Starseeds


De term Starseed is ontstaan ​​in de jaren zeventig. Het maakt deel uit van wat toen bekend stond als de new age-beweging, die het begin markeerde van een enorme verschuiving in het bewustzijn van onze planeet. De aarde heeft altijd zielen uit andere sterrenstelsels geaccepteerd, op voorwaarde dat ze de juiste zielcodes hadden of hier al een zielenfamilie hadden. Maar de jaren zestig zagen de instroom van nieuwe migratiepatronen. Er kwamen veel meer zielen dan ooit tevoren om de vibratie van de planeet te helpen verhogen. Het bewustzijn van de aarde was zozeer onderdrukt door de krachten van overheersing en controle die deze planeet regeren. 

KARMA TRAP
 
We hadden deze zielen nodig die niet besmet waren door het karma dat ons was aangedaan. We hadden ze nodig om de wegwijzers te zijn en ons naar ascentie te leiden. En hoewel deze zielen van buitenaardse oorsprong zijn, incarneren ze in menselijke lichamen. Of betreed in sommige gevallen de aarde als een walk-in, en wissel plaatsen uit met zielen die de voorwaarden en condities van een geïncarneerde ziel op aarde hebben geschonden.

 

MAAR WAT HOUD HET PRECIES IN?
Een Starseed is een ziel die voor het eerst in de afgelopen paar generaties op deze aarde is geïncarneerd. Sommige mensen denken graag aan alle zielen die uit andere sterrenstelsels komen als sterrenzaden. En in sommige opzichten is het waar. Maar het is niet de gegeven definitie voor wat een sterrenzaad is in de moderne context. Lichtwezens zijn heel anders dan jij en ik. Er is niet dezelfde derde dichtheid die we op aarde bewonen.

WE DON'T COME FROM HERE BUT WE ARE HERE TO HELP HUMANITY
Ze komen vaak uit een totaal andere dimensie en bewustzijnsniveau. Het is niet ongebruikelijk dat het incarnerende sterzaad uit vliegtuigen zo hoog als 7D komt. Maar om hier te komen, moeten ze het niveau van hun vibratie zo laag brengen dat het moeilijk voor hen kan zijn om zich aan te passen aan de dichte energieën van de aarde.

WAT IS DE STARSEED MISSIE EN WAAROM ZIJN ZE HIER NU?
Wat is de Starseed-missie en waarom zijn ze hier nu? De missie voor elk Sterrenzaad zal specifiek zijn voor hun specifieke ras, vaardigheden en dramatische karma die tussen hen het gevoel van de aarde zijn gecreëerd. Maar over het algemeen helpt het gemiddelde Starseed hier om het bewustzijn van de planeet te verhogen. Velen zijn hier als katalysator gekomen. Zij zijn de wegwijzers die mensen de komende jaren zullen helpen de sprong van 3d naar 5d te maken. Het uiteindelijke doel van het Sterrenzaad is om de aarde te zien opstijgen en terugkeren naar haar positie als een 7-dimensionale galactische zaadplaneet. De manier waarop elk Starseed dit aanpakt, zal anders zijn dan de volgende.

ZIELENDOEL
Elke ziel zal zijn sterke punten spelen. Sommigen zullen hier komen om mensen wakker te maken, anderen om innovatieve oplossingen te bedenken, terwijl meer genezers zullen zijn. Deze zijn allemaal nodig, en ze werken allemaal aan hetzelfde doel. 
De meeste Starseeds worden geleverd met een ingebouwde trigger. Ze zetten een bepaalde gebeurtenis op, die een activering van de DNA-herinneringen aan hun ras teweegbrengt. In een oogwenk beseffen ze dat ze hier zijn om iets belangrijks te doen voor de mensheid, wat een scherpe draai van 180 graden in hun levenspad kan brengen.

Starseed Awakening 15 Tekenen
PDF – 92,6 KB 82 downloads

“ There are a lot Starseeds incarnated on this planet and they are here to illuminate the darkness ”