11 Soorten Lichtwerkers


1. GRIDWORKERS & GATEKEEPERS
Dit zijn Lichtwerkers die met de rasters op Gaia werken. Dit zou het menselijke hartraster kunnen zijn dat de harten van alle ontwaakte mensen met elkaar verbindt. Het kunnen de eigenlijke rasters op aarde zijn die heilige plaatsen met elkaar verbinden door middel van niet-lijnen. Het kunnen ook hoger energetische roosters zijn, zoals het kristallijnen rooster. Er is opruimwerk, Gatekeeping is een meer geavanceerde vorm van gridwerk waarin je met je team werkt om interdimensionale poorten te openen om hogere niveaus van licht en liefde binnen te laten.

2. GODDELIJKE LICHTHOUDERS
Dit zijn Lichtwerkers wiens kernmissie (of een groot deel van hun missie) is om het licht te belichamen. Ze zijn hier om een ​​hogere trillingsfrequentie en aanwezigheid vast te houden ondanks alles wat er extern gebeurt. Tijdens tumultueuze tijden en chaotische gebeurtenissen focussen deze Lichtmannen bewust op het belichamen van het licht en het uitbreiden naar buiten om uitdagingen en dichtheid te neutraliseren. Ze verheffen de mensheid en ondersteunen ons allemaal in het zich ontvouwende ontwakingsproces.

 

3. ZENDER TRANSMUTERS
Transmuters duiken in de negativiteit om deze te transmuteren en los te laten in het licht. Dit brengt de negativiteit terug naar goddelijke neutraliteit; het terugbrengen naar aanwezigheid en balans. Transmuters kunnen werken namens het collectieve bewustzijn en de hele mensheid door karma uit het verleden te transmuteren. Er zijn ook veel Lichtwerkers die transmuteren langs hun voorouderlijke lijnen. Je hebt er misschien voor gekozen om geboren te worden in een voorouderlijke lijn die veel negatief karma heeft, zodat je je hele voorouderlijke lijn kunt loslaten, oplossen, genezen en helpen om trillingsniveau omhoog te gaan. Wat op zijn beurt de hele mensheid helpt.


4. GENEZERS
Genezers dienen de mensheid, de aarde, dieren, alle zielen en alle wezens. Genezing kan zoveel verschillende vormen aannemen. Het kan mentaal, emotioneel, fysiek of spiritueel zijn. Er zijn zoveel verschillende modaliteiten. Als u een Genezer bent, luister dan naar uw interne begeleiding over de modaliteiten, technieken en manieren waarop u door uw gave van dienst kunt zijn. Het werk van genezing als Lichtwerker omvat ook jezelf. Je verhoogt je vibratie en vult jezelf met licht zodat je dan anderen kunt helen, ondersteunen, dienen, liefhebben en begeleiden.

5. ZIENERS, PSYCHICS, CLAIRVOYANTS
Dit zijn Lichtwerkers die hun derde oog of hun psychische zicht hebben geopend om verder te kijken dan het fysieke; achter de sluier van illusie. Dit geschenk kan vele vormen aannemen. U kunt lezingen of diensten geven om anderen te inspireren, te versterken en te helpen. Je kunt ook zoeken naar gebieden waar genezing, transmutatie of loslaten nodig zijn en je energie daarop richten. Dit is waar je licht, kracht en aanwezigheid het verschil kunnen maken.

6. GODDELIJKE BLAUWDRUKHOUDERS

We hebben allemaal een unieke goddelijke blauwdruk; een sjabloon voor je volledig ontwaakte zelf. Alle Lichtwerkers hebben dit sjabloon, maar de Goddelijke Blauwdrukhouders stemmen er actief op af en halen de codes van ontwaken op die uniek voor hen zijn. Op deze manier belichamen ze hun codes en sturen ze ze door het kristallijnen raster, het menselijke hartraster, door middel van dienstbaarheid of liefde in welke vorm dan ook. De Goddelijke Blauwdrukhouders stemmen zich af op hun volledig ontwaakte wezen en laten dit zien. Dit geschenk omvat ook de goddelijke blauwdruk voor de ontwaakte aarde en de mensheid. Stem af op dit ontwaakte sjabloon en roep het naar voren om ascensie te brengen naar het huidige moment dat hier en nu is.

7. DROMERS
Dromen, transmuteren door dromen, interdimensionaal reizen, de droomruimte ingaan, geven je allemaal toegang tot alternatieve ervaringsdimensies. Droomtijd is echt, dus let op! Wat zijn de symbolen in je dromen? Schrijf het op. Mediteer erover. Elke keer dat je je een droom herinnert, neem dan de tijd om erover na te denken en wat waarheid weg te nemen. Wat zou de hoger dimensionale manifestatie van die droom kunnen zijn? Er gebeurt zoveel licht werk tijdens droomtijd. Stel, voordat je gaat slapen, de intentie in om licht werk te doen en contact te maken met je hogere zelf. Vraag je engelen om je te onthullen wat je het meest moet weten en let dan op! Dromen is een ongelooflijke kans om te groeien en te leren.

Je Kunt ER Meer Dan 1 Soort Zijn