✔︎ The Time is Now 


11 MAART 2022
Het volgende is een doorbraakbericht van de Galactische Federatie. Via verschillende manieren van communicatie proberen we zoveel mogelijk mensen van het aardoppervlak te bereiken. Er is een netwerk van bewustzijn dat alle dingen met elkaar verbindt. Jij bent gemaakt van deze energie. Jij bent energie. Je bent eeuwig. Jij bent het licht. Uiteindelijk wenst je Galactische familie alleen het beste voor jou, lieve mens. We zouden je nooit op een dwaalspoor brengen. Dat is niet onze rol bij de bevrijding van deze planeet.


WE HELP YOU FIND THE WAY
We leiden je alleen maar naar het licht zodat het weer op je pad zal schijnen. Omdat je nooit alleen bent op deze planeet, lieve mens, zijn er talloze liefdevolle wezens die over je waken die je zullen inspireren om niet op te geven. De mensheid heeft een cruciaal punt in haar geschiedenis bereikt. In de afgelopen paar jaar zijn er verschillende duidelijke veranderingen in jullie realiteit geweest die jullie in staat hebben gesteld om los te komen van de kunstmatige matrix op aarde. De voornaamste reden voor ons bezoek aan jullie planeet is om jullie te helpen je volledige potentieel te begrijpen en te ontwaken. Wetende hoeveel energie we hebben geïnvesteerd om ervoor te zorgen dat je alle stappen in dit proces zou voltooien, willen we dat je weet hoeveel we om je geven en hoe enthousiast we zijn om je te helpen om de mede-scheppers van je realiteit te worden, in plaats van dan in een staat van bewusteloze pionnen te blijven.

 

FOCUS ON YOUR MISSION - EXPAND YOUR CONCIOUSNESS
We hebben dit proces ontworpen om het menselijk potentieel te laten ontwaken. Het is niet religieus van aard en houdt ook geen ritueel in. Het gaat om eenvoudige, krachtige bewegingen die met langzame gratie worden gedaan, wat resulteert in innerlijke stilte met een groter bewustzijn. Deze uitbreiding brengt je terug naar je fysieke, mentale, emotionele en spirituele balans voor meer helderheid en energie. De meest fundamentele waarheid is dat de meeste mensen op aarde slapen. Niet alleen zijn hun vijf zintuigen gesloten, maar de geest heeft ook het contact met het Zijn verloren. De geest is geconditioneerd om te slapen omdat hij vol herinneringen is. Herinneringen aan wat je gisteren, vorig jaar, tien jaar geleden deed. Herinneringen aan wie dit zei of dat deed. Herinneringen aan al je zorgen, angsten en concepten. De geest is er vol van en ze voorkomen dat je een huidige-moment-ervaring hebt. Veel mensen leven in een bedrieglijke slaap. Ze lopen en rennen, ze jagen plezier na en schuwen pijn, maar slaap blijft een basisvoorwaarde van hun leven. Ook is een persoon die in diepe slaap is zich nooit bewust van zijn slaap. Hij voelt zich alsof hij klaarwakker, actief en alert is. De slaper vergeet de slaaptoestand en beschouwt het voor de realiteit.

ONBEWUST - LAGE BEWUSTZIJN - LAGE FREQUENCY
Ze leven onbewust hun leven. Zonder het te beseffen, doen ze alles mechanisch als een robot. Ze werken ergens aan, denken aan iets en voelen iets anders. Ze zijn ongeorganiseerd in lichaam, geest en hart. Het is niet mogelijk voor hen om zich als geheel te verenigen. Harmonie met de vijfde dimensie kan echter alleen worden bereikt wanneer al deze elementen als één geheel samenkomen. De mens wakker maken voor zijn ware aard is de enige uitweg uit het dilemma waarin de mens zich bevindt. Het is ook de enige manier waarop hij een grotere, rijkere, meer bevredigende ervaring kan vinden in harmonie met het Oneindige. De werkelijkheid van de mens - zijn besef van wat echt is - moet worden uitgebreid zodat hij niet wordt beperkt door enge, onbeduidende, materialistische concepten. Ontwaken is opgeven om achter maskers te leven of de schijn op te geven. Het is een essentiële stap in het doorbreken van de conventionele rollen en zelfbeelden die ze hebben geconstrueerd en in het loslaten van gebruikelijke manieren van denken en handelen.