De Splitsing Vind Nu Plaats


NAMASTE MOOIE LICHT ZIELEN
Zoals velen hebben geobserveerd, is er een splitsing gaande. Velen hebben ervoor gekozen om bepaalde tijdlijnen uit te spelen. Er zijn velen tussen twee dimensies in en velen beginnen te ontwaken. Velen die versmelten met hun hogere zelf. Er zijn veel verankeringen op nieuwe tijdlijnen. Dit is een planeet met een vrije wil, elke ziel zal de keuze hebben om te ascenderen. Elke ziel heeft gekozen wat ze hier willen ervaren. Dat moeten we eren. Iedereen krijgt de keuze. Kies je voor liefde of kies je voor angst? We moeten zoveel compassie hebben voor allen. Dit is hun eigen reis, eer hun reis, eer het goddelijke van binnen. De matrix brokkelt af, dit is de verandering die we allemaal wilden. Er zijn echte sterfgevallen, velen verliezen familieleden, er zijn er velen zonder baan, zonder inkomen om voor hun gezin te zorgen. Er is zoveel angst, bezorgdheid en lijden. We moeten dit eren en niet doen alsof dit niet gebeurt. De mensheid lijdt. 

BE LOVE
We moeten ruimte vasthouden en het zien. We moeten ze in ons goddelijke licht en liefde houden. We moeten alles eren wat er gebeurt. Door het te negeren, eren we onszelf of anderen niet. We moeten het allemaal voelen. We moeten het voelen en het alchemiseren en transformeren voor het collectief. Dit is een onderdeel van onze missie. Wees je Christus Zelf. Wend u niet af van iemand die uw pad kruist alleen maar omdat u weigert ernaar te kijken of het te voelen. We moeten empathie hebben en moeten oefenen in een staat van neutraliteit. Ter ere van waar ze zijn, ter ere van hun reis. Dit is het einde van het oude en het begin van het nieuwe.

STOP FIGHTING THE OLD START CREATING THE NEW
Stop met vechten tegen het oude, wees de toeschouwer en begin met het creëren van het nieuwe. Concentreer je op je pad en ascentie. Focus op hoe u van dienst kunt zijn. Bij Waterman draait het allemaal om humanitair zijn. Dit tijdperk gaat over dienstbaar zijn, het einde van dienstbaarheid aan jezelf.  We moeten allemaal beginnen het voorbeeld en de leiders te zijn. We moeten de liefde zijn en de lichthouders zijn. Ik hou van jullie mooie zielen. Je bent zo moedig om vrijwilligerswerk te doen om hier te komen om de mensheid te helpen. Het licht heeft al gewonnen. De liefde heeft gewonnen. Jij bent het evenement en het gebeurt nu. Samen blijven we stijgen als EEN.