Aura Bescherming


Ik zal aurabescherming bespreken. Voordat ik verder ga, wil ik echter duidelijk maken dat de volgende technieken op geen enkele manier bedoeld zijn om het gevoel te creëren allergisch of bang te zijn voor mensen of de wereld. Ze zijn zeker niet bedoeld om intimiteit te ontmoedigen. Ze zijn eenvoudigweg ontworpen om u te helpen kiezen wat u wel en niet in uw auraveld binnenlaat. Als je een probleem hebt met het automatisch overnemen van energie die ronddrijft, kun je letterlijk het grootste deel van je leven overweldigd doorbrengen, emotioneel onevenwichtig zijn, in verwarring verkeren en je ineffectief voelen. Ik weet het, omdat ik vroeger een van de ergste paranormale sponzen was die ik ooit heb gekend. Als ik in de buurt zou komen van iemand met pijnlijke rug, zou je er zeker van kunnen zijn dat ik er ook een zou krijgen. Toen ik handson healing deed, of zelfs maar een vriend omhelsde, voelde de andere persoon zich constant beter en voelde ik me meestal slechter. Je zou het het "human dumpster-syndroom" kunnen noemen. Het leren van grenzen veranderde letterlijk mijn leven. Als beloning voor het leren van grenzen, heb ik gezonde intimiteit gevonden en delen met vrienden en dierbaren. Ik kan nu een restaurant binnengaan zonder bang te zijn ziek of paranoïde te worden. In feite hoef ik er meestal niet eens meer over na te denken, omdat het voor mij eindelijk natuurlijk is geworden om lagere trillingsenergieën af te stoten en goddelijke energieën te accepteren. Het kostte echter een paar jaar om op dit punt te komen en veel meditatie, werk van het Hogere Zelf en toewijding aan mijn eigen spirituele heelheid. Af en toe heb ik nog te maken met karmische uitwisselingen met mensen die dicht bij mij staan; maar ik verspil helemaal geen energie en tijd aan het verwerken van ontkende problemen en pijn van John Doe's op straat.

 

⋰ Aura Spray (Mercy) 


WAT WIL IK WEL EN NIET IN ME AURA?

De volgende technieken zijn bedoeld om u te helpen gezonde grenzen te leren kennen en om onderscheidend te kiezen wat u in uw lichaam en auraveld toelaat. Een van de beste manieren die ik heb gevonden, is door je aura naar 60 tot 90 cm om je heen te trekken. Omring je aura vervolgens met verschillende kleuren licht op basis van wat je op dat moment aan bescherming nodig hebt. Nadat je je aura naar binnen hebt getrokken en hem hebt bedekt met gouden regen, omring je het hele oppervlak met een 2,5 cm dikke laag goudkleurig zonlicht. Dit helpt bij de voortdurende genezing en versterking van je aura, aangezien het goud gaten in je aura vult en van nature geneigd is tot zelfgenezing. Het volgende hangt af van hoe u zich voelt. Als je je kwetsbaar of onzekerder voelt dan normaal, kun je de buitenkant van het gouden licht bedekken met een koningsblauw licht. De bijnaam van de specifieke tint die u wilt, is "zeker blauw" of "echt blauw". Deze kleur straalt in feite een kwaliteit van zelfvertrouwen en zekerheid uit, die van nature de neiging hebben om paranormale 'glomers' af te weren. Het helpt je ook om je zekerder te voelen als je door die kleur naar de wereld kijkt aan de rand van je aura.


VIOLET LICHT
Wanneer u uw huis verlaat of mensen binnen heeft - vooral als u met klanten werkt - is het goed om een laag violet licht aan de uiterste buitenkant van uw aura te houden. Hiervoor zijn verschillende redenen. Ten eerste, zoals eerder vermeld, transmuteert violet licht energieën naar hun natuurlijke hogere frequenties.