∙• De Dood ?


De dood is voor ons een belangrijk onderwerp om aan te pakken. Wanneer de meeste mensen op uw wereld sterven, sterven ze vaak in angst en verwarring. Hun ziel is gedesoriënteerd bij het verlaten van het lichaam. Deze desoriëntatie maakt je kwetsbaar en vatbaar voor manipulatie door duistere krachten. In plaats van je ware identiteit te herinneren en terug te keren naar Eenheid of je overziel, of te reïncarneren naar een positievere realiteit, merken de meesten van jullie dat ze keer op keer naar de Aarde terugkeren voor een ander leven met zware uitdagingen. Hoewel je van tijd tot tijd reïncarneert in posities van macht en vrijheid, bevinden de meeste van je incarnaties op aarde zich in posities van middelmatigheid of inferioriteit. De onwetendheid over het leven na de dood, wat te doen, waar te gaan bij het verlaten van het lichaam, maakt deel uit van het mechanisme dat menselijke zielen op deze planeet gevangen houdt.


VERHOOG JE BEWUSTZIJN VOORDAT JE OVERLIJD
De sleutel tot een gezonde, gezonde doodservaring is wijsheid. Hoe meer u het astrale gebied en de aard van geestenrijken begrijpt, hoe minder gedesoriënteerd u zult zijn als de tijd komt om uw lichaam te verlaten. We hebben veel religies gezien die proberen uw begrip van het hiernamaals te manipuleren. In werkelijkheid gaat het hiernamaals niet om het ontmoeten van demonen in een vurige hel of engelen in een bewolkte hemel. Het hiernamaals is een ervaring die jullie allemaal hebben, een kans om los te komen van lichamelijkheid. Soms wil je reïncarneren (je bent je er misschien niet bewust van, maar je kiest ervoor om te reïncarneren om karmische banden te verwijderen). Andere keren kies je ervoor om te vertrekken en terug te keren naar je overziel in de 7e dimensie, of soms keer je terug naar totale Eenheid. Er is geen standaardpad voor leven na de dood.


YOU (WHERE) TRICKED TO GO BACK

Elke ziel heeft het potentieel om iets unieks te creëren. Helaas is de meerderheid van de menselijke zielen geconditioneerd om na de dood soortgelijke scenario's te creëren. De meesten van jullie ervaren de beroemde lichttunnel die je naar een aards paradijs leidt. Je blijft heel kort in dit paradijs, net lang genoeg om een ​​levensoverzicht te krijgen en dan overgehaald te worden om terug te keren naar het fysieke leven op aarde. Sommige mensen zijn zelfs geconditioneerd om te geloven dat ze na de dood voor alle eeuwigheid zullen branden. De Pleiadische Alliantie heeft sinds haar oprichting veel duistere, helse realiteiten waargenomen. Jullie aarde en het donkere tijdperk waar je doorheen fietst is relatief goedaardig vergeleken met andere inferno's die we zijn tegengekomen. Maar ongeacht de diepte van de duisternis, de mate van pijn, het niveau van onwetendheid en machteloosheid in welke werkelijkheid dan ook, we hebben nooit een eeuwige verdoemenis waargenomen. Dit komt alleen maar om de kracht van de wil van elke ziel te tonen. Het doel van de schepping is om de werkelijkheid vanuit alle mogelijke perspectieven te ervaren. Daarom is het voor jou per definitie onmogelijk om voor altijd in een bepaalde realiteit te blijven. Vroeg of laat zul je van perspectief veranderen.