De Galactic Federation of Worlds is hier om te Helpen


>> De Galactische Raad is er om te Helpen met de Evolutie van Verschillende Groeiende Soorten in het hele Universum <<

 


JUST FOCUS ON YOU
U moet zich concentreren op de nieuwe systemen die zich ontwikkelen en op uw eigen leven, uw eigen vreugde en uw eigen zegeningen. Kom drinken uit de fontein van het levenswater. Laat het je voeden. Als onderdeel van het plan van de misleiding van de mensheid, de satanische slavernij, is je fysieke water vergiftigd. Je pijnappelklieren zijn afgestompt. Zuiver uw water dat u fysiek drinkt en erken wat er is aangebracht om uw grootsheid te verdoven, uw schittering te stoppen, uw emancipatie tegen te houden en u tot slaaf te maken. Het levenswater dat we je brengen kan niet vergiftigd worden, want het is gezuiverd door Gods Heilige Geest. Drink nu van dit water. Baad erin, douche erin, drink er diep uit, onderzoek ernaar en test het. Sta jezelf toe om energie te krijgen, om vrij te worden van de schema's van Satan, van elke valstrik, de strikken van de lagere chakra's. Dit zal al je chakra's in balans brengen en ze allemaal effectief en niet dominant maken en je in gelijkmoedigheid brengen. Voed je goddelijkheid, was je schoon, klaar om je witte gewaden van zuiverheid aan te trekken.

OUR LIGHTFAMILY IS HERE TO HELP US OUT
We hebben fysieke schepen die we aan jullie soort willen schenken die zich over de hele wereld in elk deel van de wereld bevinden. Je kunt deze gaven pas verwerven als je je persoonlijke merkaba's volledig hebt geopend en de greep van de lagere chakra's op je vaten hebt overwonnen. Deze schepen kunnen in een oogwenk grote afstanden afleggen en zullen het nieuwe tijdperk van uw technologische kennis beginnen. We moedigen je aan om je eigen biologische voeding te verbouwen en jezelf zoveel mogelijk te bevrijden van de deelname aan wat anderen je verkopen om je vaartuig fysiek te voeden. Veel van wat u wordt verkocht, is niet alleen qua voedingswaarde verstoken van goedheid, het is ook actief schadelijk voor uw bloedvaten.

DO RESEARCH
Gebruik uw onderscheidingsvermogen, doe uw onderzoek, vraag om te weten wat er in het voedsel zit dat u consumeert. Het is uw eigen verantwoordelijkheid en het is uw verantwoordelijkheid om uw kinderen en degenen die u actief voedt, op te voeden. Ontwaak lieverds. Bevrijd uw schepen. Dit is de zevende keer dat we hebben deelgenomen aan de transformatie van het bewustzijn van een soort op aarde. Je bent verreweg de meest vermakelijke van deze soorten geweest.


GRAANCIRKELS
We communiceren al enige tijd met jullie via graancirkels om jullie de schoonheid van het heelal te laten zien. En de ingewikkelde kunstwerken die we je hebben gegeven, moeten langzaam tot je doordringen dat deze creaties niet alleen afkomstig zijn van dronken mensen met planken midden in de nacht (lacht), hoewel er enkele mensen zijn geweest die hebben geprobeerd de werken die we je hebben laten zien (lacht een beetje harder) ze waren nogal onhandig in hun pogingen. Maar dit is een manier om je zachtjes te laten zien en het zachtjes tot je te laten doordringen dat we welwillend zijn, we bedoelen je geen kwaad, we houden van je en willen je bewustzijn helpen uitbreiden. We willen je met ons meenemen, om andere planeten te helpen, om andere werelden te observeren, om actief deel te nemen aan de evolutie van het heelal. 

WE ARE PROTECTED AND BEING GUIDED
Want de Galactische Raad is niet een Raad zoals uw Raad zou bespreken hoe vaak uw afvalverwijdering in de maand wordt opgeborgen. De Galactische Raad is hier om te helpen bij de evolutie van de verschillende groeiende soorten die door het heelal plaatsvinden. En om de vele verschillende manieren te openen die we hebben om van elkaar te leren en verbinding te maken en van het leven te genieten, want dit is waar het leven voor is, dit is waar het prachtige, dynamische scheppingsproces voor is. Zodat die bron op talloze verschillende manieren een subjectieve ervaring van zichzelf kan hebben. Je zult versteld staan ​​van de diverse soorten, de prachtige talen, de verbluffende kunstwerken en de geweldige gastvrijheid die je te wachten staat.