Pionnen BBB


Gates, Fauci en Schwab

De Covid-19-crisis zou "The Window of Opportunity" zijn om af te glijden in de Vierde Industriële Revolutie, of zoals de leiders van veel landen herhaaldelijk herhalen, het is de kans om "Beter terug te bouwen" in de Grote Reset.

Klaus Schwab, een ingenieur / econoom en ook uitvoerend voorzitter van het World Economic Forum (WEF), zei in zijn boek The Great Reset dat"vanwege hun inherent ontwrichtende aard, epidemieën door de geschiedenis heen hebben bewezen een kracht te zijn voor blijvende en vaak radicale verandering: het veroorzaken van rellen, het veroorzaken van bevolkingsconflicten en militaire nederlagen, maar ook het triggeren van innovaties,  het hertekenen van nationale grenzen en vaak de weg vrijmaken voor revoluties" Daarom geloofde Klaus Schwab dat een epidemie die perfecte kans zou bieden, we moeten ons afvragen, was dit een "Window of Opportunity" die toevallig gebeurde? Het lijkt erop dat Klaus Schwab samen met techmiljardair Bill Gates en directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAD) Anthony Fauci in staat waren om te voorspellen dat het zou gebeuren. Althans, zo lijkt het vanwege hun partnerschap in een onderneming die teruggaat tot 2016/17. Misschien niet, volgens Dr. Peter Breggin die auteur is van een nieuw boek getiteld COVID-19 and the Global Predators. Breggin betoogt dat het deze samenwerking was die de COVID-pandemie creëerde om de dodelijke vaccins op een nietsvermoedend publiek te duwen en een Nieuwe Wereldorde in te luiden.

COALITIE VOOR EPIDEMISCHE PARAATHEID EN INNOVATIES (CEPI)
Dit partnerschap, genaamd de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI), had in 2016 een 65 pagina's tellende businessplan gemaakt door Bill Gates, dat te vinden is op de website van Klaus Schwab. Dit businessplan is een plan voor de volgende pandemie en lijkt precies te zijn wat er nu in de wereld gebeurt, volgens Dr. Peter Breggin in zijn boek COVID-19 and the Global Predators. Hij zegt dat het al in 2010 was dat Bill Gates 'het decennium van het vaccin' uitsprak, en zijn partner in de verklaring was Anthony Fauci. Breggin vervolgt dat Gates in 2010 het project "Decade of Vaccines" oprichtte, hij stelde een commissie samen bestaande uit globalisten, waaronder Fauci, om een Global Vaccine Action Plan (GVAP) uit te voeren. Dit werd in mei 2012 goedgekeurd door de 194 lidstaten van de World Health Assembly en moest de Wereldgezondheidsorganisatie aan boord brengen.

THE USUAL SUSPECTS
Inmiddels is het geen verrassing dat de Leiding bestond uit de Bill & Melinda Gates Foundation, GAVI Alliance (ook Gates), UNICEF, United States National Institute of Allergies and Infectious Diseases (Fauci) en WHO. In 2015 was Gates klaar en ging verder met het houden van een evenement dat "in afwachting van een pandemie" was, waarvan Breggin zegt dat het "duidelijk maakte dat ze werkten aan het creëren van een pandemie en een dodelijk vaccin om mee te gaan". Tegen die tijd hadden Gates et al hun team al voorbereid en klaar en voorbereid en zijn bedrijfsplan voor CEPI omvatte zijn verwachtingen om tegen 2021 te zijn voltooid, dit omvatte de Food and Drug Administration (FDA), Centers for Disease Control (CDC), Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) grote overheidsinstanties, NIH (National Institutes of Health) en NIAID. In wezen hadden ze iedereen, van onderzoek en ontwikkeling, via farmaceutische bedrijven, tot de regeringen en wereldbanken.

HET CREËREN VAN DE "WINDOW OF OPPORTUNITY"
Het enige wat nog hoefde te doen was de mensen angstig genoeg te maken om het vaccin in te luiden en dit niveau van verandering in de samenleving te brengen. Dit gebeurt al voor de duur van de pandemie met behulp van angstoproep, wat overtuigende berichten zijn die proberen angst op te wekken om gedrag af te leiden vanwege de dreiging van schade.  Een soortgelijke techniek werd gebruikt door het Duitsland van de nazi's in oorlogstijd, die ook de propagandatechnieken perfectioneerden. Een instrument dat sinds begin 2020 ook door onze regering wordt gebruikt om angst te creëren en te versterken door controle over media, pers en de sociale sfeer, waardoor alleen hun eigen bevooroordeelde mening kan worden gehoord terwijl ze stemmen van de oppositie demoniseren en tot zondebok maken. Er is een succesvol spel van Simon Says ontstaan, waarbij de media de controle hebben over de mensen die elk commando uitvoeren, hoe disproportioneel of onzinnig die commando's ook zijn. Dit doen ze, vanwege de angst die wordt opgewekt, in de overtuiging dat het voor hun eigen bestwil is.

GEVALLEN DIE GEEN GEVALLEN ZIJN
De brede acceptatie van regels en maatregelen in het VK, zoals lockdowns en sociale afstand, zou voorkomen dat de National Health Service (NHS) overweldigd zou worden, maar toch zaten veel afdelingen leeg gedurende de zomer van 2020. Toch bleven de gegevens de angst voor een virus doordrukken door voortdurend enorme aantallen zogenaamde 'gevallen' te laten zien.