullen we de lage en hoge vibraties dieper verkennen. Maar wat betekent dit allemaal? In wezen, hoe hoger je vibratie is, hoe meer je in contact bent met je hogere zelf. Dit betekent ook dat hoe lager je vibratie is, des te minder je in contact  bent met je hogere aard, en daarom meer conflicten ervaart in het leven.