Ontgiften 3e Oog


Het ontgiften van uw pijnappelklier is niet moeilijk. Er zijn een aantal holistische behandelingen die u kunt proberen naast veranderingen in uw dieet en levensstijl. 

HIER IS EEN LIJST VOL AANPASSINGEN
Hier zijn enkele manieren waarop u uw pijnappelklier kunt ontgiften en uw gezondheid kunt verbeteren:


- VERMIJD FLUORIDE
Kraanwater en tandpasta zijn de twee meest voorkomende bronnen van blootstelling aan fluoride.

- DRINK ZUIVER WATER
Om gehydrateerd te blijven. Bronwater is het beste. Je kunt ook een waterfilter proberen, maar doe zeker je onderzoek, want niet alle waterfiltratiesystemen filteren fluoride uit.

- GEBRUIK EEN TANDPASTA ZONDER FLUORIDE
Er zijn tegenwoordig veel fluoridevrije tandpasta's op de markt of maak je eigen.

- SCHERP JE DIEET AAN
Eet veel biologische groenten en fruit en magere eiwitten. Misschien wilt u ook schelpdieren en tonijn beperken als u er veel van eet, vanwege het kwikgehalte. Als je veel vis eet, probeer dan koriander toe te voegen aan je dieet. Dit helpt om kwik te verwijderen. Zorg ervoor dat u alcohol beperkt of helemaal stopt met drinken. 

- EET VOEDINGSMIDDELEN DIE RIJK ZIJN ASN CHLOROFYL
Donkere bladgroenten zijn een geweldige bron van chlorofyl. Tarwegras, blauwgroene algen en chlorella zijn ook geweldig voor het ontgiften van de pijnappelklier en helpen vooral om het lichaam van fluoride te verwijderen. 

- BELOON JEZELF MET CHOCOLA
Van rauwe cacao wordt gezegd dat het de pijnappelklier stimuleert en ontgift. Dit kan te wijten zijn aan het hoge gehalte aan antioxidanten.

- NEEM JODIUM
Fluoride interfereert met het metabolisme van jodium. Jodium cheleert fluoride en zware metalen zoals kwik, lood, cadmium en aluminium. Suppletie met jodium kan een grote bijdrage leveren aan het ontgiften van uw pijnappelklier. De 5% jodiumoplossing van Lugol is een goede oplossing. Maar doe je onderzoek en kijk wat voor jou het beste werkt. Zeewier en kelp bevatten veel jodium en zijn gemakkelijk toe te voegen aan uw dieet.

- VOEG EEN BOORZUURSUPPLEMENT TOE
Boorzuur is de meest voorkomende vorm van het sporenmineraal boor. Boorzuursupplementen zijn direct verkrijgbaar. Je kunt boor ook krijgen in voedingsmiddelen zoals avocado's, bananen, bonen, amandelen, walnoten, kikkererwten en andere.

- RINK CHAGA-THEE
De chaga-paddenstoel wordt zowel de "koning van de paddenstoelen" als de "derde-oogactivator" genoemd en heeft zeker veel gezondheidsvoordelen. Naast het helpen verhogen van de productie van melatonine in de pijnappelklier, is aangetoond dat chaga de hormonale balans ondersteunt, werkt als een immunomodulator, spijsverteringsproblemen geneest en huid, haar en nagels er goed uitziet. Chaga bevat hoge niveaus van de antioxidant superoxide-dismutase (SOD), dat antivirale en ontstekingsremmende voordelen heeft.

- KOOK MET KURKUMA
Curcumine, het actieve ingrediënt in kurkuma, heeft neuroprotectieve voordelen en studies tonen aan dat het het effect van door fluoride geïnduceerde neurotoxiciteit kan verminderen. U kunt kurkuma aan voedsel toevoegen of als supplement innemen.

- VERMINDER BLOOTSTELLING AAN ELEKTROMAGNETISCHE VELDEN
Hoewel technisch gezien geen oorzaak van verkalking, is aangetoond dat elektromagnetische velden de pijnappelklier negatief beïnvloeden door de productie van melatonine te belemmeren. Veelvoorkomende bronnen zijn wifi-routers, mobiele telefoons, magnetrons, slimme meters en tv- en computerschermen.