Protocol tegen het Vaccin/Shedding


Samenvatting van het Spike Protein en Graphene Oxide Detoxification Protocol

 
Dit is het bijgewerkte voedingsprotocol om diegenen te beschermen die zijn geïnjecteerd met spike-eiwit, grafeenoxide en mRNA en hetzelfde protocol is nuttig om diegenen te beschermen die zich bezighouden met het afstoten van ( shedding ) spike-eiwit en grafeenoxide van degenen die zijn geïnjecteerd. We hebben nu bewijs van de nieuwste injecties die bevatten: mRNA, spike-eiwit, grafeenoxide, SM-102 en tal van andere potentieel giftige stoffen (ook: sommige, maar niet alle injecties lijken hoger te zijn in grafeenoxide en sommige lijken zoute placebo's zijn).
 
Als u iemand kent die is geïnjecteerd en hulp nodig heeft, geef hem dan dit voedingsprotocol:
 
Belangrijkste elementen van het protocol (Samenvatting shortlist)
 
Spike Protein: Shikimate neutraliseert de Spike Protein
 
Shikimate belangrijkste bronnen om S.pike-eiwit te detoxen
 
Dennennaaldenthee voor shikiminezuur of shikimaat (van groene eetbare dennennaalden) Er zijn giftige dennennaalden, wees voorzichtig! Als je dennennaaldthee drinkt, drink dan ook de olie/hars die zich ophoopt!
En/of
En/of
Schizandra Bessen Thee

• Jodium* (dosering is merkafhankelijk, meer is niet beter). Jodium is een product dat je met kleine doseringen moet beginnen en in de loop van de tijd moet opbouwen.
 
• Vitamine D3* (10.000 IE per dag)
 
Graph.een Oxide Detox
 
• C60 (1-3 druppels vol per dag): Een van de problemen die we zien bij degenen die zijn geïnjecteerd, zijn verstoringen in hun energetisch veld (magnetisme) en hotspots van ontsteking. C60 is een rijke bron van elektronen en werkt als een brandblusser voor ontstekingen en stimuleert tegelijkertijd (omdat het zich biologisch door het lichaam verspreidt) een normalisatie van de elektronenstroom door het lichaam. In deze categorie bieden we twee producten aan, het traditionele C60-product* is gemaakt door ondergetekende en het C60 SuperConcentrate* is gemaakt door een vriend van mij die koolstofwetenschapper is en bevat een hogere concentratie elektronen. C60 wordt aanbevolen om s.pike-eiwit te neutraliseren, grafeenoxide en SM-102 te ontgiften.

• Kohlbitr actieve kool: neem tussen 400-2000 mg (1-5 capsules) per dag met water.

• NAC: N-Acetyl Cystiene is de beste voorloper van glutathion in het lichaam die het beste onderzoek heeft gedaan voor het neutraliseren van grafeenoxide. Neem 900-1800 mg per dag. Pak het zolang je kan. De Amerikaanse federale communistische regering probeert NAC illegaal te maken, tenzij je een doktersrecept hebt.
 
• Enzymen (vooral die met serrapeptase en nattokinase zoals VeganZyme - dosering voor VeganZymes is 3 capsules, tweemaal daags):
Serrapeptase:

- Serrapeptase zorgt voor de ontstekingsremmende afbraak van overtollig en ongebruikelijk eiwit. Dosering: 100-200 mg op een lege maag per dag.

- Nattokinase: Nattokinase wordt al lang gebruikt om bloedstolsels te voorkomen. 2000-4000 fibrinolytische eenheden per dag (2-4 capsules) met of zonder voedsel.
 
Speciale opmerking: Iver.mectin is veelbelovend tegen hydrogels die grafeenoxide bevatten en gevonden worden op PCR-testswabs, maar het is een farmaceutisch middel, dus ik neem het niet in de lijst op.
 

Hier is het volledige protocol:

 
• Gecoat zilver (1-6 druppels per dag, afhankelijk van de mate van blootstelling) (Gecoat zilver blokkeert het binnendringen van het zwavelhoudende eiwit op de spikes in de cel. Zwavelrijke aminozuren op het spike-eiwit interageren met zilver waardoor ze verkeerd vouwen ).

• NAC (N-acetylcysteïne) (versnelt de ontgifting en wordt in het lichaam beschouwd als een producent van de superontgifter glutathion) Dosering: 1200-2400 mg per dag op een lege maag. NAC wordt aanbevolen om grafeenoxide en SM-102 te ontgiften. NAC is moeilijk te vinden nadat de FDA het onlangs illegaal heeft gemaakt om over-the-counter in de VS te kopen. Vraag NAC aan bij je huisarts!

• Zink (30-80 mg per dag, afhankelijk van immunologische druk)

• Vitamine D3* (10.000 IE per dag)

• Lyposferische vitamine C (30 ml, tweemaal daags)*

• Quercetine (500-1000 mg, tweemaal daags)*

• Jodium* (dosering is merkafhankelijk, meer is niet beter). Jodium is een product dat je met kleine doseringen moet beginnen en in de loop van de tijd moet opbouwen.

• PQQ* (20-40 mg per dag)
 
Shikimate belangrijkste bronnen:
 
Dennennaaldenthee voor shikiminezuur of shikimaat (van groene eetbare dennennaalden) Er zijn giftige dennennaalden, wees voorzichtig! Als je dennennaaldthee drinkt, drink dan ook de olie/hars die zich ophoopt! Shikimaat, shikiminezuur en hun derivaten bezitten: kankerbestrijdende, antivirale, antimicrobiële, anticoagulerende en antitrombotische eigenschappen.

Venkel- en/of steranijsthee: deze zijn ook een uitstekende bron van shikimaat of shikiminezuur (waarvan bekend is dat het het spike-eiwit neutraliseert)

• Schizandra Tea: Gerangschikt in de top drie van alle superkruiden op aarde. Schizandra-bessen zijn rijk aan shikimaat en tal van buitengewone andere eigenschappen.
 
Detox met houtskool:
 
• C60 (1-3 druppels vol per dag): Een van de problemen die we zien bij degenen die zijn geïnjecteerd, zijn verstoringen in hun energetisch veld (magnetisme) en hotspots van ontsteking. C60 is een rijke bron van elektronen en werkt als een brandblusser voor ontstekingen en stimuleert tegelijkertijd (omdat het zich biologisch door het lichaam verspreidt) een normalisatie van de elektronenstroom door het lichaam. In deze categorie bieden we twee producten aan, het traditionele C60-product* is gemaakt door ondergetekende en het C60 SuperConcentrate* is gemaakt door een vriend van mij die koolstofwetenschapper is en bevat een hogere concentratie elektronen. C60 wordt aanbevolen om s.pike-eiwit te neutraliseren, grafeenoxide en SM-102 te ontgiften.
 
• Houtskool (2-4 capsules per dag): Houtskool is de ontgifter bij uitstek en wanneer het op een lege maag wordt ingenomen, werkt het zich een weg naar de darmen en activeert het een bloedzuiveringsproces dat bekend staat als "interstitiële dialyse". Ons Kohlbitr*-product is de beste geactiveerde kokoskool ter wereld en we bieden nu ook de zachtere berkenhoutskool aan.*
 
Hesperidinebronnen om het s.pike-eiwit uit te schakelen:
 
• Citrusvruchten (vooral bloedsinaasappelen, vanwege hun hoge hesperidinegehalte - hesperidine is een chalcon-achtige quercetine dat spike-eiwit deactiveert)

• Pepermunt (zeer hoog in hesperidine)
 
Superherbs om spike-eiwit te helpen uitschakelen:
 
• Schizandra Berry* (rijk aan shikimaat)

Triphala-formuleringen: In het Sanskriet betekent het woord Triphala "drie vruchten": een combinatie van Indiase kruisbes (Emblica officinalis), zwarte myrobalan (Terminalia chebula) en belleric myrobalan (Terminalia belerica). De terminaliavruchten zijn rijk aan shikimaat.

• Sint-janskruid (shikimaat komt in de hele plant en in de bloemen voor)

• Smeerwortelblad (rijk aan shikimaat)

• Moederkruid (bladeren en bloemen zijn rijk aan shikimaat)

• Gingko Biloba Leaf (rijk aan shikimaat)

• GiantHyssop of Horsemint (Agastache urtifolia) (rijk aan shikimaat)

• LiquidAmbar (Sweet Gum tree) Een thee van de stekelige zaaddozen is rijk aan shikimate.
 
Voedingsmiddelen:
 
• Wortelen en Wortelsap (rijk aan Shikimate)

Paardebloemblad (gewone paardenbloem (Taraxacum officinale) blokkeert op efficiënte wijze de interactie tussen ACE2-celoppervlakreceptor en spike-eiwit D614, mutanten D614G, N501Y, K417N en E484K in vitro)
 
Plantenspruiten:
 
• Tarwegras en Tarwegrassap (de jonge bladen bevatten veel shikimaat)

• Bonen uit de peulvruchtfamilie die over het algemeen als rijk aan shikimaat worden beschouwd.

Ik heb testen gevonden van 5 spruiten en ze waren allemaal rijk aan shikimaat: rode kidneyboon (Phaseolus vulgaris), mottenboon (Vigna aconitifolia), sojaboon (Glycine max), mungboon (Vigna radiata) en alfalfa (Medicago speeksel). Al deze werden geanalyseerd op hun shikiminezuurgehalte tijdens het ontkiemen: dus het kiemproces is essentieel om de productie van shikimaat te activeren.
 
Enzymen:
 
• Nattokinase (enzym) en Natto is een traditioneel Japans voedsel gemaakt van sojabonen gefermenteerd met Bacillus subtilis var. nat. Natto (ook rijk aan vaatbeschermende vitamine K2) en Nattokinase worden in het verleden gebruikt om bloedstolsels te voorkomen. Het idee is dat het enzym Nattokinase aan het werk gaat om stolsels op te lossen. 2000-4000 fibrinolytische eenheden per dag (2-4 capsules) met of zonder voedsel.

• Serrapeptase (enzym): is een ontstekingsremmend proteolytisch enzym uit de trypsinefamilie. Net als andere proteolytische enzymen helpt serrapeptase eiwitten af ​​te breken tot kleinere deeltjes. Het kan genezing bevorderen door de ophoping van vocht en vuil rond necrotisch of beschadigd weefsel te verminderen. Dosering: 100-200 mg op een lege maag per dag.

• VeganZyme (enzymmengsel): Dit is de enige enzymformule ter wereld die Glucose Oxidase, Serrapeptase en Nattokinase in één product bevat. Dosering: 3 capsules, tweemaal daags met of zonder voedsel.
 
Zuurstoftherapieën:
 
• Ozon- en zuurstoftherapieën zijn effectief bij het afbreken van s.pike-eiwit en grafeenoxide. Alle vormen worden aanbevolen, van het consumeren van MMS tot het drinken van geozoneerd water of het gebruik van geozoniseerd water voor klysma's en zelfs ozoninjecties door een getrainde gezondheidswerker.
 
 
Kies de producten uit die voor jou goed voelen, en waar je makkelijk aan kunt komen. En blijf onderzoek doen :)

Heb geen Angst, het is niet alleen een slechte raadgever, het is ook vibratie verlagend.
Alleen bij lage vibraties kunnen virussen en bacteriën bestaan. Het beste medicijn is en blijft: Hoge Vibraties en Bescherming vragen aan onze Gidsen/Engelen/Creator.
 
Wij kunnen dit Lieve Lichtwerkers.