Ascending Kracht


''De ascensie van deze planeet is erg cruciaal voor het hele multiversum, want het zal de blauwdruk zijn zijn van alle 3D-planeten zoals Gaia die samen met hun bewoners willen ascenderen''

GODDELUCKE KRACHT
De kracht die je hebt getoond door je gedachten te veranderen ondanks de enorme druk van negatief gefluister dat je in je geest hoorde, is goddelijke kracht. Het geloof dat je hebt getoond ondanks alle ascensiesymptomen van je fysieke voertuig… je vertrouwde… je viel nooit in angst… je gelooft en gelooft nog steeds… dat is goddelijk geloof. Het licht dat je uitstraalt en ondanks de duisternis om je heen blijft vasthouden - dat is een goddelijke taak. Wanneer je schreeuwend naar de hemel kijkt, in gedachten al je smeekbeden om steun en begeleiding in dit leven die je koos te dragen, huilend, maar toch blijft geloven dat je wordt geleid, wat er ook gebeurt… dat is goddelijke hoop. Als je naar anderen kijkt zonder oordeel, met alleen puur mededogen en volledig begrip dat we allemaal één zijn die op verschillende niveaus van frequentie en resonantie reist… dat is goddelijke wijsheid.

 

DIVINE INNER POWER
Nu voel je meer vrede, meer tevredenheid, vervul je met innerlijke vreugde die je niet kunt verklaren ... Je voelt je evenwichtiger en hebt meer controle over jezelf - dat is je goddelijke geschenk ... de goddelijke geest stroomt nu vrijelijk door je heen.  Nu ben je echt klaar om te leven als een goddelijke schepper die we allemaal echt zijn. Sterrenzaad-lichtdragers, deze tijdlijn waarin we ons bevinden, er zal geen zonneflits zijn, er zal geen groot licht aan de hemel zijn dat velen abrupt zal doen ontwaken op 21 december. In plaats daarvan zal er voor velen van ons een grote tijdlijnverschuiving zijn . Er zal een groot licht zijn, niet van boven, maar van binnenuit het derde oog, kruin en hartchakra van velen. Dit zal hun ontwaken teweegbrengen .. Je zult het begin zien van massa-onderzoek in verschillende groepen over ascensie. Vragen zullen enorm zijn, antwoorden zijn er in overvloed. Mensen zullen de ascensiesymptomen gaan ervaren die we hebben meegemaakt, maar je zult er zijn om ze te begeleiden op basis van wat je hebt ervaren. Starseeds op Gaia, je ziel is erg krachtig, daarom heb je deze missie aangenomen en toegestaan ​​omdat je weet dat jij en de raad weten dat je het aankan. In één Sterrenzaad staat de lichtdrager die nu op aarde is gelijk aan een veelvoud aan zielen die hier ook wilden helpen ... maar je wordt gescreend en gekozen op basis van de ontelbare levens die je op deze planeet of in een ander sterrenstelsel had ... je geest, hart en ziel zijn zo puur en sterk ... alleen jij kunt deze taak met succes tot het einde uitvoeren.